|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Dzieła związane z obozem - Zwiastun filmowy 2014
Indiana - 30-03-2014, 00:37 Temat postu: Zwiastun filmowy 2014 Jak w tytule
Sephion - 30-03-2014, 01:44
Skoro będą zakapturzone postaci, to czekamy na Eudomara .
Jak na razie jestem urzeczony, chciałoby się już być w Srebrnej, zamiast przejmować się maturami czy tam kto czym. Zacieram zęby i ostrzę ręce na wątek horrorowy, który zapowiedziany został dość smakowicie. Są chętni na pospekulowanie kto co wyczyta po kilku obejrzeniach? ^^
Aver - 30-03-2014, 14:49
Może znajdziemy ciało Aerlinnowej postaci?
Chyba, że zostało zjedzone... ale to też kwestia do przedyskutowania. I w ogóle jakie właściwości może mieć ta mgła, skoro się od niej człowiek dusi? Magia jaka czy może ta potwora to jakiś niewydarzony alchemik, który zaczął wlewać wodę do kwasu?
Się dowiemy za niecałe 4 miesiące...
Froksend - 30-03-2014, 21:52
Ta muzyka
Ballada o Czarnej Śmierci i Soundtrack z "Halloween" ?
Travor - 06-04-2014, 19:17
Właśnie, w sprawie muzyki, dałby ktoś znać co to za utwór leci jako pierwszy? Bo stał się dla mnie głównym soundtrackiem wielkiej wojny
Aerlinn - 06-04-2014, 20:51
Enya - Tempus Vernum bodajże
https://www.youtube.com/watch?v=2NQMSinCke0
Frodo - 18-04-2014, 19:56
Co do trajlera:
zastanawiam się nad tymi dymami - bo tak po którymś oglądnięciu zastanawiam się, czy wywołuje je ta dziwna, zakapturzona postać (swoją drogą wygląda naprawdę kliiimatycznie i mroczno) czy może jest tam jakaś domena czy też miejsca działania mocy Tavar - w sensie to, co było w Puszczy. Troszkę jednak czasu do obozu i, tak jak jeszcze kilka dni wcześniej skupiłem się na szkole itp., to teraz znów Silber siedzi w mojej głowie
Indiana - 18-04-2014, 23:36
A może to mgła?
Powój - 19-04-2014, 02:16
Indiana napisał/a: | A może to mgła? |
A może halucynacje? I tam nie ma żadnej mgły/dymu/oparów. I co teraz?
Owizor - 19-04-2014, 17:19
Powój napisał/a: | Indiana napisał/a: | A może to mgła? | A może halucynacje? I tam nie ma żadnej mgły/dymu/oparów. I co teraz? | A może jest tam jest superzaawansowana cywilizacja z innego świata i ta mgła to nanoboty? D:
Powój - 20-04-2014, 22:32
Owizor napisał/a: | Powój napisał/a: | Indiana napisał/a: | A może to mgła? | A może halucynacje? I tam nie ma żadnej mgły/dymu/oparów. I co teraz? | A może jest tam jest superzaawansowana cywilizacja z innego świata i ta mgła to nanoboty? D: |
I tak nie mamy racji :c
Kartoflen - 21-04-2014, 13:16
Cytat: | A może jest tam jest superzaawansowana cywilizacja z innego świata i ta mgła to nanoboty? D: |
Taki larp byłby boski, tylko szkoda silberowego świata, bo po czymś takim nie byłby już taki sam ;__;
|
|