Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

Pytania - Kto na II turnus ?

Wojo - 06-07-2012, 18:53
Temat postu: Kto na II turnus ?
Hej ! II turnus tuż tuż ! ;)
A więc pada pytanie-Kto na niego jedzie ?
Ja na pewno. Oprócz mnie ze znanych mi osób jedzie
również Zaqu,Szwed,Hassan,Quark (szaman ateista).
Kto jeszcze jedzie ?

Tristan - 06-07-2012, 19:16

Ja również wybieram się na drugi turnus ;) razem ze mną jedzie też moja dziewczyna (pierwszy raz na LARP'ie) która nie ma konta na forum.

Ogólnie jestem ciekaw kogo jeszcze będę miał przyjemność spotkać :D

Aerant - 06-07-2012, 22:59

Ja też jadę na drugi. Co prawda sam ale Tristana już poznałem, a może i więcej znanych osób się trafi.
szwed - 07-07-2012, 00:10

No ja jadę :) dużo z osób z ostatniego urwisa też powinno się trafić ale ile nie mam pojęcia bo z 99% nie udało się skontaktować :/ Więc niezła mieszanka ludzi będzie weterani-nowi-urwisowi weterani itd. itp. :D
Elfgar - 07-07-2012, 20:59

Zieloni jadą na II.
Aerant - mam nadzieję, że dostaniemy Twój berserkerski buff, jeśli zostaniemy inkwizycją Widy ;P ?

Wojo - 08-07-2012, 21:28

Ej a jakie "mniej-więcej" bierzecie profesje ?
Ja Szaman. Mam nadzieję ,że za dużo nie powiedziałem :)

Aerant - 08-07-2012, 21:49

Ja również jestem szamanem

Co do buffa. W tym roku berserk nie będzie od bogów tylko od duchów pradawnych lariońskich (chyba tak?) wojowników :D

szwed - 08-07-2012, 23:35

Został tydzień :D Co do mojej profesji.. zostawmy sobie to na klimatycznie ogniskowe rozmowy ;) Wy już z wszystkim gotowi?
Powój - 09-07-2012, 15:58

W sumie dobrze powiedziane. Lepiej chwalenie profesjami zostawcie sobie na potem bo zabawy będzie więcej. U nas na przykład wyszło że dwójka kupców na pewno jest szpiegami, fałszerzami, zabójcami, oraz gdzieś padła teoria, że magami. No to tyle z mojej uwagi bo na II turnus nie jadę.
Aerant - 09-07-2012, 20:29

A kto (czy ktoś w ogóle) z II turnusowiczów jedzie z Warszawy?
Wojo - 09-07-2012, 20:44

Ja,Zaqu,Quark,Cygan i Frido. A i jeszcze karalek chyba ;)
szwed - 09-07-2012, 22:36

Wojo napisał/a:
A i jeszcze karalek chyba ;)

Z tego co wiem to on jest na I turnusie, ja jadę z Gliwic.

Wojo - 10-07-2012, 00:27

Aha to ok. Jeszcze niecałe 5 dni :)
A tak z ciekawości-wy też dzień przed obozem
nie możecie zasnąć ?

Wojo - 10-07-2012, 13:27

Sry za 2 posty,ale karalka na pewno nie ma na I turnusie-2 godz temu wyświetliło mi się na facebooku ,że w coś tam gra.
szwed - 10-07-2012, 22:44

To pojęcia nie wiem co z nim mi na GG pisał że na I jedzie... jesteś pewien że nie z komórki na face był?

Wojo napisał/a:
nie możecie zasnąć ?

To ty tylko dzień :shock: ? Ja już na kawie chodzę z braku snu :)

Wojo - 10-07-2012, 23:39

szwed napisał/a:
To pojęcia nie wiem co z nim mi na GG pisał że na I jedzie... jesteś pewien że nie z komórki na face był?

Wojo napisał/a:
nie możecie zasnąć ?

To ty tylko dzień :shock: ? Ja już na kawie chodzę z braku snu :)

xD Pozdrawiam. Ja dziś przeczytałem chyba połowę strony www.silberberg.pl .

Bryn - 14-07-2012, 17:44

Iker jechał na I turnus, w ramach sprostowania.
Wojo - 14-07-2012, 19:17

Elfik napisał/a:
Iker jechał na I turnus, w ramach sprostowania.

Aha,to albo korzystał z facebooka z domku ,albo ktoś był na jego koncie :)

Marin - 14-07-2012, 20:36

Hyhyhy... Dobrej zabawy :D
Tristan - 14-07-2012, 21:54

Jak tak patrzę na średnią wiekową czuję się taki... stary dziad :D No nic Wujek Wiedźmak swoje robi ;) A co do twojego pytania Wojo - ja to mam notoryczne kłopoty ze snem na jakieś 2 tygodnie przed obozem. Człek się kulturalnie udaje na spoczynek, zamyka oczy i przychodzi mu do głowy multum pomysłów na odegranie postaci. I zamiast spać siedzi się nocami i rozrysowuje postać. Ale bądźmy szczerzy - tworzenie swojego alter ego jest jedną z najfajniejszych rzeczy na LARPach moim skromnym zdaniem ;)
Wojo - 14-07-2012, 22:03

Tristan napisał/a:
Jak tak patrzę na średnią wiekową czuję się taki... stary dziad :D No nic Wujek Wiedźmak swoje robi ;)

Nie martw się,damy radę ;)
Tristan napisał/a:
A co do twojego pytania Wojo - ja to mam notoryczne kłopoty ze snem na jakieś 2 tygodnie przed obozem. Człek się kulturalnie udaje na spoczynek, zamyka oczy i przychodzi mu do głowy multum pomysłów na odegranie postaci. I zamiast spać siedzi się nocami i rozrysowuje postać.

Haha. Ja żadnej nocki nie zarwałem ,ale chyba coś czuje ,że dziś nie zasnę :P
Tristan napisał/a:
Ale bądźmy szczerzy - tworzenie swojego alter ego jest jedną z najfajniejszych rzeczy na LARPach moim skromnym zdaniem ;)

To jest bardzo fajny ,ale i tak NOCNE AKCJE NADE WSZYSTKO ! :D

Indiana - 14-07-2012, 22:52

Tristan napisał/a:
czuję się taki... stary dziad

Chcesz o tym pogadać? ;)
Tristan napisał/a:
Człek się kulturalnie udaje na spoczynek, zamyka oczy i przychodzi mu do głowy multum
rzeczy, których nie zdążył przygotować na obóz oraz tych, które przed obozem zdążą się schrzanić ;)
Tristan - 14-07-2012, 23:06

Ekhem... grzecznie podziękuję i zakończę ten temat :D
I to jest jeden z powodów dla których podziwiam członków kadry. Wytrzymać ten cały stres i harówkę związaną z obozami to coś czego ja bym pewnie nie potrafił. Sława wam za to! ;)

karalek - 14-07-2012, 23:30

Dzięki Elfik za sprostowanie ;)