Harr! Chwała Krasnoludzkiej Rasie! |
Autor |
Wiadomość |
Harold&Wilfred [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2007, 02:46 Harr! Chwała Krasnoludzkiej Rasie!
|
|
|
Harr!
Najsampierw, aby - jak to mówią człowieki - podkręcić klimat, zaśpiewamy wam Krasnoludzką piosenkę i mimo iż niewątpliwie skonfunduje ona niektórych swą skomplikowaną głębią, to z pewnością przypadnie wszystkim do gustu!
zapraszamy do śpiewania wraz z nami!
1)
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
ref:
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
2)
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto.
nie ma to jak pożądny Krasnoludzki Hicior!
harr! |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 28-08-2007, 03:26
|
|
|
:faint: Zawsze mówiłam, że krasnoludy zbyt często uderzają w kopalniach głowami o stropy ;-)
Prawda, panie chorąży? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2007, 11:29
|
|
|
Nie wiem do którego chorążego to było ale oboje sie nie zgodzą chyba
Piosnka ma w sobie to coś, psia mać! |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 28-08-2007, 11:31
|
|
|
A ja się zgodzę w imieniu naszego... waszego chorążego. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 11:59
|
|
|
Torus, Niechaj Twa broda nigdy zwiędnie, Panie Bracie Krasnoludzie! |
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2007, 13:07
|
|
|
i wzajem |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 28-08-2007, 13:21
|
|
|
A ja się nie zgodzę, tradycyjna melodia leci zupełnie inaczej:
Złoto Złoto
Złoto Złoto
Złoto Złoto Złoto
zaś drugiej zwrotce jest mithril, mithril, a w trzeciej piwo, piwo. Pamiętac o odpowiednim akcentowaniu wyrazu ZŁOTO |
Ostatnio zmieniony przez Hodo 28-08-2007, 13:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 15:55
|
|
|
Hodo napisał/a: | zaś drugiej zwrotce jest mithril, mithril, a w trzeciej piwo, piwo. Pamiętac o odpowiednim akcentowaniu wyrazu ZŁOTO |
Głupiś chłopku pańszczyźniany, masz sardynki miast brody!
Piwo i Mithril to dwie osobne pieśni. Każdy Prawdziwy Krasnolud to wie. |
Ostatnio zmieniony przez Harold&Wilfred 28-08-2007, 15:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-08-2007, 16:08
|
|
|
Cytat: | Nie wiem do którego chorążego to było |
Do obydwu
Cytat: |
Głupiś chłopku pańszczyźniany, masz sardynki miast brody! |
Oooo Tak pojechać cesarskiemu oficerowi? Ktoś tu śmierci szuka? (nie żeby ten ktoś nie miał odrobiny racji ) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 16:23
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Ktoś tu śmierci szuka? |
My się śmierci nie boim i chętnię oficera kozikiem pokroim!
Harr! |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-08-2007, 16:27
|
|
|
No, z tym już będzie problem, bo jak było na innym temacie - za każdym z nas (tj. żołnierzy Cesarstwa Styrii) stoi całe Cesarstwo. To trochę dużo jak na dwa, nawet dzielne krasnoludy
Ale nakopać mu do rzyci możecie |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 16:30
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Ale nakopać mu do rzyci możecie |
To nam wystarczy! Harr!
Jego rzyć niebawem poczuje konsekwencyje swych czynów! |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 28-08-2007, 17:04
|
|
|
A cóż to za indywiuum ? Harczy, zgrzyta, bredzi coś o sardynkach i za krasnoluda się podaje ? Trochę godności młodziku z kozikiem xD Bo ja mogę pokroic cię toporem ^^
edit: Jeśli chodzi o moja rzyc i konsekwencje jej czynów to nie rozumiem o co ci chodzi, dokonuje ona tylko jednego czynu, do którego wszak została stworzona |
Ostatnio zmieniony przez Hodo 28-08-2007, 17:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 28-08-2007, 17:07
|
|
|
a ja uderzyc buzdyganem,zaraz potem zasklepie Twoja rane i znow cie jebne |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-08-2007, 17:11
|
|
|
Będzie awanturka.... :maniac: :maniac: :maniac: :hihi: :hihi: |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:30
|
|
|
Tożto my Twoją babcię w piaskownicy żeśmy piachem obsypywali aż kwiczała! A Ty śmiesz nam o młodzikach brednie prawić! (harr!)
