EPILOG 2013 |
Autor |
Wiadomość |
Frączek
Wergundia Pany
|
Wysłany: 26-09-2013, 17:25
|
|
|
Ja będę nieco pózniej bo koło 21...
A jeśli chodzi o powrót, to sie dostosuję. |
_________________ '13 - Zwiadowca / łucznik Celahir ( zwany 'Hobbit Sam'
Epilog '13 - mag ognia Divakar
'14 - Kapral Halvard, w służbie 15. kohorty Zielonego Tymenu
Epi '14 - podziemny hipnotyzer Akhel Ah'ran z rodu Diaeth (†)
'15 - imperialista aka najemnik Germeriusz 'Gałgan'
Epi '15 - wojownik Qa, Qorykohynaq
'16 - Ernest, szpieg z krainy deszczowców B)
QA FORTHEWIN
"Opętanie na Indianę! Bijesz Indianę!" |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 26-09-2013, 18:19
|
|
|
Ja i Powój ok 16 możemy być już na miejscu zbiórki. Zawsze możemy przyjechać później, więc możemy naprawdę o każdej porze jechać. |
_________________ "Eee tam, wyklepie się na warsztacie" |
|
|
|
|
Sephion
Isshkata
|
Wysłany: 26-09-2013, 21:44
|
|
|
Przyjazdy do Wrocławia mam o 16.20 i 17.26.
Odjazdy z Wrocławia w niedziele albo o 10.17 albo o 13.24, gdzie preferowany jest ten pierwszy. |
_________________ 2010 - Sephion Da Tirelli, kupiec bez towaru.
2012 - Sephion Da Tirelli, szpieg o słabym sercu.
2013 - Symeon Melachrinos, psionik zwany czasem pajacem.
2014 - Symeon Melachrinos, specjalista
2015 - Siegwald dar Barenstark, potomek sześciu rodów |
|
|
|
|
Frodo
|
Wysłany: 26-09-2013, 21:46
|
|
|
Mogę sobie spokojnie sam dojechać?
Jakoś po szkole, to dość wcześnie wyjadę. Mniej więcej 17 mogę już być nawet |
_________________ 2012 Łowca Potworów Avas
2013 Mag Bitewny oraz mający niezwykle dobre relacje z Wilkiem Szaman
Epi: Artvr Kap.Woj. Modwita
2014 l.A.dV działający dla Sapienti |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 26-09-2013, 21:49
|
|
|
Frodo, gdzie zamierzasz sam dojeżdżać? Podaj proszę o której jesteś we Wro. Kropka. |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Aver
Szop partacz.
|
Wysłany: 26-09-2013, 21:50
|
|
|
Ja mam przyjazd do Wroca o 16.25, chociaż jest możliwość, że zostanę burżujsko podwieziona przez rodziców..
Odjazdy są w okolicach 11 rano, ale to akurat nie problem jeśli będzie później |
_________________ "What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?"
===
+ Avergill Cha'el, bambusowa łowczyni potworków = + Meriel'oarni Caernoth, cztery metry rany ciężkiej = + Słysząca Skałę Rill Pioc Ark'hant, imperialna skałomiotka = + Emilia ev. da Tirelli, sapientystka, morderczyni, agent SSW = + Inga, czarownica-sekretarka w Tymenie Mgieł = Cerys Stern, czarownica z kardamonowo-tymenowo-szakalową przeszłością = Aud Svanhildurdottir Sliabh Ard, poseł od Bryna i jednego zadania = Aina Macario, starsza Enarook z tępym nożem = Halli Auddottir, cfaniara z bandy Flodriego = + Arda, ta, która chciała dobrze = + Avarina de la Corde, Czarny Diabeł, który chciał pozostać człowiekiem = + Avilla Salarez, zwiadowca 22. Sz. G. F. d. K. |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 27-09-2013, 00:21
|
|
|
Mogę być we Wrocku różnie, ale koło 18 byłoby dobrze, bo o 13 mam w szkole konkurs i dobrze by było, jakbym na nim była Ale jak nie, to trudno, najwyżej zabije mnie polonistka, a nie czekający na mnie gracze i kadra
Co do powrotu podobnie jak wszyscy, dostosuję się, bo busy Wrocław-Kraków są co godzinę/dwie. |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Rosomak
"Te, możny"
|
Wysłany: 27-09-2013, 08:36
|
|
|
Przyjazd do Wrocławia mam o 20.17 :/
Pociąg mam o 10.30, więc powrót na 10 byłby ok. |
_________________ 2012 urwis - Earon, ofirski traper.
2013 III turnus - Samus, szaman rosomaka z Samni, imperialista.
2013 epilog - Dobromił, teralski kapłan Rega w służbie 22 kohorty kondotierskiej burego tymenu.
