RPG 2006 |
Autor |
Wiadomość |
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 09-09-2006, 21:40
|
|
|
heh,a napadli na was w ktorys dzien banici?? |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 09-09-2006, 21:48
|
|
|
Hm.. Nie pamietam, mozliwe... A was? |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 09-09-2006, 22:11
|
|
|
no :/ "wyskakiwac z sakiewek!!" "ale my nie mamy sakiewek..." po czym naparzanka |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 09-09-2006, 22:18
|
|
|
Tak sie palilismy do walki, ze to wlasciwie my napadlismy na banitow, ktorzy nieszczesnie wyszli z krzakow xD |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 09-09-2006, 22:27
|
|
|
Cytat: | Glownie to jednakowoz przez ta wizje nocna na Zamkowej :-) |
A my tez mielismy wizje, tylko, ze kazdy swoja i ie chcial sie podzielic. No poza Jasiem i mna, bo szlismy na zwiadzie i musilismy opowiadac co widzimy... a wizje byly niezle... |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:00
|
|
|
Alathien napisał/a: | A ja lubie strzelac zza plecow uzbrojonych wojownikow xD, albo z krzakow w plecy uzbrojonym wojownikom :lol: . |
To juz wiem na kogo narzekal Ziemowit kiedy mowil : Byla taka jedna co w twarz strzelala ... :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:02
|
|
|
Jak ma sie twarz zamiast dupy... xD |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:07
|
|
|
heh ...Twoje poczucie humoru staje sie coraz bardziej agresywne xD Jak te liceum zmienia |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:10
|
|
|
Bozydar,ja chyba podzielam jego humor bo az sie poplakalem ze smiechu xD |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:16
|
|
|
niemowie ze to co powiedzial nie jest smieszne , stwierdzam tylko zmiane poczucia na bardziej agresywne ... jak wiadomo czlowiek sie zmienia xD |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:25
|
|
|
Nie, poprostu napisala, ze strzela OD TYLU i dlatego tak czasami jestem ciety, ale i tak najbardziej lubie czarny humor i abstrakcje xD |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 09-09-2006, 23:53
|
|
|
jak mowisz ze lubisz abtrakcje to mi sie nasuwa pytanie co sadzisz o impresjonizmie...ach ta dusza artysty xD |
|
|
|
|
Ivar / Einhard [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:04
|
|
|
Hmm chyba strzelanie z odleglosci to jerst zasadniczy cel lucnziko - ne sa to wojowmnicy pierwszej linii.. :-D |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:11
|
|
|
Shamaroth napisał/a: | hmmm...noi racja...eeeej indi chyba ci jeszcze nie podziekowalem za zatrzymanie mnie za szmaty zebym tam na nich nie pobiegl xD |
Nie ma za co Zebys niczego nie spapral pewnie by cie musieli tam ubic, a zbyt mi byles potrzebny na miejscu |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:12
|
|
|
eeee...a po co ? |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:17
|
|
|
Ktos musi chodzic , marudzic oraz stawac w pierwszym szeregu xD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:17
|
|
|
Zdradze ci tajemnice... bo ja tak naprawde wiedzialam, ze nas nad ranem prawdopodobnie napadna.... |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:19
|
|
|
aaaaa i potrzebowalas mnie zebym pilnowal cie jak bedziesz sie gramolila ze spiwora! wiedzialem! |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:20
|
|
|
SZPIEG !! Lapac chwytac ... xD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:22
|
|
|
Shamarocie, generalnie z gramoleniem sie ze spiwora zazwyczaj sobie radze sama Zwlaszcza ze spalam tam POD spiworem, w ubraniu, z mieczem i w butach... |
|
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:23
|
|
|
xD no to ja nie rozumiem gdzie tu zwiazek miedzy moim zyciem a atakiem porannym xD moze wam sie nie chcialo mnie niesc martwego do obozu xD |
|
|
|
|
Illima
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:24
|
|
|
a ja spalem w ognisku i mam dziurki w ubraniu xD Poza tym tylko ja jestem taki zdolny aby zaplatac sie w spiwor, |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:30
|
|
|
Ale udalo Ci sie wyplatac nieprawdaz ?? xD .... nie tak jak niektorzy ... :-P :-P |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:33
|
|
|
no jak nie wiem |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:36
|
|
|
i tak naszybszy byl Seos kiedy po bitwie podbieglem do opatrywanego Vartanisa,zobaczylem jak w.w osoba siedzac w spiworze dopiero co ubiera okulary |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:38
|
|
|
nie no stary gratulacje dla tej wypowiedzi!!!stary my tu pilnujemy zeby nie powiedziec ktoto byl a tu tu strzelasz takim haslem!! D::D |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:58
|
|
|
Seos sam mi powiedzial ze sie tego nie wstydzi :-D a ta scena mnie tak rozbawila :-P |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:59
|
|
|
Hehe, a ja na jednym z turnusow poranna walke przespalem. |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-09-2006, 01:09
|
|
|
Bozydar napisał/a: | To juz wiem na kogo narzekal Ziemowit kiedy mowil : Byla taka jedna co w twarz strzelala ... :lol: :lol: :lol: :lol: | Nie strzelalam po twarzy, wszystkich lucznikow celem byl przedewszystkim korpus, ale ludzie (i nie tylko) w walce sie ruszaja, poza tym lukiem z PCVki i zle wywarzonymi strzalami trudno dobrze wycelowac, ja sama nie raz w twarz oberwalam :-P |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10-09-2006, 01:11
|
|
|
No - strzaly byly hardcore'owe.Ale najfajnie\jsze bylo to, ze dalo sie je odbijac w locie, jesli sie zauwazylo w pore, ze takowa leci w twoim kierunku. Motyw ala Wiedzmin. :-D |
|
|
|
|
|