|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Fantazjada |
Autor |
Wiadomość |
Onfis
|
Wysłany: 16-01-2015, 13:41 Fantazjada
|
|
|
Na tegoroczną edycję Fantazjady chciałbym stworzyć wędrowny tabor aktorsko-cygański: grupa skupiająca się przede wszystkim na klimaceniu, stworzeniu swoistej fabuły w fabule. W planie są oczywiście przedstawienia sceniczne, zrobienie czegoś na wzór wioskowego festynu, bodypainting, pokazy tańca, gry na instrumentach, śpiewy, wróżby i w sumie wszystko co przyjdzie do głowy, a zmieści się w założeniach. Jak mówiłem, grupa ma w założeniu robić jak największy klimat, więc nie spodziewajcie się tu żadnych skomplikowanych wątków (choć kto wie, czym MG zaskoczą), albo epickich starć z potworami. Low fantasy pełną gębą. Więc jeśli komuś nie straszne takie klimaty, ma jakiś talent, albo widzi dla siebie inną rolę w takiej grupie zapraszam Szczególnie poszukiwane osoby grające na instrumentach |
Ostatnio zmieniony przez Indiana 03-02-2016, 16:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 03-02-2016, 16:29
|
|
|
Odświeżam temat.
Jeśli ktoś jeszcze nie wie, to informuję, że zaczęliśmy współpracę z Fantą w tym roku jedna z lokacji ich gry ma się znaleźć w Warowni, cały teren zresztą będzie w grze uczestniczył.
Do tego są jeszcze noclegi - uczestnicy Fanty mają wyłączność na Warownię w terminie gry i płacą 45 zł za 3 noclegi warowniowe.
O ile wiem, organizatorzy będą niedługo ogłaszać "nabór" na te noclegi, więc pomyślałam, że skoro paru silberowiczów też się pewnie wybiera, to fajnie, żebyście wiedzieli wcześniej
Jeśli ktoś byłby chętny, to musicie czaić na ogłoszenie orgów i zgłosić się za porządkiem w pierwszej kolejności
A druga sprawa ... a dobra, już nic |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Leite
Elfi doradca
|
Wysłany: 04-02-2016, 21:58
|
|
|
Indiana napisał/a: | Odświeżam temat.
Jeśli ktoś jeszcze nie wie, to informuję, że zaczęliśmy współpracę z Fantą w tym roku jedna z lokacji ich gry ma się znaleźć w Warowni, cały teren zresztą będzie w grze uczestniczył.
Do tego są jeszcze noclegi - uczestnicy Fanty mają wyłączność na Warownię w terminie gry i płacą 45 zł za 3 noclegi warowniowe.
O ile wiem, organizatorzy będą niedługo ogłaszać "nabór" na te noclegi, więc pomyślałam, że skoro paru silberowiczów też się pewnie wybiera, to fajnie, żebyście wiedzieli wcześniej
Jeśli ktoś byłby chętny, to musicie czaić na ogłoszenie orgów i zgłosić się za porządkiem w pierwszej kolejności
A druga sprawa ... a dobra, już nic |
AAA, tyle miłości! <3
Będziesz grać? ^^ |
_________________ 2014r. II - Infelix Laryjka [??]
2014r. Epilog - Sephi'Rah (Sefii) Podziemna [*]
2015r. II - Vela, Roythe (łowca) Wysoka [*]
2015r. Epilog - Vela, Roythe (łowca) Wysoka [*], aktualnie Tymen Mgieł
2016r. III - Tanwe'Ivare, Aenthilka
2016r. Epilog - Aurelia d'Lombre d'Itharo człowiek
2016r. Zimowy - Tulya'Leite Enri Aenthilka w futerku
2017r. III - Mea'Aran Tlais Orthogok, podziemna bliźniaczka
2018r. Zimowy - matrona Mea'Aran Tlais Orthogok, już nie bliźniaczka.
Ostatnio zmieniony przez Leite 04-02-2016, 21:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|