|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Mistyczna - Postaci
Prim - 23-12-2016, 00:21 Temat postu: Postaci Cześć!
Zacznijmy od krótkiego hu is hu. Wspólnie będziecie rozkminiać podczas gry ten wątek, więc chciałabym, byście byli jak najbardziej zgrani.
Narcyz - 23-12-2016, 00:33
Moja postać jest chyba większości znana, niektórym rownież fabularnie. Samnijski watażka, szaman wilka Akh'Munkhsaar. Nie ukrywam jednak, że najprawdopodobniej więcej uwagi poświęcę Samnijskiej sprawie wojennej niż wątkówi mistycznemu. No ale mamy się meldować, więc jestem.
Gorvenal - 23-12-2016, 01:07
Jasper Flint. Prawdopodobnie najlepszy i z pewnością najbardziej szurnięty miner jakiego znajdziecie na północy. Średnio umiem czarować ale mikstury na sen/wizje/trzeźwość lub nietrzeźwość umysłu i wejście w wyższe wymiary rzeczywistości macie załatwione. Poza tym jak chcecie coś wysadzić za mgłami to da się zrobić.
Munkhsaar! Dobrze cię widzieć stary. Mam nadzieję że nie będę musiał znowu mówić jakiejś bandzie idiotów żeby cię rozwiązali bo jesteś po naszej stronie
Zawał - 24-12-2016, 02:26
Baldwin Dar Karan - szaman kruka i generalnie ten który majstrował z mgłami zanim stało się to modne
Mordred.Lyen - 26-12-2016, 01:10
Kaledina (Kal) znalazłam się w tym stosunkowo niedawno (kilka miesiącu temu). Mam sporego kopa mocy od Tavar, ale potrzebuje kogoś kto mnie nakieruje i pokaże jak ja spożytkować.
Narcyz - 26-12-2016, 13:14
Panno Mordred.Lyen, byłaś może na epilogu? Jesteśmy w stanie zidentyfikować Cię, jako człowieka? Z całym szacunkiem, ksywka Mordred.Lyen nic mi nie mówi
Mordred.Lyen - 26-12-2016, 14:05
Niestey na epilog nie wyrobiłam, bylam zs to wczesniej na imieniu bogini, także generalnie wśród mistyków jestem nowa
Gorvenal - 26-12-2016, 15:06
Była na prologu. Elfka. Szamanka. Jaka klasa tym razem?
Prim - 26-12-2016, 21:24
I na koniec ja. Czyli Cinna. A dla współpracowników Cinn. Historyk. Druid. Dawny członek Sapientii, obecnie pracująca nad projektem dla Sztabu.
Jest tu z Was najdłużej, a ostatnio nie czuje się najlepiej. Pewnego dnia dostrzegliście strużkę krwi, spływającą z kącika mojego oka. Nie lubię mówić, o swoim słabościach. Jestem pracoholikiem i najprawdopodobniej najlepszym badaczem Matki Natury na świecie.
Mordred.Lyen - 26-12-2016, 21:44
Essu Gorvenal mu się znamy?! (Coś mi to mówi, ale nwm co xd) tym razem czarodziej
|
|