Teorie spiskowe dotyczące katastorofy smo... tryntyjskiej |
Autor |
Wiadomość |
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-01-2011, 22:18
|
|
|
Pff, bo moje oczekiwania sie zawiodły i tyle, nir szukajcie 3. dna |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 10-01-2011, 22:20
|
|
|
Oczekiwania się zawiodły? |
|
|
|
|
Abdel
|
Wysłany: 10-01-2011, 22:37
|
|
|
Sądziłeś,że wszyscy mają słuch absolutny i granie egzaminu z muzyki to rzecz prosta jak Słońce ? |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-01-2011, 22:46
|
|
|
Nie, sądzilem że ktoś z forum chodzi do technikum. |
|
|
|
|
Abdel
|
Wysłany: 10-01-2011, 22:58
|
|
|
No cóż jeżeli mi nie wyjdzie z liceum wojskowym,postaram się spełnić twoje oczekiwania |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2011, 00:30
|
|
|
Fehu napisał/a: | sajkologiczny. |
Hehe, to Hodo chyba jest na tym samym profilu, tylko dopiero w pierwszej klasie . Możecie sobie podać ręce A i ja zyskuję, bo jestem spokojny o stan mojej O! Psyche. |
Ostatnio zmieniony przez Thorfinn 11-01-2011, 00:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 11-01-2011, 17:33
|
|
|
Świetnie to ująłeś, Offie Ale nie rozumiem, czemu ty zyskujesz
Fehu, rozumiem, ze to oznacza rozszerzoną biologię i polski ? |
|
|
|
|
Fehu
|
Wysłany: 11-01-2011, 23:40
|
|
|
Cytat: | Fehu, rozumiem, ze to oznacza rozszerzoną biologię i polski ? |
A także WOS i angielski oraz przedmiot dodatkowy o wdzięcznej nazwie 'Podstawy sajkologii'.
Ale na sajkologiczne studia się nie wybieram, spokojna głowa. Jednego oponenta do uzyskania zawodu mniej :'D |
|
|
|
|
Nila Laurelin
|
Wysłany: 19-01-2011, 23:49
|
|
|
Tak naprawdę katastrofy nie było, a wszystko zostało sprytnie ukartowane przez Leifa. Jarl teraz z ukrycia pociąga za sznurki i poprzez "skrybę" kieruje polityką Tryntu, nie narażając się na skrytobójcze ataki. Zorganizował to z powodu doniesień wywiadu, jakoby Olaf okazał się godnym następcą swych poprzedników i uznał, że ziemie Tryntu powinny pozostać w rękach Wergundii, a postać Leifa mu w tym przeszkadza.
A ja od półtora roku jestem biol-chem-fizem. I dobrze mi z tym... czasami. |
_________________ Before doing something be sure to ask yourself: 'Could I get in trouble for this?' If the answer is 'No', find something more exciting to do. |
|
|
|
|
|