|
Karczma pod Silberbergiem Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :) |
|
Mistyczna - wyposarzenie
Gorvenal - 24-12-2016, 15:37 Temat postu: wyposarzenie Czego w zasadzie potrzebujemy?
na początek proponuję
-amulety uniemożliwiające wpływ na umysł/zmniejszające go, żeby rzeczy zza mgieł nie mieszały nam w głowach
-kilka alchemiczno-magiczno-mechanicznych urządzeń do znajdywania/rozbrajania pułapek, bo mamy jakiś grobowiec do przeszukania
-jakieś amulety dające ukrycie/niemożliwość złapania, bo mam dziwne rzeczucie że części grup może nie podobać się to co robimy
-przedmioty do ekspresowego leczenia jestem w stanie załatwić. podobno mamy dobrze wyposarzone laboratorium, więc proście o cokolwiek alchemicznego co jest wam potrzebne
-może przedmiot uniemożliwiający wykrycie nas magią?
-GRANATY!!!, bo tak
Mordred.Lyen - 26-12-2016, 01:13
Niewidzialnosc magiczna zdecydowanie, proponuję jeszcze jakieś amulety na + do perswazji bo to zawsze się przydaje...
Zawał - 27-12-2016, 18:16
Z mojej strony bym chciał:
Talizman z zaklęciami mojego totemu:
-pytanie - proste ja budowa cepa, zadaje duchowi pytanie bez wchodzenia w trans.
-Kamuflaż(?) a jak nie to widzenie przeszłości bo to wiem że mogę z epilogu
-wydziobanie oczu
ilości 2,2,1 bo mogę mieć łącznie 5 gotowych
Kolejna rzecz to łapacz snów, jak bym utkną w transie to to zawraca mnie do mojego ciała
i na koniec talizman pozwalający wejść w jeden trans więcej w ciągu doby
Narcyz - 27-12-2016, 22:42
Aha, skoro taki koncert życzeń tu urządzamy, to ja deklaruję 4x Ugryzienie wilka (ciężka rana) i 1x Tropienie.
Gorvenal - wyposażenie przez "ż" tak na przyszłość
|
|