Łowca potworów - grywalny czy nie grywalny? |
Autor |
Wiadomość |
Travor
|
Wysłany: 10-11-2010, 00:00
|
|
|
Albo przez przypadek użyjesz go (albo ktoś ) w starciu ze zwykłą bronią |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-11-2010, 00:19
|
|
|
Co się wtedy dzieje, wygina się, łamie, niszczy? |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 10-11-2010, 00:35
|
|
|
Cytat: | przed prawowitym właścicielem (byłym) Miecza Równowagi | Nie, żebym się czepiała, ale prawowitym właścicielem był właśnie akurat Tsuna
Aerlinn napisał/a: | Co się wtedy dzieje, wygina się, łamie, niszczy? | Lub też wszystko na raz
No, chłopaki, tylko mi porządnie tych łowców odstawcie, jak już się napracujemy nad zrobieniem wam potforów, to żeby to było z przytupem! |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-11-2010, 09:16
|
|
|
Indiana napisał/a: | Nie, żebym się czepiała |
Jak dla kogo. Prawowici są ci z ramienia bogów (nie, ja nie mówię, że jak Durgha zaczęło "opętywać", to nie chciałam oddać tego Tsunie, ale... Hej, to nie dla mnie ten stos, prawda? Dla mnie? Ale Durgh, proszę, to przecież było, minęło! Potem był fort, Tsuna się okazał przez chwilę dobry... Mówisz, że chciałam cię zabić? Nie, to nie tak, ja tylko chciałam odebrać... jeszcze gorzej, no tak. Ale wszystko się skończyło, nie podnoś na mnie tego miecza, słyszysz, że cię w końcu bronię na forum... ufff) |
Ostatnio zmieniony przez Aerlinn 10-11-2010, 09:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
The124C41
No good deed goes unpunished
|
Wysłany: 10-11-2010, 09:35
|
|
|
Chyba to rozsądzę Niech mi ktoś da sędziowski młotek... |
_________________ Obóz 2010 + epilog 2010 - Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski
Epilog 2011 - Calatin de Vere, niziołczy uczony
Obóz 2012 - Caius Katsulas/Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski na usługach Proroka
There's only one way for a professional soldier to die. That's from the last bullet of the last battle of the last war. |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 10-11-2010, 09:59
|
|
|
Aerlinn napisał/a: | Hej, to nie dla mnie ten stos, prawda? Dla mnie? Ale Durgh, proszę, to przecież było, minęło! |
Heh, z tego co tam na epilogu (i po) wyłapałem to kolega Durgh jest umierający po spotkaniu pierwszego stopnia z kamieniem Więc nie bądź taka pewna, że to dla Ciebie ten stos
Swoją drogą ciekawe, że u nas praktycznie nie było afery o miecz, nie wiem czy go ktokolwiek użył nawet świadomie w walce, tak wszyscy nie chcieli się poświęcać Dsotał go w efekcie jakiś trzeciorzędny pod względem aktywności gracz, któremu potem zwinęła to ekipa od Dżinna (może był jeszcze jakiś pośredni właściciel, przyznam się że nie śledziłem ) i użyła przy jego rytuale. I to chyba była jego najważniejsza funkcja na naszym turnusie |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-11-2010, 11:03
|
|
|
To u nas -> patrz opowiadanie, było naprawdę ciekawie. Chyba jedno z niewielu knuć gracz vs. gracz, kiedy Tsuna chciał go zwinąć.
