Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

Ogłoszenia - Silber zatrudni hack.. speca od internetów

Indiana - 19-11-2015, 19:56
Temat postu: Silber zatrudni hack.. speca od internetów
Jak w nagłówku :) Poszukuję kogoś, kto by się podjął ogarnięcia
- skryptu CMS (Opensolution - Quick.Card) który się spitolił ;)
- zrobienia na angielski strony (niezależnie od powyższego)

Proponuję rozliczenie w postaci znizki obozowej na okaziciela, wysokość do negocjacji ;)
Info na PW :)

Frączek - 19-11-2015, 20:16

Ja mogę ogarnąć trochu angielskiego ;)

Jakby się nikt od spraw programistycznych nie znalazł to mam znajomego, w razie czo.

Lutha - 19-11-2015, 23:09

Pierwsze mogę zrobić za pół roku/rok, jak się nauczę :P No chyba, że ogarnął bym to na czuja i logikę z małą pomocą internetów.

A co do drugiego, to w miarę mych możliwości mogę pomóc :)

Eri - 19-11-2015, 23:54

Angielski mogę zawsze, klasa dwujęzyczna pozdrawia :D
Ale generalnie nie mam jakiegoś dużego parcia, jeśli znajdzie się ktoś bardziej do tego kwalifikowany, oddam ^^

Sephion - 20-11-2015, 00:04

CMS to nie moja bajka, ale za tłumaczenie strony chętnie się wezmę. Kilka tekstów z różnych dziedzin już tłumaczyłem, więc wiem na czym stoję.
Reshion vol 2 Electric Bo - 20-11-2015, 00:11

Bym się do angielskiego też zgłosił ale pan powyżej chyba już ma zagwarantowaną posadę :P

Za w cms coś umiem ale bez żadnego papierku lub formalnego szkolenia.

Sephion - 20-11-2015, 00:57

A tam, Reshi, mamy wolny rynek, żadnych gwarancji nie ma :D
Akinori - 20-11-2015, 01:17

Tak z ciekawości zapytam, jakie są objawy spitolenia się?
Indiana - 09-12-2015, 23:13

Aki, PW poszło.
Przepraszam za przydługie ogarnianie rzeczywistości.
Dobra, to w rezultacie - czy ktoś by mi pomógł z naprawieniem stronki? Bo zawiesiłam się, na forum użytkowników nie pomogli (heca ;) ) a stronka wisi.
http://gildiasilber.pl/ - ta stronka.

I o to też chodzi z tłumaczeniem. Zgłosiło się parę osób - byłabym Wam wdzięczna za PW z konkretem. Tj. do kiedy dalibyście radę to uczynić (priorytetem jest termin Pyrkonu, 8 kwietnia) oraz cenę, jak pisałam powyżej - w zniżce obozowej, wysokości do negocjacji, na okaziciela :)

Indiana - 01-01-2016, 18:07

Sprawa jest aktualna, czekam na PW.
Tarivol - 01-01-2016, 23:46

Moge wziac oba zadania w sumie. Tylko nie wiem czy ktos juz sie za to n.ie zabral
Indiana - 02-01-2016, 05:10

Ano, nikt za nic się póki co, pomimo deklaracji, nie zabrał :)
Więc jak wyżej - będę zobowiązana za wycenę i bierzemy się do roboty, bo czas i te sprawy :)

Indiana - 11-01-2016, 18:38

Hej hej ludziki, a może by ktoś podjął bohaterskie zadanie zrobienia nam ładniej na forum, hmmm? ;)
Wiecie, może banerki, skórki... (po prawdzie to przenosiny na nowszy skrypt by się zdały, ale to tylko jakby sie komuś nudziło ;) )

Powój - 11-01-2016, 19:01

Jakbyście przenosili się na forumpolish to mogę ogarnąć, tylko tam zupełnie inaczej działa panel.
Indiana - 11-01-2016, 20:07

Panel to kit, grunt czy bazę danych podepniesz, bo tu jest takie archiwum informacji, że nie wyobrażam sobie tego stracić.
Ale php jest spokusio... łatwe, nawet ja ogarniam, tylko ta wersja to zabytek już jest i nie ma skórek ładnych.