KONKURS NA NAJLEPSZĄ POSTAĆ |
Autor |
Wiadomość |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
|
|
|
|
Gadjung [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 16:07
|
|
|
Leszek - wszystkie RPG na ktorych był BN'em - chyba nie trzeba tłumaczyć |
Ostatnio zmieniony przez Gadjung 11-12-2008, 16:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Doctor
|
Wysłany: 11-12-2008, 16:09
|
|
|
Gadjung napisał/a: | Leszek - wszystkie RPG na ktorych był BN'em - chyba nie trzeba tłumaczyć
Łoś - RPG 08 - rola kupca =]
Indi - RPG 07 - motywowała i wymyślała najprostsze wyjścia z każdej sytuacji ( nad ktorymi my bysmy siedzieli po N czasu ) |
Yngvild napisał/a: | - jedna osoba podaje jedną propozycję |
|
Ostatnio zmieniony przez Doctor 11-12-2008, 16:28, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Gadjung [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 16:09
|
|
|
Doctor napisał/a: | Yngvild napisał/a: | - jedna osoba podaje jedną propozycję |
|
done |
|
|
|
|
Doctor
|
Wysłany: 11-12-2008, 16:12
|
|
|
Przy Leszku nie podałeś konkretnej granej przez niego roli, a o to tu chodzi. Ma być jedna propozycja najlepszej roli, a nie BN-a. |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 11-12-2008, 18:36
|
|
|
-Marcin w roli wampira na cmentarzu *_* Śietne zagranie skrajnej pewności siebie, świetne 'sztuczki' z szablą, pogryzienie Gerecia. Ach, można było narobić ze strachu i wrażenia. Do tego dochodzi też moment leczenia z wampiryzmu (ekhem,kehem,ja rtam bylem miod i wino pilem). Głośny krzyk i wczuwanie się bez zahamowań.
Dodam też, że ciężko było mi się określić,co do jednej osoby, bo typów miałem z 3-4 tych najlepszych. |
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 11-12-2008, 19:10
|
|
|
Einhard w wykonaniu Rafała - tym bardziej polubiana przeze mnie postać, ze względu na swoją historię - pewność siebie i zagrzewanie do boju w krytycznych sytuacjach, wielki powrót "po śmierci" i ciągłe docinki wymieniane z Indi |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Gadjung [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 19:11
|
|
|
Doctor napisał/a: | Przy Leszku nie podałeś konkretnej granej przez niego roli, a o to tu chodzi. Ma być jedna propozycja najlepszej roli, a nie BN-a. |
Jako kapłan podrzynający gardło Einhardowi |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 11-12-2008, 20:45
|
|
|
Kapitan/komendant straży, odegrany przez Offa w 2007 ;-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 23:40
|
|
|
Popieram Greciowego kandytata. Kapitan Off 2007 |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 11-12-2008, 23:47
|
|
|
A jak byście tak obaj trochę więcej uzasadnień.... |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 23:48
|
|
|
Hmmm...zabawnie i z klimatem było pod jego rządami ;] |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 12-12-2008, 00:51
|
|
|
Ta postać była często wkurzająca, ale nie dało się jej nie lubić ;-) do tego specyficzne poczucie humoru. Posiadał też "instynkt macierzyński" dla swoich podopiecznych :-P
BTW: proponuje także honorowe miejsce, poza klasyfikacją dla Zygfryda ;-) |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 12-12-2008, 02:01
|
|
|
OBIEŻYŚWIAT oczywiście. Bo maliny i czereśnie, bo drogi dookoła, bo noszenie na ramieniu Łosia, bo targowanie się z Wicehrabią, bo szarża, bo zakradanie się na tyły podczas szturmów na Fort i Świątynię Indry, bo koszula, bo nauka oddychania po wysiłku, bo fantastyczny wieczór w karczmie, kiedy reszta babrała się z D-a-H. |
|
|
|
|
Melyonen [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2008, 15:27
|
|
|
Tarin zdecydowanie. Za wspaniały charakter (który mnie wkurzał ) za śmiech, złośliwość, knujstwo (:D). Jak dla mnie, to najbarwniejsza postać RPGa 2008 |
|
|
|
|
Ortan
|
Wysłany: 13-12-2008, 19:35
|
|
|
Ponieważ wspólnie pisałyśmy, po prostu skopiuję:
OBIEŻYŚWIAT oczywiście. Bo maliny i czereśnie, bo drogi dookoła, bo noszenie na ramieniu Łosia, bo targowanie się z Wicehrabią, bo szarża, bo zakradanie się na tyły podczas szturmów na Fort i Świątynię Indry, bo koszula, bo nauka oddychania po wysiłku, bo fantastyczny wieczór w karczmie, kiedy reszta babrała się z D-a-H.
