Postaci graczy- informacje |
Autor |
Wiadomość |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:11
|
|
|
Napisałeś porządną postać i dostałeś porządnego questa :] Kurde, przez cały turnus dowodziłeś połową obozu i jeszcze marudzisz? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:18
|
|
|
Może dlatego, bo druga połowa szydziła z tamtej? |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:18
|
|
|
<głaszcze Hoda>
To ja zawaliłem questa, bo się prawie nie skapnąłem, że go mam
No i myślałem, że Czuwającą zobaczę jeszcze później.
Ja chcę już oooobóz. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:23
|
|
|
<burczy pod nosem> Jakby mnie nie wybrali na chorążego to bym przez cały obóz tylko chodził za grupą... |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:37
|
|
|
Ale wybranie cię na chorążego było sterowane, bo miałes rolę, która właśnie tam powinna być |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:03
|
|
|
Ale nie mogłaś przewidziec czy będę kandydował i czy mnie akurat wybiorą Gdybym od razu był chorążym to był by quest |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:03
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Dostałeś takiego questa, jaką napisałeś postać |
Cholera,Indi,mogę wnieść kilka poprawek do mojej postaci xD? |
|
|
|
|
Rin
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:30
|
|
|
Cytat: | Miał po prostu farta
Ile razy jeszcze zdaży się podobna sytuacja ? |
On nawet gdyby chłopa dostał to i tak byłby jedną z ważniejszych osób w fabule...on po prostu tak ma |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:32
|
|
|
Sory,heloł,bez naszej trójki (Eskell,Varthanis i ja) nie ma bata na d-a-h,pały |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:32
|
|
|
owszem nie ma |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:48
|
|
|
Hodo, w kwestii kłestów radzę Ci się zamknąć :] |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 03-06-2008, 00:32
|
|
|
Rany, co za marudzenie się wam wkręciło.
Dobrze wiecie wszyscy, że dobry gracz z gównianego kłesta zrobi postać, która będzie rządziła fabułą. I odwrotnie. Hodo dostał faktycznie słabe zadanie, ale mocną postać, którą sam zresztą wyprowadził na dowódcę połowy obozu. Jego odpowiednik na drugim turnusie z tym samym potencjałem postaci nie zrobił dokładnie nic oprócz noszenia tarczy. Na drugim turnusie Bober z postacią przewodnika stworzył postać jak się patrzy, na pierwszym jJarlos... no właśnie...
Więc przestańcie marudzić, bo to co wam dajemy to malutki "starter", to co z niego stworzycie, to wyłącznie wasza robota. |
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 01:00
|
|
|
No ja proszę, to był mój 1 wszy Larp.. tym razem postaram zrobić się coś więcej prócz "noszenia tarczy"
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 01:01
|
|
|
Hodo napisał/a: | <burczy pod nosem> Jakby mnie nie wybrali na chorążego to bym przez cały obóz tylko chodził za grupą... |
NO własnie, mi się niestety nie udało zostać chorążym, i skończyłem tak jak Hodo mógł skończyc... cóż, pech. |
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 01:05
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Ale wybranie cię na chorążego było sterowane, bo miałes rolę, która właśnie tam powinna być |
Ej to czemu mnie nie wybraliście?
ups, sory za 3 posty xD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 03-06-2008, 01:52
|
|
|
Niestety, grupa II turnusu uparła się, że chorążym będzie najwyższy wzrostem....
Nie bulwersuj się Wiadomo, że weterani mają więcej doświadczenia Dramatu nie było. Na weterańskim turnusie tez byli świetni gracze, którzy jednak prawie nic ze swoimi postaciami nie zrobili |
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 01:54
|
|
|
Nie bulwersuję, ale poprostu widzę że miałem właściwie zaje*** okazję na postać, a tu mi zabrali stanowisko tylko dla kogoś kto mógł wyglądąc na chorążego ( z czym się otwarcie nie zgadzam ^^). NO ale nic. Minęło. Pójdzie lepiej |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 03-06-2008, 02:10
|
|
|
Ale to stanowisko nie było kluczem do misji Ty nawet nie wykorzystałeś tych informacji, które miałeś w karcie Było minęło, poprawisz w tym roku
To proszę uprzejmie o zgłoszenie za pomoca formularza ze strony www |
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 02:11
|
|
|
Widzę doskonała pamięć xD przynajmniej mnie w jakiś sposób kotś zapamiętał^^ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 03-06-2008, 02:14
|
|
|
Ależ ja cię doskonale pamiętam |
|
|
|
|
|
Gothern [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 02:21
|
|
|
Czuję się dowartościowany
Nie no. Ale tak na prawdę- sorka za offtop, tlyko raz
Można jeszcze słać ci koncepcje postaci? Mam na mysli odpowiedzi na te punkty z www. |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 03-06-2008, 08:38
|
|
|
Ja też cię pamiętam... głównie dlatego że byłeś jedną z niewielu osób które chorąży wkurzał bardziej niż mnie |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 03-06-2008, 10:37
|
|
|
Postaci można jeszcze przysłać, ale niczego w fabule one już nie zmienią |
|
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 03-06-2008, 16:02
|
|
|
Aha czyli właściwie wyrobiły się na czas tylko te 4 postacie^^ ? |
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2008, 15:31
|
|
|
Yngvild a mógłbym przesłać taki ogólny zarys, żeby chociaż już mi pasowało na mojej karteczce potem ( :-D ) Ale mnie ciekawi co będzie w tej fabule Ja chce już wakacje :D |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:28
|
|
|
Poprawka : Jakby co chodziło mi że tylko 4 dotarły i zostały zatwierdzone na zwyklaka RPG.
^^ Mnie też to ciekawi... to co piszemy petycję z prośbą o ujawnienie częsci fabuły ? ;-) |
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:37
|
|
|
Niee Potem na obozie nie będzie tak wciągająco Chociaż nie - i tak będzie wciągająco A zważywszy na pierwszy weteran będzie również boląco
ale będzie jazdaa |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:40
|
|
|
FAAARCIAŻ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 04-06-2008, 17:13
|
|
|
Już to pisałam. Mozna dosłać jeszcze opis swojej postaci. Fabuły to nie zmieni, ale misję jakoś dopasujemy. |
|
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2008, 21:59
|
|
|