Ponadto, jakaż awanturka?...tożto tylko typowo samcza, pokojowa wymiana zdań. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 28-08-2007, 23:22
|
|
|
Prawisz waść od rzeczy. Moja babcia od małego szabrowała w kopalni i rodziła małe krasnoludy, więc nie miała czasu na zabawy w piachu. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 28-08-2007, 23:34
|
|
|
Nasza robiła Piwo.
nie przyszpanisz nam młodziku. |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 28-08-2007, 23:34
|
|
|
Swoją drogą - jakie to uczucie, chorąży, być wyzwanym od chłopów pańszczyźnianych ? To nawet gorzej niż plebs |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 28-08-2007, 23:39
|
|
|
Airis, spójrz, to coś co mnie wyzywa nigdy kopalni nie widziało i porządnej pryty w ustach nie miało, jak można brac poważnie inwektywy z jego pludrackich ust ? |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 28-08-2007, 23:45
|
|
|
Cóż, może coś w tym jest rzeczywiście ten krasnolud dziwny jakiś
Ale nie licz, że mnie te pludry kiedykolwiek ruszą |
|
|
|
|
|
Wysłany: 29-08-2007, 00:18
|
|
|
Może się jeszcze wyrobisz, mój drogi Airisie...Tożto jedynie kwestyja nauki Krasnoludzkiej ogłady. Z chęcią udzielim Ci paru lekcyj, jak tylko uporamy się z Sardynkobrodym. |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 29-08-2007, 01:41
|
|
|
Chciałabym zobaczyć te lekcje "krasnoludzkiej ogłady" mój drogi HaroldzieiWilfredzie |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 29-08-2007, 01:44
|
|
|
HaroldiWilfred napisał/a: | Głupiś chłopku pańszczyźniany, masz sardynki miast brody! |
Moja bezinteresowność, każe mi trzymać albo z szlachetnie urodzonymi albo z wysoko postawionymi. Tak więc licz się ze słowami ;-) gdyż obraziłeś wolnego krasnoluda, ba nawet oficera od chłopów pańszczyźnianych ;-) Nie wydaje mi się, aby to wynikało z krasnoludzkiej ogłady ;-) Może zazdrościsz mu, ze jest dobrym wojownikiem i zginie w jakiejś chwalebnej bitwie. Zazdrościsz mu bo twój ojciec umarł ze starości :lol: :lol: :lol: (najgorsza obraza dla krasnoluda) |
Ostatnio zmieniony przez Grettir 29-08-2007, 01:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Wysłany: 29-08-2007, 10:16
|
|
|
Drogi człowieczku. Zważ iż sam popełniasz wytykane przez Siebie błędy co ani chybi świadczy o obecności pasożytów w twoim przwodzie pokarmowym. Oznacza to iż nie lubisz Piwa, które jak wiadomo ma cudowne zdolności Robakobójcze, toteż niezwykle ubolewamy nad Twą marną i w gruncie rzeczy pozbawioną sensu egzystencyją.
Jednakże nie chowamy urazy, albowiem tak towarzyska i pełna taktu rasa jak Krasnoludy nie baczą na tak nieznaczne urazy spowodowane czysto ludzkim brakiem umiejętności panowania nad sobą! |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 29-08-2007, 10:37
|
|
|
HaroldiWilfred napisał/a: | Oznacza to iż nie lubisz Piwa |
zerknij na avatar ;-) :-P |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 29-08-2007, 11:49
|
|
|
Grettir napisał/a: | obraziłeś wolnego krasnoluda, ba nawet oficera od chłopów pańszczyźnianych ;-) Nie wydaje mi się, aby to wynikało z krasnoludzkiej ogłady ;-) Może zazdrościsz mu, ze jest dobrym wojownikiem i zginie w jakiejś chwalebnej bitwie. |
Nie poznaję kolegi Od kiedy roweńscy kozacy wyrażają swój podziw dla cesarskich oficerów? |
|
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 29-08-2007, 12:02
|
|
|
HaroldiWilfred napisał/a: | mój drogi Airisie |
to mnie rozwaliłeś. Nie odmieniaj tego imienia, bo wyjdzie Ci coś jeszcze śmieszniejszego.
Swoją drogą to spór o krasnoludy nie ma sensu... i tak jesteście cesarskimi psami |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 29-08-2007, 12:19
|
|
|
Moja droga Airisko tez glupio brzmi
swoja droga... prawdziwe krasnoludy trzymaja sie razem.jesli klocisz sie z nami to jestes jakims chrzanionym elfem ktory podcial sie w kolanach,przyczepil lembas do twarzy i mysli ze ma nasza brode i wzrost :] wiec zamilcz! |
|
|
|
|
Torus [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2007, 13:38
|
|
|
Hmmm..... Ten spór miał się toczyć o piosnkę nie o was, KRASNOLUDY. Więc cicho tam i ustalmy oficjalną wersję... |
|
|
|
|
|