|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
RPG 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 02:13
|
|
|
Oczywiście bardzo chętnie i chyba mi nie koliduje z niczxym. Więc ja standardowo na tak. |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 19:37
|
|
|
Mi raczej też z niczym nie koliduje, więc myślę że się pojawię. ;-) |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 31-07-2007, 23:44
|
|
|
Korekta, pomyliło mi sie w terminie. To jest 21 -23 września (napisałam 22-24) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2007, 22:15
|
|
|
W ramach tego, że nie napisałam :-)
O ile nie wypadnie mi coś ważnego pod koniec września to też chętnie bym przyjechała :-) . |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 05-08-2007, 23:56
|
|
|
tak,tak,przyjedz,bede mogl ci mowic czesc |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 06-08-2007, 00:01
|
|
|
Sham, nie strasz dziewczyny. Myślisz, że to jakaś przyjemność? :-P |
|
|
|
|
Rigo
Mroczny Strażnik Rosołu
|
Wysłany: 06-08-2007, 12:21
|
|
|
dla niego pewno tak |
|
|
|
|
manchi [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 16:07
|
|
|
a ja tymczasem muszę oznajmić, że mnie chyba jednak nie będzie we wrześniu w Srebrnej. Siła wyższa... :-/ |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 15-08-2007, 22:21
|
|
|
Nie mów już teraz, wszystko może się zmienić przecież... |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 16-08-2007, 00:10
|
|
|
szkoda jeśli nie przyjedziesz.. starce cenną towarzyszkę z namiotu. Im więcej luda tym lepiej. |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 17-09-2007, 20:06
|
|
|
Ponieważ do spotkania już tylko kilka dni, chciałabym zamieścić małe ogłoszenie. Zapewne wszyscy już to wiecie, ale gwoli sprecyzowania:
Wrześniowy LARP jest spotkaniem PRYWATNYM. To oznacza, że organizatorem nie jestem ja ani Off, ani Kortunal. Zasadniczo organizatorami są wszyscy. W praktyce oznacza to, że NIE ODPOWIADAM za nikogo z was podczas trwania tej zabawy. Za niepełnoletnich odpowiadają rodzice, za pełnoletnich - oni sami. Co nie zmienia faktu, że wypożyczając bazę obozową i poświęcając czas na fabułę, stawiam pewne warunki (wymienione już w innym temacie, ale powtórzę):
- zasady obozowe - obowiązują stroje, nie przeklinamy, a jak już, to pompujemy, bez używek (o tabace mówię głównie)
- alkohol - w małej ilości typu toast miodem podczas końcowej biesiady
- każda grupa chodzi z OG, który pełni rolę przewodnika, ale i kontroluje emocje w grupie, zwłaszcza podczas walk
Bo, pomimo, że NIE PRZYJMUJę NA SIEBIE żADNEJ ODPOWIEDZIALNOśCI ZA BEZPIECZEńSTWO UCZESTNIKóW, to wcale nie chcę żeby coś się komuś stało
Przemknęło mi przez myśl, żeby poprosić was o przyjazd z tymi zasadami podpisanymi na papierze (przez was lub rodziców). Zakładam jednak, że zrozumieliście i wasi rodzice też są tego świadomi....
Do zobaczenia w piątek (w czwartek z niektórymi ) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|