Travor napisał/a: | kolega Durgh jest umierający |
Według zakonnych źródeł, którym nie zawsze można wierzyć -> mój ulubiony BN ;p |
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Kraghul
|
Wysłany: 10-11-2010, 18:52
|
|
|
Tak, po prostu z miłą chęcią zostanę twym sługą... Jaaaaasne Już się rwę by poświęcić duszę mojego łowcy by napełnić cię potęgą Wiedźm... ogórkowy poskramiaczu ... |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-11-2010, 18:57
|
|
|
A skąd w ogóle pomysł z tym Wiedźminem ? ;p Przecież nie ma takiej profesji |
|
|
|
|
Abdel
|
Wysłany: 10-11-2010, 19:49
|
|
|
No właśnie wiedźmin to tak trochę mało oryginalnie.Weźcie wymyślcie chociaż nową nazwę jak łowca potworów wam nie pasuje np.Dezynfektor do spraw poczwar większych |
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 10-11-2010, 20:02
|
|
|
zawodowy likwidator agresywnego inwentarza żywego |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 10-11-2010, 20:07
|
|
|
Aerlinn napisał/a: | Według zakonnych źródeł, którym nie zawsze można wierzyć -> mój ulubiony BN ;p |
Nie zrozumiałem. W sensie że według zakonnych źródeł to BN jest umierający, czy że według zakonnych źródeł Durgh jest umierający a źródłem jest tajemniczy BN o dopisku "ulubiony" czy jak? |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-11-2010, 20:26
|
|
|
Źródłem jest tajemniczy BN "ulubiony", który bardzo lubi udzielać się w większości tematów na forum i nazywa mnie "elfią manipulatorką". Wybacz, że pisałam nie po polsku, ale tak to jest, jak próbuję coś pisać przed szkołą. |
Ostatnio zmieniony przez Aerlinn 10-11-2010, 20:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tsuna
Łowca o Dualistycznej Naturze
|
Wysłany: 10-11-2010, 21:45
|
|
|
z tego co słyszałem i czytałem to jest wiedźmin ale na obozy dopuszczają ich nie wielu |
_________________ Łowca |
|
|
|
|
Pedro
|
Wysłany: 10-11-2010, 23:38
|
|
|
Tsuna napisał/a: | z tego co słyszałem i czytałem to jest wiedźmin ale na obozy dopuszczają ich nie wielu |
Przede wszystkim dlatego że wiedźmin musi odznaczać się dużymi możliwościami fizycznymi, zdolnościami jeśli chodzi o walkę i tym podobnym ograniczeniami i restrykcjami. W końcu jak by miało być na obozie 5 wiedźminów to przestała by być to klasa "prestiżowa".
Niech kadra mnie poprawi jeśli źle wytłumaczyłem. |
Ostatnio zmieniony przez Pedro 10-11-2010, 23:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 11-11-2010, 00:12
|
|
|
Pedro wyjaśnił to dobrze, w 2006 była zasada walki kandydatów o miano wiedźmina.
Tsuna, jeżeli korzystamy z tej samej strony czyli: http://www.silberberg.pl/viewpage.php?page_id=5 to tam nie ma słowa o tym, że wiedźmin jest. Mało tego, jak każesz Liskowi wyszukać takie słowo 'wiedźmin' to nie znajdzie |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 11-11-2010, 00:17
|
|
|
Czyli że w tym świecie jednak nie ma wiedźminów? Proszę, powiedzcie że tak! |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 11-11-2010, 00:27
|
|
|
Tak Czyli nie |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 11-11-2010, 01:32
|
|
|
Eee... czyli nie ma? |
|
|
|
|
Kraghul
|
Wysłany: 11-11-2010, 11:05
|
|
|
Indiana napisał/a: | No, chłopaki, tylko mi porządnie tych łowców odstawcie, jak już się napracujemy nad zrobieniem wam potforów, to żeby to było z przytupem! |
Postaram się, myślę że kolega po fachu też |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 11-11-2010, 11:15
|
|
|
Ojjj, kolega o fachu na pewno, skoro chce robić prestiżowego. A jak Indi szykuje potwory, to już będzie przytup taki, że się Podziemne Piekiełko zapadnie (albo zapadliska się zrobią jeszcze większe) |
|
|
|
|
Tsuna
Łowca o Dualistycznej Naturze
|
Wysłany: 11-11-2010, 12:55
|
|
|
Łau! potwory , specjalnie dla nas!postaram się jak najbardziej ... Kraghul zacznij już trenować walkę mieczem , jeśli nie masz możliwości jakoś bardziej profesjonalnie to weź kolegę i 2 kije i tłuczcie się nimi ... czegoś się nauczysz chyba że już sporo umiesz |
_________________ Łowca |
|
|
|
|
|