|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Wergundia - magija wszelaka
moira - 25-09-2016, 22:37 Temat postu: magija wszelaka halo halo
tutaj wymieniamy się naszymi magicznymi zdolnościami, ogarniamy zaklęcia i zaklinamy amulety
Referen - 25-09-2016, 23:01
Wergundzki mag bitewny raz.
Tylko jeszcze nie mam słówek.
Gorvenal - 26-09-2016, 00:24
alchemik sztuk jeden
rzucajcie co wam potrzebne, to ułożę mikstury. w standardowym repertuarze ładunki wstrząsowe małe-ciężka przy trafieniu, ładunki wstrząsowo odłamkowe duże - ciężka w promieniu 2,5m lub wyburzanie budynków, granaty odłamkowe, oślepiające, zapalające, gazy bojowe obezwładniające lub śmiertelne, całkiem kreatywne trucizny, miny i bomby z zapalnikiem czasowym.
Aver - 26-09-2016, 00:52
Czarownik wpierniczu raz.
Mam chody u Luny, więc tego, sprzedaję ciężkie kosztem swojej psychiki. Zwłaszcza, że mamy nów. Borze, będzie ciemno w uj.
Aczkolwiek leczące tyż robię. I kontrolę tłumu tyż. Plus zestaw czarownica standard, czyli obalenia, oślepienia, rozbrojenia, paraliże i inne fafne cusie.
Adalbert - 26-09-2016, 21:30
Czarownik, pretendent do miana "tego na f"
Liczcie na Obalośleparalirozbrojenia. Raczej nie leczę, ale walczę w pierwszej linii. Kminie amulety. I inne. No i znajdę ten pieprzony podkownik.
Elidis - 27-09-2016, 22:34
Dobra, jakby kto nie miał.
OTO SĄ KARTKI MAGICZNE, Wy małe, wredne...
No magowie.
Aha, Avrr, jak chcesz mechanikę Księżyca, to mogę Ci coś wymyślić, ale to raczej będzie bliżej samego epi. W sensie będę to pisał jakiś czas...
Gorvenal, zakładam, że dalej jesteś Minerem. Wierzę w Twoją uczciwość i to, że będziesz wykorzystywał tylko swoje reagenty. A jak nie będziesz, to i tak się dowiem, bo będę Cię sprawdzał.
Gorvenal - 27-09-2016, 22:38
Reagenty zabieram tylko swoje, ale w miksturach są wykorzystywane też te dla farmaceutów. Zakładam że powstańczy skład z obozu był zaangażowany w dozbrajanie tymenu.
|
|