2014 IV turnus - Książę Oleg Fryderyk Wettyn w służbie 15 kohorty zielonego tymenu.
2014 epilog - † Gentarō Nyanor Diaeth, kapłan-wojownik Klyfty/ generyczny elf z rodu Diaeth - prawie jak BN ^^ |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 27-09-2013, 18:19
|
|
|
Chciałbym zaapelować do wszystkich uczestników epilogu, aby w miarę możliwości wzięli ze sobą swoje bokeny. Najlepiej takie, które przejdą atest Ze względu na charakter organizacji epilogu będzie to dla nas ułatwienie ^^ |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 27-09-2013, 18:28
|
|
|
Broń która przeszła atest na obozie się zalicza? |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 27-09-2013, 19:03
|
|
|
To zależy w jakim będzie stanie. Głównie chodzi o zbicie otuliny. |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 27-09-2013, 19:04
|
|
|
Więc bez problemu. Kula w korbaczu wymieniona na nową
Czy coś z nim jeszcze powinienem? (o ile stan pamiętasz oczywiście |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 27-09-2013, 19:16
|
|
|
Z tego co pamiętam, to był bezpieczny, więc chyba jest dobry. I tak sprawdzę przed epilogiem. |
|
|
|
|
Wojtek
Kaboom?
|
Wysłany: 29-09-2013, 23:10
|
|
|
Mam takie pytanie, co do dojazdu, bo pojawiło się kilka propozycji godzin i teraz - czy dojazd jest dostosowany do osoby, która przyjeżdża do Wrocławia najpóźniej? Bo mam kilka opcji, w wachlarzu obecności we Wrocławiu między 16 - 20 i po prostu, jeśli ma się okazać, że wyjazd jest po 21 do SG, no to chyba nie mam po co kwitnąć we Wrocławiu od 16. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 29-09-2013, 23:26
|
|
|
Wulfryk napisał/a: | pojawiło się kilka propozycji godzin | Nie, pojawiły się tylko informacje co do godziny
Wulfryk napisał/a: | - czy dojazd jest dostosowany do osoby, która przyjeżdża do Wrocławia najpóźniej? | To zależy, kiedy jest najpóźniej i ile to osób. Gdyby przykładowo 1 osoba miała być we Wro o północy, a reszta o 20:00 , to zostawiamy mu eskortę i dojedzie pociągiem.
Wygląda na to, że autobus będzie około godziny 20 lub 21.
Jutro będę rozmawiać z firmą, to napiszę co i jak. |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Wojtek
Kaboom?
|
Wysłany: 29-09-2013, 23:30
|
|
|
Ja i Dagon będziemy zatem we Wrocławiu o 19:33. A powrotny 11:30, więc tak na 11 do Wrocławia byłoby miło |
|
|
|
|
Prim
niziołek
|
Wysłany: 29-09-2013, 23:31
|
|
|
Część osób z Krakowa (konkretnie- 4) ma dojazd w okolicach 16-17.
(Konkretnie 16:10, 17:10).
Więc w tych okolicach we Wrocławiu możemy być |
_________________ Primula Seweird- niziołek i druidka, pierwsza Imperialistka wśród nie- ludzi, sprzymierzona z Ludem Qarnachasayosyran, Ludzi- którzy Wiedzą, przyjaciółka Nayestecae
Primrose Goldworthy- niziołek i druidka, sprzymierzona z orkami Imperialistka, która obudziła Starych Bogów
Phlox dar Gorn- była banitka, czarownica z mroczną duszą, wdowa po Lambercie dar Gorn,
Cinna- historyk i druid, sapientystka, członkini Sztabu Konspiracji Północy, jedna z tych, którzy przypisali domeny Północy Opiekunom
Tari'gar- nieustępliwa i wymagająca admirał floty Talsoi
Surfinia- hobbitka z gminy w pobliżu zgliszcz Birki, żona Szomera z krwią tysięcy na rękach
Pixie- goblińska wojowniczka z plemienia Harcu
profesor Delfina da Tirelli- archeolożka i badaczka, najmłodsza wykładowczyni Uniwersytetu w Messynie
„Aby coś znaleźć, trzeba poszukać.
