|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Grupa Szara - Podziękowanie
Indiana - 05-10-2015, 14:43 Temat postu: Podziękowanie Heh, wszyscy OG wypisują ładne indywidualne podziękowania... to ja chyba też powinnam
Choć powiem Wam, że mam mocne poczucie braku zakończenia...
Żałuję, żeśmy więcej nie powalczyli.
Beton... druidzie kochany, bez Ciebie to byśmy tam tkwili dalej w jakichś mgłach, zastanawiając się nad sensem nie-życia Ratowałeś nas magicznie do spółki z Ingą tyle razy, że nawet nie wiem, czy jest sens wymieniać.
Inga, tak do magicznego kompletu Mając taki magiczny duet w sumie nawet trochę mniej się bałam tych cholernych samnijskich laleczek, jako że była opcja, że jednak nas wyciągniecie z tego.
Samnia nie wykorzystała tego, co na nas miała, ale myślę, że i tak byście nas wyciągnęli Za trzymanie mnie za fraki w kluczowym momencie też dziękuję
Arden - trzeci do imprezy, Wergund z talentem druida Ech, czemu, Wergundowie, nie było was, gdy tak potrzebowałam silnego głosu za wojną...
Callan - mam żal, żeś powstrzymał mordobicie na bp na początku... Być może, gdyby stały się rzeczy nieodwracalne, może potem wybory ludzi byłyby łatwiejsze.
Vela - urocze wieczne zagubienie w czasie i przestrzeni Czyli jak zawsze
Geralt - jak na pierwszy rok w świecie Silbera całkiem nieźle
Nivalfen - nooo, Styryjczyku, liczyłam na mocniejszą reakcję na moje anty-boskie działania Ale i tak dzięki ci za milion odpowiedzi i trzymanie nas w logicznych ramach. I tak przyszło łowcy potworów zostać potworem,...
Mathlan - spodziewałam się, że w końcu coś nas poważnie poróżni jednak sądziłam, że to będzie sprawa bogów, a nie twoje przejście na stronę kunktatorów Czy ty wiesz, co oznacza dla Leth Caer zamknięcie frontu na północy....?
Sigbert - byłam mocno dumna, że każdego na planszy dało się czymś załatwić, przekonać, przekupić, oszukać... oprócz ciebie nie zawiodłam się ani na chwilę no, może poza samym finałem, gdy jednak liczyłam, że dasz rozkaz "bić!" Dzięki za ogarnianie mojej postaci, w tym trzymanie za fraki, gdy było trzeba, bo zaiste zamierzałam tam wyjść i się poddać na tej drodze i mielibyście jednego OG mniej
Dzięki wszystkim, każdemu z osobna i wszystkim razem Nie wiem, czy staniemy jeszcze raz w tym składzie i w tych rolach do walki... jest pewien pomysł, bo wiecie...
Nie dopracowaliśmy jednak sprawy naszej wergundzkiej filii...
A i ja mam parę... spraw, żeby nie nazwać porachunków z kilkoma żywymi ...
(np. poobcinanie komuś łap ... )
Więc może....? Listopad to dobry czas dla upiorów?
Szrapnel - 05-10-2015, 18:03
Ja także dziękuję wszystkim. I dalej uważam, że myśmy zrobili to co się dało a przegraliśmy przez #dzięki_Bryn.
Listopad może i jest dobrym czasem dla upiorów, ale nie dla mnie..... Kasa mi się skończyła :|
Indiana - 05-10-2015, 18:04
Wiesz, problem z kasą to nie problem, na to zawsze idzie coś poradzić, w ten czy inny sposób.
Frączek - 05-10-2015, 18:12
Na przykład dożywotnie ustawianie opróżnianie czarnej beczki za darmo ;3
Szrapnel - 05-10-2015, 18:30
Shatan....... Takiego wała jak Wergundia cała!
Frączek - 05-10-2015, 18:36
Indiana - 05-10-2015, 18:43
Wiesz, Szrapnel, w obecnej sytuacji to niezbyt dużego zatem...
Szrapnel - 05-10-2015, 18:45
Wezmę pożyczkę od Elidisa, wezmę pieniądze Szrapnela i odkupię od Qua
Kubuśś - 05-10-2015, 19:08
Dzięki wielkie i nie ma za co, przyjemność była po mojej stronie C:
Leite - 05-10-2015, 21:10
Dzięki wam wszystkim, było super
Jak się ogarnę, to coś naskrobię.
Przepraszam za mój nieogar :/
Nivalfen - 06-10-2015, 20:19
Kolejna okazja by wrócić chodzącą ironią?! Wpisujcie mnie od razu <3
Bo jak bić wroga to tylko z dobrą kompanią <3
Kaghrim - 07-10-2015, 02:46 Temat postu: Re: Podziękowanie
Indiana napisał/a: |
Żałuję, żeśmy więcej nie powalczyli. |
Naprawdę szkoda, że nie było więcej międzygrupowych wklepów... Tak ładnie budują klimat. No i oczywiście tego ostatniego hasła do wielkiego wklepu. No cóż... dzięki Bryn.
Ja też chciałem wszystkim mocno podziękować za super klimat i świetną wspólną grę. Specjalne podziękowania dla Ingi za wspieranie mnie magicznie. I w sumie jeszcze dla Szrapnela, za to samo Oraz dla każdego z osobna podziękowania za bycie na swój własny sposób niezbędnym naszej grupie
Listopad powiadasz... Coś czuję, że duchom w listopadzie jest jeszcze zimniej. Ale co to dla nas? Przecież już i tak nie żyjemy
Strandbrand - 08-10-2015, 23:08
Jak zwykle ze spóźnieniem ale dzięki za wspólny epilog parszywa dziesiątko
Indiana napisał/a: | Callan - mam żal, żeś powstrzymał mordobicie na bp na początku... Być może, gdyby stały się rzeczy nieodwracalne, może potem wybory ludzi byłyby łatwiejsze. |
A ja stwierdzam że... pomogło nam to. Bo dzięki temu że wysokie ziemie nie zostały wtedy sklepane (A kto wie czy zostałyby... równie dobrze mogliby wtedy przyjść Qa z pomocą nowemu sojusznikowi). I tylko dzięki temu później pomogli nam w pierwszym ataku na warownię, i tak dalej do stałej współpracy grup.
Widziałem że Derwan już tam manipulował ludźmi za plecami wysłannika Borgh Du. Wiedziałem też że w końcu się z nami zgodzą.
Ale to w ogólnym rozrachunku nic to nie dało. Bo dowódca powstania postanowił je przesunąć. I mam do siebie żal, że nie byłem tym upartym, sprzeciwiającym się Brynowi wergunem po raz drugi. Żeby kopnąć go w dupę na końcówce żeby jednak podnieść powstanie.
Ogólnie - bardzo wam wszystkim dziękuję, za zabawę, odgrywanie postaci, knucie przed epilogiem.
|
|