|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Grupa Qa/Lomin - Knucie vs Styria
Onfis - 25-12-2015, 16:42 Temat postu: Knucie vs Styria Uwaga, ultra rozkmina do rozpracowania: potrzebujemy Teralskiego wyroku Ylvy, w odpowiednim momencie się to wyciagnie i zrobi "EJ, ona zabiła Dragana, żeby wysadzić na tron swojego protegowanego z Jastrzebców, który potem przeszkodziłbw wykonaniu wyroku, weź się Elka zastanów, czy nie zafunduje ci podobnej akcji. Pamiętasz jak z zimną krwią zamordowano siostrę Neye? My cię obronimy przed bezwzględnymi zabójcami Styri, a ty w ramach bratniej pomocy wydasz Teralom groźnego zbiega, który zdestabiliozwał kraj"
Verlan - 25-12-2015, 16:47
W zasadzię to ja będę się podszywać pod Terala, to mogę to przygotować
Onfis - 25-12-2015, 17:10
Znaczy że tak powiem tmambw Terali swoich ludzi, więc oni powinni mi dac wyrok, to ty możesz go trzymać
No i oczywiście slucham waszych propozycji na dojechanie Styri na obu czesciach
Sephion - 25-12-2015, 17:14
Może nam pomóc fakt, że jeśli Ylva ma połączenie z tym przeklętym Wergundem z bagna, to nie będzie wyglądała na najbardziej stabilną.
Mam wrażenie, że Styria może chcieć się dobrać do tego Wergunda, albo przynajmniej powstrzymać nas przed spacyfikowaniem go, bo coś mordującego nam hurtowo ludzi za linią frontu, uważane za potwora jest im bardzo na rękę. Jeśli zobaczymy że robią jakieś magiczne hocki klocki w tym względzie to sugeruję pałować bez pytania ^^
BTW. Dalej każdy z Qa może czarować? Przedstawi mi ktoś tę mechanikę?
Verlan - 25-12-2015, 17:32
Ja bardzo chętnie go będę trzymać i robić za oburzonego Terala złaknionego krwi tej, która zabiła mojego ukochanego władcę
Jeśli by nam się udało dowiedzieć na czym polega ten Wergund i jego połączenie z Ylvą można by spróbować psioniki i podrzucić jej, albo spróbować, wcisnąć jej jakieś wizje, czy coś
Onfis - 25-12-2015, 18:26
Spróbuje wam porzucić trsnskrypcje wspomnień wyciągniętych z głowy Ylvu
Mechanika sue tworzy
Z tym oburzeniem, to nie na wstępie, żeby nie wyjść na agresywnych
Verlan - 25-12-2015, 18:41
Dobra, to jak zagrają walca akwigrańskiego, wtedy będę oburzony
|
|