|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
 |
Rebelianci - Powitanie
Powój - 20-04-2016, 16:34 Temat postu: Powitanie Hej, hej
Ze względu na pewne zdarzenia, to mi przypadło wprowadzenie was do świata gry, oraz odpowiadanie na wszelkie pytania. Warto by było zatem się przedstawić, chociaż niektórzy już mnie znają
A więc, jestem Powój. Taki kwiatek, wiecie Aczkolwiek, w trakcie fabuły raczej będziecie sie do mnie zwracać per Khurd. W silberze zaczęłam całą swoją przygodę od uzdrowicielstwa, więc kwestia intelektualistów jest bliska memu serduszku i służę pomocom. Oprócz tego, w tym roku wróciłam do łucznictwa, więc będę prawdopodobnie zza szeregu zestrzeliwać nam przeciwników, a przynajmniej będę się starać
Zachęcam was do przedstawienia się i powiedzenia czegoś o sobie, bo z pewnością to nam ułatwi późniejsze poruszanie się w grupie.
Gorvenal - 21-04-2016, 18:55
Cześć. Jestem gorvenal. Wasz medyk polowy i spec od materiałów wybuchowych. Krócej mówiąc alchemik. Tak jak powój raczej nie walczę najlepiej, więc będę biegał za wami z łukiem, i udawał że posiadam jakąś wartość bojową.
Adalbert - 21-04-2016, 19:42
Siema. Jestem Adalbert dar Jaeger. Były żołnierz "Zielonego" i weteran wojenny. Krócej mówiąc szlachcic. Będę się starał osłaniać wyżej wymienionego Gorvenala z uwagi na jego wysoką przydatność
PS: W swojej nieskończonej skromności mam wrażenie, iż prezentuje sobą pewne zdolności bojowe.
Gorvenal - 21-04-2016, 20:46
Nie przesadzaj. Weź poprawkę na to że tym razem nie pracujemy z bandą snotlingów. No i ćśśśś. Niech będzie jakaś niespodzianka jak zobaczą granaty...
Powój - 21-04-2016, 21:16
Dobrze, dobrze. Knujcie :3
Patryk Grala - 22-04-2016, 00:11
Witajcie! Też się przywitam, jestem Larnin, część waszej pierwszej linii, tarcza dla łuczników, magów i każdego kto będzie stał za mną Może nie jestem mistrzem miecza, ale coś tam potrafię zdziałać
Magmus - 22-04-2016, 17:07
No to ja też. Jestem Magmus część was może mnie znać jako alchemika z 3 letnim doświadczeniem ale na prolog pojadę jako mag bitewny żeby trochę sobie magie przetestować. zdecydowanie wole walkę na dystans najlepiej wspomnianymi tu wcześniej granatami.
Powój - 22-04-2016, 17:43
Magmus, cieszymy się z maga w naszej grupie. Zwłaszcza bitewnego, ze względu na zmiany mechaniczne które zaszły w tym roku
JaFam - 24-04-2016, 02:37
Witam najserdeczniej wszystkich zebranych,
melduje się Khôr'azrîya, jutro postaram się ogarnąć coś więcej na forum, ale wierzę, że inna Północ jest możliwa!!!
Powój - 24-04-2016, 03:34
JaFam
wampirka - 24-04-2016, 16:44
Hej, hej. Z racji na smutne okoliczności nie miałam za bardzo głowy, żeby przywitać się i knuć z Wami wcześniej, co obiecuję nadrobić jak najszybciej
Wielkie dzięki Powój za wprowadzenie, mam nadzieję, że dalej będziesz działać jako drugi Og, bo bardzo przyda mi się Twoja pomoc.
Jak możecie przeczytać w misji, będę bojowym medykiem, czyli medykiem z mieczem i tarczem, tak w skrócie. Wergundką z pochodzenia.
Myślę, że z racji na ilość medycznego zaplecza w tym oddziale możemy się jakoś podzielić na specjalizacje i trochę rozbudować tę profesję.
Jak tylko wrócę do domu to odpowiem w pozostałych tematach, bo mam pewną istotną wątpliwość odnośnie akcji z odbijaniem
Altaris - 30-04-2016, 02:03
Hej, jestem Aust miło was poznać Będę robił za wojownika w pierwszej linii. Gram jako Laryjczyk
|
|