TOP-czyli najlepsze teksty,sytuacje,walki :] |
Autor |
Wiadomość |
Abel
|
Wysłany: 15-08-2006, 17:47
|
|
|
Cytat: | Einhard, beenujesz na nastepnym obozie ? |
Nie ma sie co zastanawiac czy moze czy nie. Od ilu lat jezdzisz tam zreszta? |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2006, 19:22
|
|
|
Nie zdziwie sie jak spotkam Einharda na przyszlym obozie ;]. Bodajze 3 lata o ile dobrze pamietam do SG jezdzi ...lecz glowy nie dam |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 15-08-2006, 19:35
|
|
|
Cytat: | Poza tym to jest tez pytanie do Pani Kierownik - czyli Indiany, czy mnie zechce na przyszlorocznym obozie RPG miec w kadrze. |
Jesli ona cie nie zechce to powinna nas zapytac czy my zechcemy ja [zarcik, zeby nie bylo] |
|
|
|
|
Ivar / Einhard [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2006, 21:54
|
|
|
Hmmm co do mnie, to jezdze tam 3 lata, ale 2 poprzednie bylem graczem.
Ja sam niew eim, czy bede chcial pojechac na oboz RPG w przyszlym roku... po prostu. Ale jesli bede chcial to zalezy jeszcze od KILKu osob, czy mnie dopuszcza do bn-owania na obozach. Czy wogole do kadry... |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 15-08-2006, 23:56
|
|
|
niech zyje kontekst:Pwspolny:P |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 16-08-2006, 13:19
|
|
|
Dwie sytuacje, wg mnie zabojczo komiczne.
Wracamy do obozu z kadstam i nagle wyjezdza stary szary Zuk, wszyscy przestraszeni wlecieli w krzaki. Pierwszy wygramolil sie Vartanis z tekstem: "pieprzony goblinski artefakt"
Atak kaplano na zamkowej: Dostalem zawalu xD Indariel na nogach, ja sie obudzilem chyba pierwszy i jak skumalem o co chodzi to chcialem wyjsc (przez pierwsze 5 sekund walczylem ze spiworem w ktory sie zaplatalem =="). No ok, bylem na nogach, kaplani sie zblizaja.... jeden, niestety ten jeden zwany Mackiem, zbliza sie do mnie. Obracam sie patrzac czy jakies posilki nadchodza i co widze? Grupe dzieci ktore sie obudzily i jeszcze ziewajac powoli opuszczaja swoje spiworki XD |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 17-08-2006, 03:45
|
|
|
Wlasnie grubo wkur*iliscie Villsvinow Wszyscy wlasnie rano znalezlismy po 400 -500 postow do przeczytania i bardzo chcemy komus nakopac.... Shamaroth, czy mi sie zdaje, czy ty mnie wyzwales, krasnoludzie?
Nie mam pojecia o zadnej tabace wiedzmina, ale przyzwyczajajcie sie powoli do strasznej rzeczywistosci, w ktorej trzeba bedzie wybierac - tabaka, albo oboz rpg 2007. Coz, przymknac pare razy oko, a wy o tym zaraz na caly regulator sie przechwalacie. Coz, wiecej nie bedzie sie czym przechwalac
Einhardzie, oczywiscie, ze bede cie chciala na przyszlym rpg -u :-) Ta misje masz niejako dozywotnio :-D A czy bedzie to BN czy jakas inna forma - ustalimy i dostosujemy do potrzeb scenariusza.