Istotnie, zazwyczaj kiedy się szuka, w końcu się coś znajduje, nie zawsze jednak dokładnie to, o co chodziło...”
"Czasem ku przeznaczeniu prowadzi właśnie ta droga, którą nie chcemy kroczyć" |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2013, 15:58
|
|
|
Na razie w sprawie przyjazdu mam zgłoszone 15 osób
Pedro
Powój
Shatan
Akinori
Sephion
Aerlinn
Avergill
Rosomak
Frodo??
Wulfryk
Dagon
Kraków x 4
W związku z tym zamawiam na dojazd autobus 19-os. Kto nie podał danych - biegnie za autobusem
Z tego, co podaliście, wyszło mi, że złapalibyśmy wszystkich (za wyjątkiem Shatana, któremu trzeba jakieś wcześniejsze połączenie znaleźć) na odjazd 20:30 z Wrocławia (na PKSie)
Chyba wszyscy zdążą, nie? |
|
|
|
|
|
Reshion vol 2 Electric Bo
To jak, umowa handlowa?
|
Wysłany: 30-09-2013, 16:25
|
|
|
Czy jak dopiesz się teraz, przyjazd tak samo jak Sephi, dalej będe musiał biec za busem ? |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2013, 16:26
|
|
|
Ok, 16 graczy i 2 osoby kadry, na tą chwilę |
|
|
|
|
|
Kalmar
człowiek - drewno
|
Wysłany: 30-09-2013, 16:29
|
|
|
ZGŁASZAM SIĘ JESZCZE JA. Gdyby nie zajęcia na cały weekend, to byłbym na bieżąco ;_; |
_________________ "KWAS!"
~ Reshi da Tirelli |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2013, 16:38
|
|
|
17 + 2
Na liście wpłat mam 23 uczestników Reszta truchta....? |
|
|
|
|
|
Frączek
Wergundia Pany
|
Wysłany: 30-09-2013, 16:58
|
|
|
Dobra, wyrobię się |
_________________ '13 - Zwiadowca / łucznik Celahir ( zwany 'Hobbit Sam'
Epilog '13 - mag ognia Divakar
'14 - Kapral Halvard, w służbie 15. kohorty Zielonego Tymenu
Epi '14 - podziemny hipnotyzer Akhel Ah'ran z rodu Diaeth (†)
'15 - imperialista aka najemnik Germeriusz 'Gałgan'
Epi '15 - wojownik Qa, Qorykohynaq
'16 - Ernest, szpieg z krainy deszczowców B)
QA FORTHEWIN
"Opętanie na Indianę! Bijesz Indianę!" |
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 30-09-2013, 20:07
|
|
|
Nie, ja sie dostosuję do godziny przyjazdu ( mam autobusy co godzinę) a powrót razem z Powoj (11?) |
Ostatnio zmieniony przez Mirko 30-09-2013, 20:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Frodo
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:25
|
|
|
Jest możliwość, że lepiej będzie, jeśli tato zawiezie mnie prosto na Srebrną.
Która godzina byłaby odpowiednie, by ani się nie narzucać, ani nie być po grupie?
Bo chyba można tak zrobić? |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:31
|
|
|
Można tak, ale nie widzę większego sensu. Lepiej, żeby cię tato zawiózł na zbiórkę we Wrocławiu, bo w autobusie Wamp będzie już prowadzić wstępy do gry i inne takie.
Jeśli koniecznie musisz do Srebrnej, to licz się z tym, że Cię to ominie. Wtedy bądź nie wcześniej niż 21:30. |
|
|
|
|
|
Frodo
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:37
|
|
|
Przekonałaś mnie
Będę we Wrocławiu na 17:00. Czeka tam ktoś jeszcze, czy będę sobie sam cichutko koczował? |
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:41
|
|
|
Indi czyli dla całej smutnej reszty jest jazda w korytarzu? Czy może jak się ogarną to jest szansa na wzięcie trochę większego busa.
Nie pisałem wcześniej bo miałem autobusy co godzinę i było mi to absolutnie obojętne. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:43
|
|
|
Widzisz, gdyby nie to, że was, cholery jedne, znam jak zły szeląg i wiem, że i tak się zagapicie to bym wzięła mały autobus A tak wzięłam duży i wszyscy się zmieszczą |
|
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 30-09-2013, 22:50
|
|
|