Poznajmy się. |
Autor |
Wiadomość |
Elidis
Administrator Hydra
|
Wysłany: 20-04-2016, 20:08 Poznajmy się.
|
|
|
Witam wszystkich wiernych sprawie Wergundii!
Na imię mi Einhard dar Avrette. Być może część z was o nas słyszała. Reszcie powiem, że w wojnie z Qa oraz w powstaniach przeciw okupantowi utraciliśmy bardzo dużo i moglibyśmy stracić jeszcze więcej gdyby nie hołd przed Qa. Wciąż jednak trwamy przy Wergudnii.
Osobiście jestem magiem bojowym, zaś margrabia Avrette jest moim stryjem.
Chciałbym usłyszeć także wasze imiona, kim jesteście, skąd przychodzicie i dokąd zmierzacie. W końcu dobrze jest znać swych towarzyszy broni. |
_________________ TO JEST MOJE BAGNO!! |
|
|
|
|
Farin
Lambert, Lambert
|
Wysłany: 20-04-2016, 20:35
|
|
|
Witam
Me imię Lotar nazwisko Gorn. Mag bojowy ale mało doświadczony i nie posiadający stopnia magistra. Działam pod przykrywką zwykłego zjadacza chleba podróżująć wraz z bratem. |
|
|
|
|
Xavius
|
Wysłany: 20-04-2016, 21:59
|
|
|
Witajcie towarzysze/towarzyszki jeżeli takowa jest choć nie widzę
Zwą mnie Xavius nie więcej nie mniej zaś margrabia Avrette nie jest mym stryjem .Podróżuje tu i ówdzie wraz ze swym celem by żadna dusza sie nie zmarnowała jak i tego by każdy był wolny o ile na to nie zasłużył poza tym jestem magiem bojowym do waszych usług choć nie zawsze będę się tym chwalił i liczę na wasze szybko zastygające usta w tej sprawie. |
|
|
|
|
Bryn
|
Wysłany: 21-04-2016, 21:06
|
|
|
Lothar dar Eygird, pomniejszy szlachcic, jeden z kilku synów Medarda dar Eygirda, oficera któregoś tam tymenu z czasów, kiedy Wergundia jeszcze istniała Wychowany na żołnierza, obecnie zwolennik przeczekania nie wykrwawiając się, czekając na szansę na wyzwolenie, ofkors
PS. Dogadaliśmy się z Farinem, nie będziemy mieć obaj tych samych imion, żebyśmy się nie mylili |
_________________ 2011 i 2012 - Tirianus Taeleth, kapłan bitewny Silvy
2013 - Emrys, syn Drogowita z Wojniłłów Karanowic, witeź / Małgorzata
2014 - Cadan a.k.a. Kaban/Shazam/Conan - laryjski psionik
2015 - Brynjolf Gunnarson Sliabh Ard |
|
|
|
|
Nivalfen
|
Wysłany: 22-04-2016, 14:15
|
|
|
Neville Conte weteran dawnych czasów, obecnie bardziej bajarz niźli wojak, wspierany przez mą wychowankę z racji nie tych samych kosci co niegdyś. Do usług we wszelkiej materii wymagającej pomocy |
Ostatnio zmieniony przez Nivalfen 22-04-2016, 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 23-04-2016, 23:01
|
|
|
Jam jest Mirko, syn Derwana zwanego "Żelazną Pięścią", znaku Jastrzębiec rodu Gryf, mistrz łowczych z wielkiej akademii Jastrzębieckiej. |
_________________ "Eee tam, wyklepie się na warsztacie" |
|
|
|
|
Schatten
|
Wysłany: 24-04-2016, 12:04
|
|
|
Folke siostrzenica Neville Conte zawsze gotowa mu pomóc. |
|
|
|
|
Bryn
|
Wysłany: 24-04-2016, 13:31
|
|
|
Akinori napisał/a: | Jam jest Mirko, syn Derwana zwanego "Żelazną Pięścią", znaku Jastrzębiec rodu Gryf, mistrz łowczych z wielkiej akademii Jastrzębieckiej. |
Nie żartuj tak nawet XD |
_________________ 2011 i 2012 - Tirianus Taeleth, kapłan bitewny Silvy
2013 - Emrys, syn Drogowita z Wojniłłów Karanowic, witeź / Małgorzata
2014 - Cadan a.k.a. Kaban/Shazam/Conan - laryjski psionik
2015 - Brynjolf Gunnarson Sliabh Ard |
|
|
|
|
Elidis
Administrator Hydra
|
Wysłany: 24-04-2016, 16:02
|
|
|
Obawiam się, że on nie żartuje. |
_________________ TO JEST MOJE BAGNO!! |
|
|
|
|
Morvius Ultor
|
Wysłany: 25-04-2016, 17:50
|
|
|
Witam! Jam jest Morvius Ultor czarownik działający pod przykrywką żołnierza. |
_________________ Poza światłem,jest tylko ciemność... |
Ostatnio zmieniony przez Morvius Ultor 25-04-2016, 17:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Farin
Lambert, Lambert
|
Wysłany: 25-04-2016, 22:10
|
|
|
Tak w ramach tej zamiany z Elfikiem to będę się nazywał Lambert Gorn :p |