Kolejka czy coś |
Autor |
Wiadomość |
Powój
Rozwydrzona

|
Wysłany: 17-11-2014, 00:36 Kolejka czy coś
|
|
|
ej robimy kolejkę odpisów, żeby się nie pogubić? Bo edytowanie postów wszystko pomiesza i łatwiej, ustalić kto po kim pisze . _ . |
|
 |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu

|
Wysłany: 17-11-2014, 00:50
|
|
|
Popieram
Alfabetycznie?
Elidis, Owizor, Powój, Toruviel? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
 |
Powój
Rozwydrzona

|
|
|
|
 |
Owizor
miewał złe sny o ogórkach...

|
Wysłany: 17-11-2014, 01:39
|
|
|
Ja teoretycznie jestem od 10, ale mam sporo rzeczy do zrobienia w domu, więc z przerwami... do 16 powinienem się wyrobić
Pozwolicie, że jeszcze dopiszę jedną rzecz...?
Proponuję pisać (może na privie albo tutaj) czy i kiedy ktoś będzie dostępny albo będzie musiał odejść na chwilę. W jakichś mało istotnych kwestiach albo w szybkich spostrzeżeniach chyba nie ma co czekać na pełną kolejkę? |
_________________ 2013 II turnus - Owizor Rożenek, szpiegujący dla Imperium mag ziemi z Ofiru
2014 II turnus, Epilog - Argan Rożenek, styryjski dezerter podszywający się pod liryzyjskiego możnego Octavia Lecorde
Nelramar - Oberon Williamson, nekromanta-sadysta podszywający się pod elfa // Ohtat'Penatis Idril - elficki dowódca gardzący po równo Wergundią i Styrią
2015 I turnus - ponownie Owizor Rożenek który to nawrócił się, by jako Sędzia Rega Ludmir romansować z pewną elfką [+]
2015 turnus +18 - Archibald dar Bregen, samozwańczy książę o słabej psychice
|
|
|
|
 |
Indiana

|
Wysłany: 17-11-2014, 01:54
|
|
|
Nie doczekuję kolejki wtedy, kiedy ta brakująca osoba i tak wiele by nie zmieniła w konfiguracji. Więc póki co - reakcja Powój jest dość kluczowa |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
 |
Toruviel
droidka w wianku
|
Wysłany: 17-11-2014, 11:03
|
|
|
Ja dziś mogę tak jakoś od 18 do 22.30. Jutro dopiero o 20 lub nawet 21. |
_________________ I turnus '12 - Tulya'Toruviel Meliaor, elfia magiczka
I turnus '13 - Maja, druidka
II turnus '14 + epilog - Tulya'Toruviel Meliaor, elfia dyplomatka z magicznym wykształceniem |
|
|
|
 |
Indiana

|
Wysłany: 17-11-2014, 16:30
|
|
|
Ja w najbliższych dniach działaniami, chyba że okaże się, że na Ukrainie mają dużo internetów w wiaderkach |
|
|
|
|
 |
Elidis
Administrator Hydra

|
Wysłany: 17-11-2014, 17:46
|
|
|
Ja będę super w kratkę, sory. Zero regularności. Dziś jestem na jakieś 30 - 40 kmin. :C |
_________________ TO JEST MOJE BAGNO!! |
|
|
|
 |
Indiana

|
Wysłany: 17-11-2014, 17:50
|
|
|
Ok, po prostu jak konczysz, a inni jeszcze są, to "usypiaj" jakoś postać czy coś |
|
|
|
|
 |
Elidis
Administrator Hydra

|
Wysłany: 17-11-2014, 17:55
|
|