Zapotrzebowanie |
Autor |
Wiadomość |
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Gwevëra
druidka w glanach
|
Wysłany: 25-12-2016, 00:26 Re: Zapotrzebowanie
|
|
|
Powój napisał/a: | Przypominam też, że pierwsza część jest balem i zobowiązani jesteście w tym kontekście do odpowiedniego godnego stroju. Kobiety do sukni wieczorowych, zaś panowie do mundurów lub również kreacji wyjściowej. |
Wszystkie kobiety mają być w sukniach, czy to zależy od funkcji, jaką się pełni? Jeśli chodzi o suknię to jestem w posiadaniu jednej jedynej sukni elfickiej... która, jak to widoczne na moim awatarze, jest (niestety) czarno-błekitno-srebrna. Jest piękna, ale... no jest czarna. Jeśli nie macie obiekcji to spoko. Jeśli macie, bo kolor, no to... nie mam pojęcia, jak to zrobicie, ale musicie mnie ubrać^ ^" Bo w barwach Leth Caer nic Wam od tak nie wytrzasnę, tym bardziej teraz. A i na kolanie nic nie uszyję, bo nawet nie ma z czego. Więc no. PS. Mogę mieć bardziej aenthilską suknię, bo "na co dzień" i tak będę wyglądała bardziej jak Aenthilka. Tak - uzgadniałam to z El'em i zgodził się "na taki układ".
No chyba, że mi, jako ochronie, bycie w sukni nie przysługuje, a wystarczy, abym jakoś się reprezentowała. No to się jeszcze da załatwić w moim własnym zakresie.
Miecz będę miała swój, co do uzbrojenia to już walić bezpośrednio do Elidisa. A czy jeszcze czegoś nam potrzeba... To też już sam Cesarz powinien wiedzieć lepiej, niż my. |
_________________ III turnus 2015 - Fënvaenn (aka Fen) [*]
V turnus 2016 - Kyrra; 40-letnia druidka
zimówka 2016 - Eweniel Agarer; Strażnik Brzasku, z pochodzenia Aenthilka; ciskała słabymi laserami i roztaczała swój urok osobisty
III turnus 2017 - Reïmea Lorwënoe Agarer; matka Eweniel, wierna i gorliwa kapłanka Ei, czuwająca nad równowagą świata
zimówka 2019 - Eweniel Agarer, po ślubie Eweniel Alishan Motten Ahi; świeżo upieczona żona Hoariego - szczęśliwa, acz zlękniona zmianami, które ją czekają |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Gwevëra
druidka w glanach
|
Wysłany: 25-12-2016, 14:17
|
|
|
No to jak mam zielone światło to biorę swoją kiecę^^ |
_________________ III turnus 2015 - Fënvaenn (aka Fen) [*]
V turnus 2016 - Kyrra; 40-letnia druidka
zimówka 2016 - Eweniel Agarer; Strażnik Brzasku, z pochodzenia Aenthilka; ciskała słabymi laserami i roztaczała swój urok osobisty
III turnus 2017 - Reïmea Lorwënoe Agarer; matka Eweniel, wierna i gorliwa kapłanka Ei, czuwająca nad równowagą świata
zimówka 2019 - Eweniel Agarer, po ślubie Eweniel Alishan Motten Ahi; świeżo upieczona żona Hoariego - szczęśliwa, acz zlękniona zmianami, które ją czekają |
|
|
|
|
Myszołowianka
Mysza
|
Wysłany: 25-12-2016, 14:22
|
|
|
Powój ratuj z tą sukienką! Postaram się coś załatwić na szybko ale wielkich nadzieji nie mam
No i broń też mam własną |
2016 zimówka Naseria z rodu Vespa poseł z LC
2017 prolog Daniela Carillo kapłanka Tavar z oddziału zwiadowców
2017 Sztandary Gisela Bevo Czarownica/Zwiadowca Wergundzki
2017 turnus IV Ireth z rodu Alma Curo Concordii "P.Alma"
2017 Epilog Ireth z rodu Alma Curo Concordii
2018 Zimówka Wes'Len Tlais Inne aep Sitha Vire
2019 Gospoda Asta chirurg z Liryzji
|
Ostatnio zmieniony przez Myszołowianka 25-12-2016, 14:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Myszołowianka