Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

Zapołudnie - Kim jesteśmy,

Onfis - 23-12-2016, 15:19
Temat postu: Kim jesteśmy,
Jako że jesteśmy jedną ekipą, wypada żebyśmy się nawzajem znali. Przedstawmy więc swoje postaci, tak jak chcemy żeby widziały je inne postaci z zewnątrz. Każdy fakt, który zostanie tutaj podany, będzie traktowany jako wiedza znana w czasie gry, więc dobierajcie ostrożnie ;)

Ja nazywam się tulya'Dais Taheni i jak wskazuje moja kasta, jestem dyplomatą. Uważam, że Aenthil jest wciąż ważnym graczem na arenie światowej i powinniśmy to wykorzystać. Tę wojnę trzeba zakończyć, a my posiadamy w ręku jeszcze kilka kart, które możemy zagrać i ugrać tą partię dla Aenthil. Karty te jednak, musi zagrywać odpowiedni gracz...
Od czasu nieudanego zamachu na moje życie, który pozostawił mi szpecące blizny, nieco oddaliłem się od dworu księżnej.

Leite - 23-12-2016, 16:28

Ja jestem tulya'Leite Enri, również jestem dyplomatką. Chcę przede wszystkim dobra dla Aenthil, tego, by państwo przetrwało, byśmy znowu mieli swoją ojczyznę we własnych rękach, a nasza pozycja na arenie międzynarodowej się liczyła.
Jestem dość młoda, jednak nie zmienia to faktu, że wierzę w powodzenie naszej misji i to, że nasz naród nie zostanie wycięty w pień.

Chachson - 24-12-2016, 20:52

Nazywam Się Ohtat'Egan. Czy jestem dyplomatą? Tak mówią... Na Obrady jadę głównie z przyczyn osobistych - chcę pozyskać sojuszników którzy mają znaczenie na tle naszego świata - tak- z własnych korzyści. Jednakże Wewnątrz serca chcę pomóc też rodakom by w koncu mogli zacząć choć trochę być niezalezni.. Za Księżną czy przeciw...hmmm... a co się bardziej opłaca?... :D ( to pytanie retoryczne )
Magmus - 25-12-2016, 19:21

Just kapłan qa który nie chce wojny i chce wszystkich przekonać że to nie opiekunowie są źli tylko tamci kapłani z obozów