RPG 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Grettir
|
Wysłany: 28-02-2007, 00:12
|
|
|
jesli beda celowac w tarcze to latwiej ich zabic XD szkoda tylko tarczy....mam w chacie 2 ale chyba po 3 dniach beda "rozbite" |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 00:14
|
|
|
Grettir napisał/a: | o racja, mam nadzieje, ze w czasie walki nie beda o tym pamietac |
moge ci zagwarantowac ze beda
Hodo napisał/a: | Nie podoba mi sie motyw z rozbijaniem tarcz :/ Przeciez one są po to żeby przyjmowac na nie uderzenia |
A taka tarcza to wieczna jest? Tez zawsze moze peknac... A u wikingow to wrecz prawie jednorazoweczki byly... |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 28-02-2007, 00:25
|
|
|
Ale chyba zakładamy ze ta sama tarcza po rozbiciu bedzie mozna walczyc np. nastepnego dnia |
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 00:28
|
|
|
Jasne - przecież dla krasnoluda tarcza jak paznokcie - występuje zjawisko zregenerowania brakującej części ciała (w tym wypadku tarczy) :-D |
Ostatnio zmieniony przez Elin 28-02-2007, 00:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 00:29
|
|
|
Jak ją naprawisz... albo ktoś ci naprawi... |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 28-02-2007, 09:34
|
|
|
Hodo Off po prostu obawia sie, ze tarczownicy beda za dobzi ;-) Ale jesli 10 osob dobrze walczacych mialoby tarcze to BNom trudno bylo by wygrac (jesli wtedy mieliby taki zamiar). Wiec chyba troche rozumiem to posuniecie ;-) |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 28-02-2007, 10:56
|
|
|
Ale jako wojownicy powinni umieć naprawiać tarcze, zwylke w RPGach mają takie umiejętności typu "płatnerstwo". |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 28-02-2007, 14:21
|
|
|
Cytat: | Ale jesli 10 osob dobrze walczacych mialoby tarcze to BNom trudno bylo by wygrac (jesli wtedy mieliby taki zamiar). |
Gdyby BNom to przeszkadzało, to po pierwszej walce nie mielibyście tarcz, a ceny za nie przerosły by koszty zakupu małego zameczku Jeśli BNy mają zamiar coś wygrać... to macie problem i wrzućcie pierścień do ognia... :-P |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 17:33
|
|
|
Ja jestem cąłkowicie za rozłupywaniem tarcz gdyz w realnej walce raczej tarcza nie jest nie zniszczalna (tak bylo w zeszłym roku ) tak wiec niszczenie tarcz jest dobrym pomysłem
a co do tego czy ktos bedzie pamietał.. zapewniam ciebie ze tak gdyż BN który bedzie uzywal rozłupania czy jak to sie bedzie nazywac bedzie liczył ile razy dostałeś w tarcze a jak ty o tym zapomnisz to wierz mi iz ten ci powie że jesteś ciezko ranny i masz sie polorzyć :-) |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:44
|
|
|
Grettir napisał/a: | Hodo Off po prostu obawia sie, ze tarczownicy beda za dobzi |
Grettir napisał/a: | Ale jesli 10 osob dobrze walczacych mialoby tarcze to BNom |
Pokaz mi 10 dobrze podkreslam DOBRZE wealczacych osob...
A poza tym zauwaz ze BN'i tez moga miec tarcze... I tu sie chyba Twoja teoria sypie...
Poza tym podobno bylo wam za latwo ostatnio :-D Cos tak mowili czyz nie Offie? |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:45
|
|
|
Tak w zeszlym roku było BANALNIE ;-) |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:51
|
|
|
O kuuuurcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ty chciałeś dłużej pożyć...? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:52
|
|
|
Eskelu, to nie było zbyt mądre ^^
To ja sie moze wytłumacze, on miał na myśli, ze było ymmmhmmhm... ze banalne dla was było zabijanie nas ^^ |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:54
|
|
|
po pierwssze EskeLLu jak juz tam sa 2 L :-D
po drugie banalne było zabijanie ich a nie nas :-D licze z e w tym roku bedzie wiecej ciekawych bitek ale nie zwyczajnej klepaniny.. mam namysli zasadzki itp itd ;-) |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:00
|
|
|
Przygotuj sobie tak ze 3 postacie :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:05
|
|
|
Eskell napisał/a: | po drugie banalne było zabijanie ich a nie nas |
Ok :-D |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:06
|
|
|
dobra ale która mam wybić wszystkich BNów ??;-) |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:08
|
|
|
Eskell napisał/a: | dobra ale która mam wybić wszystkich BNów ??;-) |
Masochista |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:11
|
|
|
Jaki tam masochista prędzej hmm Realista :-D |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:14
|
|
|
EskeLLu, wybacz, niestarannosć.
Poza tym mógłbyś nie prowokować? Wiem ze mamy szanse ale ja juz teraz działam jakby tu pozbawic BNów zycia, a Ty tutaj ich rozjuszasz ^^ |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:14
|
|
|
dorcze sie poprostu :-D |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:15
|
|
|
Illima napisał/a: | Poza tym mógłbyś nie prowokować? Wiem ze mamy szanse ale ja juz teraz działam jakby tu pozbawic BNów zycia, a Ty tutaj ich rozjuszasz |
Juz za pozno. Teraz wstyd mi ze bylem tak marnym przeciwnikiem i za wszelka cene postaram sie doszlifowac moje umiejetnosci. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:21
|
|
|
Ale będzie fajnie |
|
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:23
|
|
|
a szlifujcie szlifujcie bo słabiutcy jesteście :-D |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:24
|
|
|
Eskell <szturcha łokciem pod stołem> Opanuj się... |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:27
|
|
|
i co powinienem teraz sie ukozyc i prosić o wybaczneia aby tak mocno nie bili na obozie Nigdy :-D niech też maja troche frajdu bijąc nas a ból nie jest tak duży jak z żelaza wiec przezyjemy :-D |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:35
|
|
|
łoł to było głębokie, zrobiło wrażenie Będzie wesoło rozmysliłam się, nie przygotowuj trzech postaci... przygotuj z siedem.. |
|
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:36
|
|
|