|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Kim jesteśmy, |
Autor |
Wiadomość |
Onfis
|
Wysłany: 23-12-2016, 15:19 Kim jesteśmy,
|
|
|
Jako że jesteśmy jedną ekipą, wypada żebyśmy się nawzajem znali. Przedstawmy więc swoje postaci, tak jak chcemy żeby widziały je inne postaci z zewnątrz. Każdy fakt, który zostanie tutaj podany, będzie traktowany jako wiedza znana w czasie gry, więc dobierajcie ostrożnie
Ja nazywam się tulya'Dais Taheni i jak wskazuje moja kasta, jestem dyplomatą. Uważam, że Aenthil jest wciąż ważnym graczem na arenie światowej i powinniśmy to wykorzystać. Tę wojnę trzeba zakończyć, a my posiadamy w ręku jeszcze kilka kart, które możemy zagrać i ugrać tą partię dla Aenthil. Karty te jednak, musi zagrywać odpowiedni gracz...
Od czasu nieudanego zamachu na moje życie, który pozostawił mi szpecące blizny, nieco oddaliłem się od dworu księżnej. |
|
|
|
 |
Leite
Elfi doradca

|
Wysłany: 23-12-2016, 16:28
|
|
|
Ja jestem tulya'Leite Enri, również jestem dyplomatką. Chcę przede wszystkim dobra dla Aenthil, tego, by państwo przetrwało, byśmy znowu mieli swoją ojczyznę we własnych rękach, a nasza pozycja na arenie międzynarodowej się liczyła.
Jestem dość młoda, jednak nie zmienia to faktu, że wierzę w powodzenie naszej misji i to, że nasz naród nie zostanie wycięty w pień. |
_________________ 2014r. II - Infelix Laryjka [??]
2014r. Epilog - Sephi'Rah (Sefii) Podziemna [*]
2015r. II - Vela, Roythe (łowca) Wysoka [*]
2015r. Epilog - Vela, Roythe (łowca) Wysoka [*], aktualnie Tymen Mgieł
2016r. III - Tanwe'Ivare, Aenthilka
2016r. Epilog - Aurelia d'Lombre d'Itharo człowiek
2016r. Zimowy - Tulya'Leite Enri Aenthilka w futerku
2017r. III - Mea'Aran Tlais Orthogok, podziemna bliźniaczka
2018r. Zimowy - matrona Mea'Aran Tlais Orthogok, już nie bliźniaczka.
|
|
 |
Chachson
Kondziu z rodu Chachajów
|
Wysłany: 24-12-2016, 20:52
|
|
|
Nazywam Się Ohtat'Egan. Czy jestem dyplomatą? Tak mówią... Na Obrady jadę głównie z przyczyn osobistych - chcę pozyskać sojuszników którzy mają znaczenie na tle naszego świata - tak- z własnych korzyści. Jednakże Wewnątrz serca chcę pomóc też rodakom by w koncu mogli zacząć choć trochę być niezalezni.. Za Księżną czy przeciw...hmmm... a co się bardziej opłaca?... ( to pytanie retoryczne ) |
_________________ Sic parvis Magna |
|
|
|
 |
Magmus

|
Wysłany: 25-12-2016, 19:21
|
|
|
Just kapłan qa który nie chce wojny i chce wszystkich przekonać że to nie opiekunowie są źli tylko tamci kapłani z obozów |
_________________ 2012 - Urwis - zabójca który nikogo nie zabił
2013 - IV - Alchemik
2014 - V - Alchemik
2015 - II - Alchemik Miner
2016 - II - Alchemik Truciciel |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|