Zwiastunie filmowym |
Autor |
Wiadomość |
Travor
|
Wysłany: 01-06-2011, 20:57
|
|
|
ailiS napisał/a: | Illima - cóż, Legolasem to Ty nie będziesz - lepiej wyglądasz. |
W sensie lepiej niż Legolas czy lepiej niż zwykle? |
|
|
|
|
ailiS
alchemiczka
|
Wysłany: 02-06-2011, 12:55
|
|
|
lepiej zbudowany, a spiczaste uszy dodają wdzięku
Większość facetów-elfów wygląda jak dziewczynki, a tu nie, dlatego nie Legolas. |
_________________ Banda nierobów! |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 02-06-2011, 13:02
|
|
|
Muszę powiedzieć, że się nabrałem xD
ailiS napisał/a: | Illima - cóż, Legolasem to Ty nie będziesz | ... Cytat: | - lepiej wyglądasz. | ...
xD
Wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy, że elfom-pedałom, które mają zieloną krew, depilują się na tyłku i z wiewiórkami... No wiecie - mówimy nie! |
|
|
|
|
Tristan
Wujek Wiedźmak
|
Wysłany: 03-06-2011, 16:15
|
|
|
Elf z brodą! myślałem że jak żyje nie dane mi będzie ujrzeć (chyba że ten mag to nie elf ) |
_________________ Va'esse deireádh eap eigean...
Darael Carnesir (2011) Elf który nie był elfem
Karigasz Gramont (2012) Druid, nieformalny przywódca duchowy (znany pod imieniem Tristan)
|
|
|
|
|
Kajetan
|
Wysłany: 03-06-2011, 16:47
|
|
|
Cytat: | Wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy, że elfom-pedałom, które mają zieloną krew, depilują się na tyłku i z wiewiórkami... No wiecie - mówimy nie! |
Każdy elf ma w sobie coś takiego!
co do traileru.. no nie trzymał mnie aż tak w napięciu jak poprzedni, ale ja po prostu wole więcej..hmm.. walki?: ) Brakowało mi też większej ilości aktorów, ale tak - to jest w porządku. |
_________________ WALCZYĆ TRENOWAĆ VILLSVIN HIRD MUSI PANOWAĆ |
|
|
|
|
ailiS
alchemiczka
|
Wysłany: 03-06-2011, 18:48
|
|
|
[quote="K.W.I.K."] Cytat: | Wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy, że elfom-pedałom, które mają zieloną krew, depilują się na tyłku i z wiewiórkami... No wiecie - mówimy nie! |
Każdy elf ma w sobie coś takiego!
quote]
Tzn. co?
pedała?
zieloną krew?
tyłek?
wiewiórkę?
I żeby nie spamować co by się administrator nie przyczepił: Mnie też brakowało większości aktorów z poprzedniego roku. |
|
|
|
|
szwed
Miny! Miny!
|
Wysłany: 04-06-2011, 22:13
|
|
|
tak zwiastun fajny ale trzeba kuć sytuacje polityczną... a wcześniej to było jasne a teraz nic! |
_________________ "Alchemik! Napieprzaj w nich tą nitrogliceryną!" ~Elfik |
|
|
|
|
ailiS
alchemiczka
|
Wysłany: 05-06-2011, 17:47
|
|
|
ze zwiastuna wynika, że będzie mmrrrrcznieeee.
Po co Ci sytuacja polityczna, będzie się trzeba zorientować na miejscu, pomyśleć, natrudzić itp. |
|
|
|
|
szwed
Miny! Miny!
|
Wysłany: 05-06-2011, 17:52
|
|
|
tak ale ja planuje zrobić wykład dla nowych w autokarze o tym wszystkim
i po to mi ta wiedza a rok temu po zwiastunie wszystko było jasne teraz wiem tylko że coś się stanie z puszczą południową i mogę jedynie snuć hipotezy.. ale ciekawie na pewno będzie ciekawie |
_________________ "Alchemik! Napieprzaj w nich tą nitrogliceryną!" ~Elfik |
|
|
|
|
Deutin
|
Wysłany: 03-07-2011, 19:06
|
|
|
Dobra, człowiek żołądź mnie przeraził... A jego wodzem będzie człowiek kasztan?
Nie, czepiam się tylko, dla samego faktu.
Powiem tak, obejrzałem ten zwiastun dzień po tym jak go wypuściliście do sieci, a dzisiaj nic z niego nie pamiętam i musiałem obejrzeć go raz jeszcze.
Muzyka w wersji Heroic Digital 3D, mroczne scenki, które mało mówią, a przez zwiastun będę się bał każdego napotkanego drzewa, bo może mnie zjeść.
Na dokładkę oprócz świetnych scen walki itd. mamy przebitki na korytarze i lokacje, które nie są do niczego potrzebne, aczkolwiek ładnie wyglądają więc im wybaczam.
No cóż...
Moja ocena to 8 z krzyżem i liczę, że sama gra <silberberg w edycji kolekcjonerskiej już tylko 500$> zapowiada się ciekawie, ładna grafika w 3D i full HF, świetna oprawa dźwiękowa, duża grywalność, niestety czasami tekstury się zacinają, animacja spada do 80 FPS, a NPC potrafią wkurzyć zbyt wysokim lub zbyt niskim AI.Zapowiada się ciekawie. Możliwe,że będzie to najlepszy RPG tego roku. |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 03-07-2011, 19:13
|
|
|
Cytat: | NPC potrafią wkurzyć zbyt wysokim lub zbyt niskim AI. |
Spoko, zapamiętam Cię |
|
|
|
|
Deutin
|
Wysłany: 03-07-2011, 21:30
|
|
|
Ale jest to uzasadnione - wiadomo, że nieumarlak nie będzie używał taktyki tylko szedł po mięsko bez celu, a żołnierz powinien stosować taktykę utrudniającą nam życie.... poza tym NPC to też reszta graczy z drużyny - przynajmniej dla mnie. |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 04-07-2011, 01:55
|
|
|
To już nie zmienia faktu |
|