RPG 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:29
|
|
|
ja bardzo chetnie pojade na obydwa turnusy, a najlepiej w układzie takim jak w tym roku.
A pozatym według mnie dużo lepszym wjściem jest I turnus weterani II reszta. Wtedy wetereani zawsze mogą w II turnusie( o ile starczy im czasu) pomagać,a jeślki będzie odwrotnie to BN'y będą się męczyć sami na I turnusie z nowymi, a weterani przyjadą na II. Generalnie i tak źle i tak nie dobrze |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:32
|
|
|
ja bym bardzo chetnie pojechal na jeden turnus jako rola einhardowa ^^ |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:39
|
|
|
Heh, ja też, z przyjemnością :-) |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:43
|
|
|
No to powoli zaczyna to wszystko mieć sens :-) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:44
|
|
|
ja tez ale ja chce byc zlym Einhardem!!!! ZŁO!!! Call me Godfather! |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:46
|
|
|
Chyba się powtarzasz :lol: Poza tym, że niby co? Że ten był niby dobrym Einhardem...? ;-) ;-) ;-) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:49
|
|
|
wlasnie posta mi wsyslas do innego temtu :evil: :-P :-D no ten dzialal po Dobrej stronie mocy byl jak Han Solo, a ja chce byc Vaderem :-P |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:57
|
|
|
Znaczy, ząbki cie swędzą? Spieszno ci do bęcków? :-P ;-) |
|
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:59
|
|
|
Hmmmm...przynajmniej han solo miał Leię, a einhard... no coż...nawet elfki, a co dopiero krasnoludzicy |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:01
|
|
|
Zwłaszcza elfki :evil: :evil: :evil: ;-) |
|
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:15
|
|
|
Zgłaszam się do pomocy na drugim turnusie(agentem być) :-P Na pierwszy z przyjemnością pojadę :-P |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:23
|
|
|
a jak bedziecie na wystawiac kryptonimy to ja chce 007 |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:26
|
|
|
Ja mogę być U lub M |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 10-12-2006, 16:12
|
|
|
ja z przyjemnością pisze sie na pierwszy turnus jako gracz i na drugi jako bn, czy agent czy ktoś jeszcze inny |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 23:29
|
|
|
Taak ja też chce być Einhardem Jak tak dalej pójdzie to na drugim turnusie będzie więcej Einhatdów niż graczy :lol: :lol: |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 23:38
|
|
|
no i dobrze....wiecej einhardow bedzie moglo ginac w czasie fabuly, a nie tak jak ostatnio-wszyscy byli pewni, ze nikt nie zostanie totalnie zabity(jak bylismy zabijani polowicznie to mozna bylo nas przywrocic do zycia) |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2006, 00:23
|
|
|
To nastepnym razem zaije cie tak ze nikt cie nie wroci do zycia i bedziesz do konca obozu robil za cien Chcesz? |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 11-12-2006, 00:33
|
|
|
Widzisz ale ja bym chcial zginac i nikt nie mogl by mnie przywrocic oprocz sil zla...stanął bym po ciemnej stronie mocy... tylko to taki bonusik na 2 turnusie jakbym pojechal, ok? |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:43
|
|
|
no to,grettir,moze ja bd dobrym einhardem ty zlym i zawalczymy na zelazo klocac sie meidzy soba xD ^^ |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:46
|
|
|
ty bedziesz luk a ja vader....Luk ja sem twój tatisek ;-) |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:47
|
|
|
moze byc ^^ |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:56
|
|
|
a kim ja będę ? |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:57
|
|
|
mozesz byc leią,razem zabijemy Vadera xD |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2006, 01:58
|
|
|
nie chce byc leją ... moge byc Chubaką |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:03
|
|
|
ale Vader musi zabic swojego mi(ni)str(z)a, a pozniej umrzec :evil:
:evil: :evil: Gwiezdnych wojen nie ogladaliscie? |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:03
|
|
|
a to ty miales jakiegos mistrza xD? |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:05
|
|
|
nie ale mam ministra edukacji ;-) |
|
|
|
|
Silas [Usunięty]
|
Wysłany: 21-12-2006, 22:52
|
|
|
Yngvild napisał/a: | po prostu grając, a na drugim - grając "agentem", tak jak Einhard w zeszłym roku. Niby gracz, ale pomaga w fabule. I ćwiczy swą sztukę aktorską, udając że jej nie zna :-) Takie osoby bardzo byłyby pożyteczne w gronie ludzi nowych i zielonych.
|
<jak osioł w szreku > o,o,o,o ja ja wybierz mnie mnie bardzo bym chciał być takim agentem gdyż aktorstwo mnie ciekawi i choć na obozie nie popisałem się inwencją twórczą (mówię o tych widzeniach) uważam że dałbym sobie radę...tylko nie wiem czy rodzice pozwolą mi jechać na dwa turnusy...ale jeśli tak i potrzebujesz ochotników to...masz mój...eee...język :-)
może też uda mi się kogoś namówić...i szkoda że nie zrobiliście takiego czegoś w tym roku...bym miał upust... |
|
|
|
|
Gadjung [Usunięty]
|
Wysłany: 24-12-2006, 18:48
|
|
|
tez bede na turnusie weteranow ( jezeli bedzie w lipcu ;x ) |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 25-02-2007, 17:27
|
|
|
No to po długiej nieobecności wracam i informuję, że tak, w wakacje będę jak najbardziej w Srebrnej. Ja tak, ale coś Seoman się wacha. Więc dam jeszcze znać co z nim, bo on sam pewnie się nie odezwie.
Takie pytanie odnośnie zasad: skoro w zasadach jest w ogóle wzmianka o broni drzewcowej i dwuręcznej to rozumiem, że możemy się spodziewać kontaktów z takową, zgada się?
Aha i taka prośba: może tak nie sprawdzać AŻ tak rygorystycznie broni, to przywionę fajny toporek? Dałoby się? |
|
|
|
|
|