Shamarotha i nie tylko obozowe opowiadanie ok,ok :) |
Autor |
Wiadomość |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:09
|
|
|
No nie wiem A jak Mija rozpali ogień pod spodem?
Będa nowe dowody w odwiecznym sporze - czy czas ewakuacji z puszki jest proporcjonalny do czasu jej zakładania ("ty, puszki już się ubierają, zaraz będzie turniej", "aha, dokładnie za póltorej godziny...." ) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:11
|
|
|
E tam, w puszkę nigdy nie wlezę, bo nie jestem tchórzem. Jakby co to Twoja wina Indi :-P |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:11
|
|
|
Co, bezbronna Mija?!!!! Łżesz jak pies, chanie |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:13
|
|
|
Niee, bezbronna nie, co do jej bezbronności to chciałem w ten sposób wyrazić szacunek Riena dla płci przeciwnej, a w szczególności do bardki. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:14
|
|
|
A wyrazileś ... coś innego |
|
|
|
|
|
Airis
|
|
|
|
Abel napisał/a: | chciałem w ten sposób wyrazić szacunek Riena dla płci przeciwnej, a w szczególności do bardki. |
XD |
Ostatnio zmieniony przez Airis 22-08-2007, 13:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Abel
|
|
|
|
Oj czepiacie się i tyle. Interpretacji jest tyle ile osób, które to przeczytały, a każda z nich jest dobra... |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:16
|
|
|
A liczyć się będzie wyłącznie interpretacja Miji
Która może okazać się mniej łagodna i dobroduszna niż ja (albowiem ja jeszcze nie zabiłam cię za sugestię że wypłakiwałam się krasnoludom w rękawy... chociaz w sumie powinnam cię za to zabić ) |
|
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 22-08-2007, 18:52
|
|
|
A tam, marudzisz jak zawsze...
Hodo napisał/a: | khem... Ablu, chcesz w pysk ? x] |
Nie zauważyłem Cię chorąży... a dlaczegóż to miałbym dostać w coś co u Ciebie nazywa się pyskiem(swoją drogą dziwne, ja zawsze nazywałem to twarzą) zresztą, powinieneś się czuć dumny :-) , że Twój krasnolud tak awansował...społecznie :-P |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 15:38
|
|
|
Ablu jak znajdę troszkę czasu to wszystko przeczytam i oczywiście skomentuję ... |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:15
|
|
|
Abel, Sham, Illima - czekam na efekty waszego pisania Prześlijcie co macie po poprawkach wszelakich, na kortunal@republika.pl. Chcę wrzucić to wreszcie do Kącika RPG na stronie |
|
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:38
|
|
|
Aaa, sory. Zapomniałęm o tym. Ale luki jakie są w moim opowiadaniu (tzn brak z połowy opowiadań) nie nadrobie prędko (:
Ale jeżeli nie jest to problem to śmiało można wrzucać to co jest teraz, a potem najwyżej coś dorobie : ) |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 29-08-2007, 18:21
|
|
|
Melduję, że opowiadanie Abla wyrusza w podróż przez cieniste ścieżki Internetu... |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 29-08-2007, 18:40
|
|
|
Illima, wrzucaj tak czy owak
Abel, czekam, jak tylko dostanę, wrzucę najlepsze fragmenty bezpośrednio, a resztę w formie downloadu chyba (chyba że ktos ma lepszy pomysł :/) |
|
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 29-09-2007, 17:42
|
|
|
Ja mam takie pytanko. Czy mógłbym dostać opisy postaci wysłane na RPG 2007, oczywiście za zgodą autorów? I ogólnie materiały pt fabuła etc etc dotyczące tego co było. Najlepiej to w ogóle wszystko co się z tym wiąze ^^' Ja bym to na maila poprosił jezeli ktokolwiek się zgodzi coś dać.
Tak czy inaczej long story in progress |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2007, 10:23
|
|
|
Offie? Czekam na twoją zgodę w tej kwestii. |
|
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2007, 11:53
|
|
|
Może jakiś etosik rycerski Bo od czasów Pieśni o Rolandzie Sigbert nie ma co czytać :P |
Ostatnio zmieniony przez Ulfberht 30-09-2007, 11:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 03-10-2007, 18:04
|
|
|
W najbliższym czasie wezmę się za spisanie wydarzeń z września, ale ze względu na rok szkolny to będzie to biegło raczej mozolnie. |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 03-10-2007, 20:03
|
|
|
Offie?