I bo miny "na Oktawa" |
|
|
|
|
allam [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2008, 22:41
|
|
|
Epizodyczna postać chanackiego kupca odgrywana przez Hoda.
Dla mnie - bajka.
Jego opowiastki o teściowej, o wielbłądach, kobitkach na sprzedaż - istny majstersztyk. Miałam łzy w oczach z uciechy. Dorzućmy do tego jeszcze 'specyficzny' akcent i ogólne zachowanie postaci. Była to najlepsza epizodyczna postać jaką widziałam w swoim rpg'owym życiu.
Po trzykroć: kupiec genialną postacią był!
A niech weterani żałują, że go nie widzieli. O, tyle wam powiem |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 13-12-2008, 23:15
|
|
|
O rany, zupełnie zapomniałam To wtedy kiedy się popłakałam ze śmiechu, kiedy wielbłąd pikował przez wydmę....
O, ale muszę przyznać, że w takim razie to scena porównywalna z Zygfrydem Wtedy też się popłakałam |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 14-12-2008, 01:50
|
|
|
Był wtedy humorek ^^ |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 15-12-2008, 11:57
|
|
|
Einhard - ogół postaci, gra aktorska, klimat. W sumie postać Indi też wtedy dobra byla. Indariel? Jakoś tak. ^^ |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 19-12-2008, 17:58
|
|
|
Poprawka, miała być jedna
No to Gwardzistka Yngvild |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Enid
kanalia
|
Wysłany: 29-12-2008, 10:36
|
|
|
allam napisał/a: | Epizodyczna postać chanackiego kupca odgrywana przez Hoda.
Dla mnie - bajka. |
Zgadzam się całkowicie ! I jeszcze do tego dodam Jacka z 07' w roli chłopa Macieja przybiegającego tuż przed wyjściem na wampiry . |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 29-12-2008, 16:34
|
|
|
Tak, Maciej był wspaniały :-D
Ale tak czy siak dalej jestem za Indi |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 06-01-2009, 20:05
|
|
|
Ok, tu także ankieta gotowa, zachęcam do głosowania. Zasady analogiczne - każdy ma 3 głosy, zwycięzca czyli osoba, która podała zwycięską opcję, otrzymuje nagrodę.
Kadra nie głosuje. |
|
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-01-2009, 01:53
|
|
|
Ach, spóźniłam się, a chcialam dodać kandydaturę Wertersa Oryginal'a sługi boga Welesa (demona) ^^ bardzo ciekawa, dobrze odegrana postać. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-01-2009, 02:22
|
|
|
O'Riginal ! |
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 10-01-2009, 02:23
|
|
|
albo tak demonicznie - Originaal |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-01-2009, 02:35
|
|
|
:hihi: Naprawdę mi się nudzi ^^ |
|
|
|
|
Airis
|
Wysłany: 10-01-2009, 03:27
|
|
|
XD Szczere uznanie.
Podpisano: Ortan, Angantyr, Rin, Jego Wysokość Król Wielkiego Niepodległego Reagen Fein Trzynastu Imion Rasgalen i ja |
|
|
|
|
|