Jaki strój dla szamana? |
Autor |
Wiadomość |
Rosomak
"Te, możny"
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:14 Jaki strój dla szamana?
|
|
|
Witam, mam takie pytanko. Mianowicie jak ubrany powinien być szaman rosomaka? Oczywiście, wiem, że jakieś futro, trochę medalionów i ... No właśnie nie wiem co jeszcze mógłby nosić szaman. I tutaj jest pytanie do Was, czy może macie jakiś pomysł (ew. ktoś był szamanem na poprzednim Silberze)? |
_________________ 2012 urwis - Earon, ofirski traper.
2013 III turnus - Samus, szaman rosomaka z Samni, imperialista.
2013 epilog - Dobromił, teralski kapłan Rega w służbie 22 kohorty kondotierskiej burego tymenu.
2014 IV turnus - Książę Oleg Fryderyk Wettyn w służbie 15 kohorty zielonego tymenu.
2014 epilog - † Gentarō Nyanor Diaeth, kapłan-wojownik Klyfty/ generyczny elf z rodu Diaeth - prawie jak BN ^^ |
Ostatnio zmieniony przez Rosomak 02-03-2013, 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:18
|
|
|
Drogi Rosomaku!
Serdecznie polecam :
|
_________________ "Eee tam, wyklepie się na warsztacie" |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:21
|
|
|
Rosomak napisał/a: | jak ubrany powinien być szaman rosomaka? | Wygodnie. Bycie szamanem nie oznacza przebierania się za swój totem. Poradnik strojów autorstwa Wampa znajdziesz tu:
http://www.silberberg.pl/viewpage.php?page_id=51 |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:23
|
|
|
Indi... Czy kiedykolwiek ktokolwiek przebrał się za swój totem? |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:25
|
|
|
Rosomak napisał/a: | wiem, że jakieś futro | Odniosłam wrażenie, że właściwa odpowiedź to "JESZCZE nie" |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:38
|
|
|
Ale odrobina nigdy nie zaszkodzi, byle nie cały futrzasty stój, bo ja już wiem kto byłby drugim glonem w takim wypadku ;3
Pamiętaj też że przydadzą się przedmioty symbolizujące "Znaki"
Edit Indi. |
Ostatnio zmieniony przez Indiana 02-03-2013, 23:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rosomak
"Te, możny"
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:49
|
|
|
@Akinori - Widziałem, widziałem. Nad znaki też już kombinuję, a jak coś wykombinuję to dam znać
@Indi - Że wygodnie to ja wiem, tylko, że strój powinien być nie tylko efektywny, ale i efektowny. Ten poradnik to ja już z pięć razy czytałem
Ma ktoś może przepis na takie cudeńko: http://www.larpinn.co.uk/...sers-p-655.html |
2013 epilog - Dobromił, teralski kapłan Rega w służbie 22 kohorty kondotierskiej burego tymenu.
2014 IV turnus - Książę Oleg Fryderyk Wettyn w służbie 15 kohorty zielonego tymenu.
2014 epilog - † Gentarō Nyanor Diaeth, kapłan-wojownik Klyfty/ generyczny elf z rodu Diaeth - prawie jak BN ^^ |
Ostatnio zmieniony przez Rosomak 02-03-2013, 22:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:54
|
|
|
Wpisz "szarawary wykrój" w google, znajdziesz bez problemu |
|
|
|
|
sars
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:56
|
|
|
Możesz też spróbować wpisać w allegro szarawary/alladynki. Może akurat będą się jakieś nadawały |
_________________ inteligentny wszystko zauważa, głupi wszystko komentuje |
|
|
|
|
Rosomak
"Te, możny"
|
Wysłany: 02-03-2013, 22:57
|
|
|
Dzięki Ci, Hodałke. Jakoś nie zauważyłem, że to są szarawary . |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 02-03-2013, 23:00
|
|
|
Do usług, ale nazywam się Hodo. |