Kurcze, Ilima, ale nawet nie wiesz, jak szybko te dzieci wtedy wstaly po tym achtungu Chwile wczesniej ktos usilowal ich wygonic, bo juz byla pobudka, ja na to patrzylam z boku, az tu nagle "pierdut" i 12 osob wrecz wzlecialo do pozycji pionowej
Apropos Zamkowej, pamietasz swoje zablysniecie przy wyciaganiu medalionu ze studni? |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 17-08-2006, 09:47
|
|
|
my tez nie mamy pojecia o zadnej tabace wiedzmina...a psik ;-) |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 10:10
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Wlasnie grubo wkur*iliscie Villsvinow Wszyscy wlasnie rano znalezlismy po 400 -500 postow do przeczytania i bardzo chcemy komus nakopac.... Shamaroth, czy mi sie zdaje, czy ty mnie wyzwales, krasnoludzie? |
Spojrz po ilosciach postow , i nakopcie pierwszej 3
Yngvild napisał/a: |
Kurcze, Ilima, ale nawet nie wiesz, jak szybko te dzieci wtedy wstaly po tym achtungu Chwile wczesniej ktos usilowal ich wygonic, bo juz byla pobudka, ja na to patrzylam z boku, az tu nagle "pierdut" i 12 osob wrecz wzlecialo do pozycji pionowej
|
Ktos jednak dalej spal ... |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 17-08-2006, 11:00
|
|
|
pardon,a le nas bylo 12 z Oktawianem 13 chyba, ze liczysz Swoja osobe i Ivara to tak wybacz |
|
|
|
|
Jarko [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 11:13
|
|
|
Chcialbym wiedziec miny tych dzieci po tym wybuchu. hehe!!! |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 17-08-2006, 11:34
|
|
|
Zorn/Esen napisał/a: | pardon,a le nas bylo 12 z Oktawianem 13 chyba, ze liczysz Swoja osobe i Ivara to tak wybacz |
Eee, ale co ma do tego Oktawian...? Nas bylo zdaje sie 12. jesli sie nie myle, oraz ja i Einhard. Z tego conajmniej polowa nauczyla sie przy tej okazji wzlatywac ze spiworkow do pozycji mocno na bacznosc |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 14:38
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Nas bylo zdaje sie 12. jesli sie nie myle, oraz ja i Einhard. Z tego conajmniej polowa nauczyla sie przy tej okazji wzlatywac ze spiworkow do pozycji mocno na bacznosc |
Dobrze ze spaliscie pod golym niebem |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-08-2006, 14:48
|
|
|
Hmm ale o czym jest ten temat? A co do ilosci postow, to to tez moja zasluga! :-) |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 17-08-2006, 15:42
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Apropos Zamkowej, pamietasz swoje zablysniecie przy wyciaganiu medalionu ze studni? |
Haha, jasne
Bozydar Tak, ktos jeszcze spal xDDDDD
P.S. Shamaroth, wiesz ze jak dojdzie do pojedynku Ty/ Idiana to dostaniesz w dupe? xD |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:00
|
|
|
obadamy za rok :D chyba ze odwale takiego berserka ze az zemdleje |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:16
|
|
|
Tak, odwalisz takiego berserka, ze sam zemdlejesz |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:18
|
|
|
no wlasnie o tym mowie cos taka akcja moge zrobic jak wtedy kiedy wybieglem na srodek i sie wydarlem:P kojarzysz illima:P?? |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:22
|
|
|
Shamaroth napisał/a: | no wlasnie o tym mowie cos taka akcja moge zrobic jak wtedy kiedy wybieglem na srodek i sie wydarlem:P kojarzysz illima:P?? |
Ja kojarze ... napadli nas bandyci ... Ty wyskoczyles z resztek szyku ... krzyknales dwa razy i zostales ubity |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:27
|
|
|
nieeee,nie to:Pja mowie jak stoje chyba z alexinosem i z kima naprzeciwko nas dwoch chyba illima i ktos i szarzujemy na siebie i oni sie zaczeli lac a ja zostalem sam to wydarlem na srodek alki i sie wydarlem |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:30
|
|
|
cos kojaze, ale fajniejsze bylo jak czterech (pamietam Alexinosa) sie tlucze przy namiocie, a ja z mozliwe ze nawet Toba, z wrzaskiem zmbiegamy do nich i nagle duch walki z nich ulecial i sie cofneli jak przestraszone niemowleta xD |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:31
|
|
|
Odwaga poszla w las |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:33
|
|
|
loooooooooooooooooo zeby tylko w las:P |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:38
|
|
|
poszla do kibelka |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 18:40
|
|
|
ta,"wsyslo" ja:P |
|
|
|
|
Kamikaze_Boy [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 19:55
|
|
|
To ja dorzuce nice teksty, ktore mnie rozbroily
po pierwsze, motyw tasowania poruszony przez oktawiana i walkowany do konca obozu
po drugie, teksty z sesji Absurdalnego RPG-a:
-Ogoreczki Arszenika Pogrobca
-"Wsadzam mu oselke w ryj"
-cala rozmowa i walka wiedzmina z przeciwnikami jego nietypowego ubioru
no i wspaniala akcja Seomana po obronie fortu czyli:
"Ale ich Pokonalismy" :D:D |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-08-2006, 19:57
|
|
|
Hehe.. no tak. Akcje z sesji RPG u Ciebie, Vartanisie byly zaiscie przejmujace. Ale nie sa to akcje stricte dotyczace wydarzen na obozie - co trzeba pamietac.
|
|
|
|
|
Kamikaze_Boy [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2006, 20:08
|
|
|
A wiadomo, wiadomo ale to tak wyrwalo sie spod kontroli ze az szkoda nie wspomniec |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-08-2006, 20:09
|
|
|
Hehe.. fajnie bylo. Czemu "wyrwalo sie z kontroli" ???? Przeciez ta sesja nie byla jakas niekontorlowana.. |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 17-08-2006, 20:10
|
|
|
"panowie graja dalej zawziecie w pokera" a co powiedzial wiedzmin jak im przerwal ?? |
|
|
|
|
|