O postaciach i wymaganiach :) I znów o kobietkach |
Autor |
Wiadomość |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:33
|
|
|
A ja ci tłumaczę, że najpierw musicie ustalić kanon "ładności", bo po ostatniej dyskusji mój światopogląd estetyczny się wy...prowadził Zawsze myślałam, że Liv Tyler jest bardzo ładna, a tu niespodzianka :lol: :lol: :lol: |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:43
|
|
|
Albo mi się wydaję, albo już drugi offtop zrobiłam xD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:45
|
|
|
strzeż się, jak tu wpadnie Off, Mściciel i Pogromca Off-topowiczów.... |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:56
|
|
|
Taak...ja myślę żeby, któryś z kompani krasnoludzkiej poświęcił i zagfrał poistać krasnoludzicy. Bo jakby na to nie oatrezc to Krasnoludzicomn bliżej do faceta niż kobiety (nie licząc paru DETALI ). |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:06
|
|
|
O, świetny pomysł Ziemowit! No, panowie krasnoludy, będziecie mieć do kogo wzdychać ;-) |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:08
|
|
|
No, chłopcy, to który? Shamcio, może ty? .... :lol: :lol: :lol: ;-) Złotowłosa krasnoludzico.... ;-) ;-) ;-) ;-) |
|
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:13
|
|
|
Ja bym tutaj bardziej popierał kandytaturę grettira. Bo on taki bardziej niewieści |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:15
|
|
|
ALe fryzurka nie ta..... ;-) ;-) ;-) |
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:16
|
|
|
Merry Christmas....Jeszcze nic powaznego mi nie zrobiles ;-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:18
|
|
|
Grettir napisał/a: | Merry Christmas....Jeszcze nic powaznego mi nie zrobiles ;-) |
Ale zginałeś tak jakbyś był w środku aktu śmierci..., apozaty za parę lat zobaczymy ci nic nie zrobiłem (dla nieuświadomionych grettir niedawno dostał bardzo mocny ścisk w krocze ode mnie :lol: ) |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:19
|
|
|
Shamciu będziesz krasnoludzicą w przyszłym roku ?? Biust się wypcha :-P I nikt się nie domyśli kim jesteś |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:21
|
|
|
tak domestosowi o malo czaszki nie zmiazdzyl, mnie wykastrowac chcial!!taki z niego kozak |
Ostatnio zmieniony przez Grettir 10-12-2006, 01:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:24
|
|
|
...bredzisz |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:27
|
|
|
No ładnie łądnie, a to nieładne brutalne zabawy się uskutecznia..... :lol: :lol: ;-) Niedobre krasnoludki, niedobre :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:31
|
|
|
jeden schyla się po mydło ... Przepraszam nie mogłem się opanować |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 01:33
|
|
|
Dobra, kurde, nie zaczynać!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) |
|
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 10-12-2006, 17:01
|
|
|
jak te posty lecą, przystopujcie. Krasnoludzica na obozie? a mi to wisi. W ogóle macie dziwne tematy, nie ważne czy krasnoludzica czy elfka, czy w ogóle płeć inna, ważne żeby chęć miała do walki na bokeny ze mną |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 17:05
|
|
|
A co do walki na bokeny to myślę, że będe lepsza niz w tym roku, od tego piątku trenuję po pół godziny dziennie |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 17:13
|
|
|
Illima, a na stal to już nie łaska? ;-) ;-) :-P |
|
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 10-12-2006, 18:22
|
|
|
Z Tobą zawsze Indi
[ Dodano: 2006-12-10, 16:24 ]
ah, zdecydowanie jak będe miał nadmiar pieniędzy (nigdy?) kupie sobie dwa krótkie żelaza. Co do bokenów to przywioze ze cztery żebym nie musiał błągać jak ostatnio, bo nikt nie chciał dać jak mówiłem że z drugim czuje sie bezpieczniej... |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 18:49
|
|
|
to ja musiałbym wziąć 10 - na każdy dzień , bo non stop byłem okradany ... jak złapie to połamie kulasy następnym razem |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 19:14
|
|
|
Ulfberht napisał/a: | jak złapie to połamie kulasy następnym razem |
Ok :-D Rozumie ze to byla rekawica :-D Widzimy sie 15-17 w SG |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 19:56
|
|
|
Agnarze źle mnie zrozumiałeś :-P Wbrew pozorom byłem okradany przez własną drużynę :-/ :-/ |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:01
|
|
|
na mnie nie patrz,ja mialem moja kochana dwojeczke xD a co do krasnoludzicy,to hmmm.... mialbym jakies fory w takiej sytuacji, Indi ^^?? |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:41
|
|
|
U mnie raczej nie, ja gustuję raczej w tej drugiej płci, nie w krasnoludzicach :-P :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:42
|
|
|
nie o to mi kurde chodzilo xD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 11-12-2006, 02:59
|
|
|
Nie?? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) |
|
|
|
|
|
Amber [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 09:57
|
|
|
Krasnoludzice to najlepsza rasa na ziemi! krasnoludzi i jakieś leśne rasy! mogą być tropiciele, elfy leśne..echh! wszak krasnoludzi wzoruja sie na wikingach i celtach czyli na najjwieksyzm zlocie tego swiata! i kto poeidzial ze krasnoludzice nie moga byc piekne??:> |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 28-02-2007, 10:50
|
|
|
Miłośniczka krasnoludów? ;-) Ale Elfy też na celtach się wzoróją. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-02-2007, 14:18
|
|
|
Zasadniczo ludzie też mogą się wzorować na wikingach i celtach :-D (prawda, Villsviny?)
Hmmm, krasnoludy są bardzo si, o ile są porządne i utrzymują szereg w walce Ale krasnoludzice... to w sumie nie wiem, jak jakąś spotkam to powiem |
|
|
|
|
|
|