Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

Dzieła związane z obozem - Jaskółczy Lot - post scriptum dla 2013 by Powój

Powój - 09-08-2014, 04:45
Temat postu: Damdamdam
Takie coś. Maiło być wcześniej, potem miało nie być wcale, potem powstało dużo, dziś sporo zostało wywalone a część dopisana. Sens jest jeden i ten sam, pożegnanie pewnych postaci wedle mojej własnej inwencji twórczej. Z masą błędów bo skończyłam to pisać właśnie teraz i nie mam siły sprawdzać wszystkiego, poprawię jak mój naprawiacz przecinków wróci z Avangardy.
A oto przed państwem krótkie opowiadanie dotyczące wydarzeń z 2013 i późniejszych opisanych w aktualkach. Jaskółczy Lot w załączniku.

Indiana - 09-08-2014, 13:38

...

Dzięki, Powój.
Bardzo, bardzo dziękuję...

Idę popłakac do kącika ;)

Owizor - 09-08-2014, 15:16

wow... mocne...

żałuję, że nie przeczytałem tego przed tegorocznym Silberem, pewnie lepiej rozumiałbym niektóre postaci... a teraz tak bardzo chcę, by obóz jeszcze trwał! :(

(Valdar i Sonja rozmawiali jeszcze raz, na za-południu... ale o tym czytelnicy nie muszą wiedzieć... bo to już inna historia...)

Aver - 09-08-2014, 15:34

Twój sprawdzacz przecinków przeczytał i stwierdza, że to było epickie pięć stron.

Ale za "ku dnu" to Cię kopnę D:

Akinori - 09-08-2014, 22:13

Ewidentnie nie potrafię skomentować tak żeby okazać dokładnie jakie uczuci mną targały...chyba jakieś korepetycje z tego tematu będę potrzebował...
Powój - 10-08-2014, 04:51

Indiana napisał/a:
...

Dzięki, Powój.
Bardzo, bardzo dziękuję...

Idę popłakac do kącika ;)

Dam.. Trzeba było jednak nie wrzucać ^^"

I dziękuję :D

Indiana - 10-08-2014, 05:04

Nie każde płakanie jest złe, Powój, a czasem jest wręcz potrzebne :)
Długo będę wspominać rok 2013 :)

Toruviel - 10-08-2014, 22:01

Powoju, śliczne to było. A mnie za elfie serduszko złapał fragment o Meriel. No i oczywiście Valdar, czyli trup za życia, oraz Sonja. Dziękuję bardzo, za przypominajkę o '13. :)