|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Typowy hobbit z fajką |
Autor |
Wiadomość |
Kartoflen
Zostaw matkę mojego dziecka!
|
Wysłany: 09-07-2013, 01:23 Typowy hobbit z fajką
|
|
|
Szybkie pytanko. Czy jest możliwość palenia czegokolwiek na obozie? Zdaję się, że ktoś już coś takiego praktykował i moje pytanie brzmi, co to było i gdzie to dostać? Drogi ktosiu odezwij się, bo wyjazd tuż, tuż |
_________________ 2012 - Syriusz, nekromanta, ekspert od pobierania ciężkich ran
2012 - Kenny, eksperymentalny uzdrowiciel bez palców
2013 - Kenneth Hathorne, alchemik, niziołek, pijak i złodziej (jak tego nie lubić?)
2014 - Kenneth Hathorne - część II "Powrót do uzdrowiciela" |
|
|
|
|
Rosomak
"Te, możny"
|
Wysłany: 09-07-2013, 11:29
|
|
|
Ja na innym Larpie widziałem e-fajkę (e-papieros tylko, że ma kształt i wygląd fajki)
Mam nadzieję, że pomogłem. |
_________________ 2012 urwis - Earon, ofirski traper.
2013 III turnus - Samus, szaman rosomaka z Samni, imperialista.
2013 epilog - Dobromił, teralski kapłan Rega w służbie 22 kohorty kondotierskiej burego tymenu.
2014 IV turnus - Książę Oleg Fryderyk Wettyn w służbie 15 kohorty zielonego tymenu.
2014 epilog - † Gentarō Nyanor Diaeth, kapłan-wojownik Klyfty/ generyczny elf z rodu Diaeth - prawie jak BN ^^ |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 09-07-2013, 11:32
|
|
|
Kartoflen napisał/a: | Czy jest możliwość palenia czegokolwiek na obozie? | Ogniska Zapomnij o epapierosach Chcesz mieć fajkę, to miej, ale bez zawartości Ja też mam nadzieję, że pomogłam |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Kartoflen
Zostaw matkę mojego dziecka!
|
Wysłany: 09-07-2013, 16:13
|
|
|
Bez zawartości też dobrze |
_________________ 2012 - Syriusz, nekromanta, ekspert od pobierania ciężkich ran
2012 - Kenny, eksperymentalny uzdrowiciel bez palców
2013 - Kenneth Hathorne, alchemik, niziołek, pijak i złodziej (jak tego nie lubić?)
2014 - Kenneth Hathorne - część II "Powrót do uzdrowiciela" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|