Ciuchy na RPG |
Autor |
Wiadomość |
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 01:45
|
|
|
Wracajac do postaci xD
Ja po 07 turnusie, do 08 mialem chyba z 453... pomysly na postac.. dlatego gdybanie zostawiam sobie na ostatni miesiac
A stroju Travor lepiej nie szyj, bo urosneisz i co bedzie?:D
Harald napisał/a: | Piggy Van Helsing |
Wredne. |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 08-08-2008, 01:52
|
|
|
I nietrafione. Travor na Zamkową doszedł bez kwękania... I bynajmniej sobie niczego nie obtarł |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:01
|
|
|
Ja tez, o dziwo, bo do wedrowek to mnie trudno zaciagnac.. Ale juz nigdy wiecej nie ide z tylu! To jest straszne Do tego samemu.. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:05
|
|
|
Potforne A taka blond dziewoja, jak ty, Gothern, taka wiotka i bezbronna, to już w ogóle nie powinna z tyłu chadzać |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:11
|
|
|
Szczegolnie zmeczona, ktora odwracajac sie ospalym wzrokiem widzi cztery, umalowane czerwone mordy, szarzujaca na nia i oslepiajaca jakims fleszem...
Nie, ale przygoda na tylach byla fajna nie powiem... ale w sumie zalamalem sie, bow pewnym momencie ubralem Kaptur.. odszedlem od marszu o jakies 5 metrow, i pomimo iz okolo 7 osob patrzylo sie w tyl, nic nie widzialo.. ^^ |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:14
|
|
|
Gothernn napisał/a: | szarzujaca na nia i oslepiajaca jakims fleszem. |
To ja ! to ja byłem! :d :viva: :viva: |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:16
|
|
|
Asz szlag, myslalem ze to Doctor Co to bylo, lampa halogenowa? xD |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:22
|
|
|
Magia lokiego :medit: |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:23
|
|
|
No tak
Smialism sie z Kahirem, ze te flesze to byly blyski aparatu, i ze potem dacie do jakiejs galerii zdjecia naszy krzywych ryjow... ^^. Obym nie mial racjii |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:25
|
|
|
... |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:26
|
|
|
|
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:28
|
|
|
Obyś mógł mieć rację, Gothern |
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 02:30
|
|
|
Zaczynam sie bac.... Po co ja to mowilem? :-| xD |
|
|
|
|
user126 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 12:27
|
|
|
Patent ze zdjęciami byłby dobry Potem ciągnełyby się za nami do końca życia. A ksywka jednak chyba trafiona, bo nie chodziło mi o kwękanie, tylko to, że pewnego razu gdy Travor był pod prysznicem stwierdził, że lubi chlapać się w błocie. |
|
|
|
|
allam [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2008, 23:03
|
|
|
Gothernn napisał/a: | Ja tez, o dziwo, bo do wedrowek to mnie trudno zaciagnac.. Ale juz nigdy wiecej nie ide z tylu! To jest straszne Do tego samemu.. |
Odpowiem tak: "Gothernn i mobilność!" Hueh.. Jak widać byliśmy bardzo pro Gothernn, a jeszcze bardziej pro mobilność :-D
Ja o jakichkolwiek zdjęciach dopiero się dowiedziałam jakiś tydzień temu gadając z Enid. Ach to zorientowanie
Gothernn napisał/a: |
Smialism sie z Kahirem, ze te flesze to byly blyski aparatu, i ze potem dacie do jakiejs galerii zdjecia naszy krzywych ryjow... ^^. Obym nie mial racjii |
E tam, ja się będę cieszyć jak sie tam znajdę - zawsze lubiłam straszyć małe dzieci serfujące po ciemnych odmętach internetu <mwah, mwah, mwah> |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2008, 02:50
|
|
|
Verna, kazali mi wtedy isc z tylu.. pozatym mi to odpowiadalo
Co do naszego patrolu w poszukiwaniu elfow.. Slyszem ze pare osob narzekalo ze wolno bieglem.. co prawda bylo pod gorke a znakomitym biegaczem nie jestem.. ale zastanawiam sie, dlaczego wlasnie te osoby biegly w ostatnim szeregu.. Tak samo gdy krzyknlame zeby szutrmowac na lucznika, przebieglem przez krzaki, zlalem go, patrze. Gdzie jest reszta?.. Ale to chyba troszke offtop
allam napisał/a: |
E tam, ja się będę cieszyć jak sie tam znajdę - zawsze lubiłam straszyć małe dzieci serfujące po ciemnych odmętach internetu <mwah, mwah, mwah> |
Verna, ty nigdy nie przestaniesz |
|
|
|
|
allam [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 00:06
|
|
|
Tak, tak, wiem, że kazali ci iść z tyłu. Nie wykluczone, że byłam współtwórcą tej decyzji
Offtop czy nie - nieważne. Ważne, że pojawiają się kolejne wspomnienia z naszego obozu. Przecież nie możemy oddać całego forum weteranom .
Nie, nie przestanę Pupilku :-P . To jest integralną częścią mnie bez której eee... :o wena mi siadła. Mniejsza.
W każdym razie jak zawitasz do Warszawy to się odezwij, bo nie mam od kogo dostawać cięgów :-P |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 14:22
|
|
|
Ktos sie znajdzie A chcesz mnie przywitac na lotnisku? Bede 16 na okeciu przylatywal |
|
|
|
|
allam [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 18:05
|
|
|
A pewnie, że chcę
Jak da radę to zbiorę całą grupkę z Warszawy (niech spróbują nie przyjechać )
Patrz => PW ;-) |
|
|
|
|
Anka... [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:52
|
|
|
Po naszego Wielkiego Kubusia Puchatka?- zawsze |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2008, 22:27
|
|
|
A w ryj bys nie chciala? xD |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 12-08-2008, 22:28
|
|
|
Anka... napisał/a: | Po naszego Wielkiego Kubusia Puchatka?- zawsze |
Całe życie walczyłem z tym,żeby mnie tak nie nazywali ^^ |
|
|
|
|
Anka... [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2008, 16:46
|
|
|
Ładnie to tak? Dziewczynę byś pobił?
A tak żeby nie robić offtopu, to nie wiem jak Wy, ale ja kupuję materiał i szyję na następny obóz |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 24-08-2008, 17:12
|
|
|
Ja już mam kamizelkę,którą muszę tylko utwardzić,żeby mi za skórznię robiła |
|
|
|
|
user126 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2008, 20:21
|
|
|
Ja mam strój skompletowany, teraz już tylko "tchnę w niego życie", dodając różne klimatyczne szczegóły. No i charakteryzację zaczynam tworzyć |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 26-08-2008, 20:23
|
|
|
A ja wrzucę moje eksperymenty z charakteryzacją dziś wieczorem na imejdższaka i podeśle i się pochwalę,bo mam fajny patent |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:06
|
|
|
Nie sądzicie, że lepiej byłoby najpierw poczekać, aż dowiecie się o wszystkich zmianach świata gry, które zamierzamy na następny rok wprowadzić? :hihi: |
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:08
|
|
|
Myślę,że zmiana świata gry może nieznacznie zmienić zarys postaci |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:30
|
|
|
Myślę, że ma spory wpływ na strój postaci
Na resztę również Ale co tam |
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:33
|
|