Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

Epilog 2013 - Potencjalna ilość chętnych na epilog

Indiana - 21-08-2013, 22:30
Temat postu: Potencjalna ilość chętnych na epilog
Temat, jak się domyślacie, jest badaniem gruntu pod kątem organizacji - oraz rozwijania - imprezy zwanej epilogiem. Będziemy wdzięczni za możliwie największą ilość odpowiedzi. Deklaracje nie są zobowiązujące, a tylko orientacyjne.

Wyjaśnienie opcji.

1. Nie interesuje mnie epilog - w ogóle mnie nie interesuje impreza, ani w tym roku, ani w kolejnych.

2. W tym roku nie, ale w przyszłości owszem - z różnych względów, np. wieku, funduszy, zgody rodziców etc.

3. Interesuje mnie epilog i zamierzam przyjechać w tym roku.

Można w temacie napisać coś więcej na temat, oprócz kliknięcia ankiety.

Pedro - 22-08-2013, 01:26

Ja w tym roku w końcu wybieram się na epilog chociaż nie brałem udziału w obozach. Mam ochotę pochodzić trochę po srebrnych okolicach. :)
Wojtek - 22-08-2013, 01:27

Jak nie, jak tak? :) Epilog przepuścić, mogąc na nim być toż to grzech! :) :)
Froksend - 22-08-2013, 14:18

Ja bym z chęcią się wybrał na Epilog, bo na obozie nie byłem, a bardzo chciałbym w tym roku wykorzystać stworzoną przez siebie postać. Tylko mam pytanie, czy konieczna jest dokładna znajomość fabuły z obozu ? Bo tak pobieżnie to mogę się zorientować o co chodziło... I czy jest wymagany jakiś konkretny wiek uczestnika ?
Indiana - 22-08-2013, 15:26

Znajomość fabuły obozu nie jest potrzebna w ogóle, można zagrać postacią zupełnie z zewnątrz. To, co jest potrzebne i wymagane, to dojrzałe podejście do gry. Generalnie osoby z tendencjami do fochów o głupoty oraz do tekstów w rodzaju "a BNi oszukują", niech się nawet nie przymierzają :)
Froksend - 22-08-2013, 15:32

Skoro tak to czemu nie ;)
Mogę zagrać tą którą chciałem zagrać na obozie, ale (niestety :( ) nie miałem okazji ?

Tristan - 26-08-2013, 21:40

Ja bardzo chętnie się piszę! Zobaczę jak intensywne będą moje studia ale myślę, że będę mógł sobie pozwolić na udział. Muszę sobie odbić tegoroczny turnus na którym zabrakło mnie jako "wujka dobrego szefa" :P
Perth - 29-08-2013, 19:38

Błagam! Jest jakakolwiek możliwość przesunięcia epilogu tydzień w przód? :sad: