Silberberg 2007 - The Witcher |
Autor |
Wiadomość |
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 12-03-2009, 17:23
|
|
|
Bo jest na modelu Triss zrobiona... Mogę jeszcze poszukać jakiś modeli pasujących do Candice, ale nic nie gwarantuję...
A co do postaci to na pewno będą. Chociażby hrabia, wicehrabia i inne osoby ujęte w opowiadaniach ważne dla fabuły. Oraz postacie tła (np. Shamaroth )
I nie zabraknie sławnej gwardzistki Yngvild |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 12-03-2009, 17:56
|
|
|
Jaaacie, sławna będę
Widzę, że to Triss, a czy ją upodabniać, to już zależy od zamysłu. Bo jeśli bohater gry jest niejako obok rzeczywistych bohaterów wydarzeń - to nie ma po co. Chyba, że zamysłem jest, żeby gracz wcielił się w którąś z rzeczywistych postaci. Wtedy może fajnie byłoby je wystylizować |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 12-03-2009, 18:07
|
|
|
Cóż, to zależy od wyobraźni gracza
Jeżeli skojarzy czarodziejkę z Candice to chciałby ją zobaczyć. Ale wątpię, że znajdę model. Ew. zmienię kolor włosów Triss na blond. |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 12-03-2009, 18:21
|
|
|
Wydaje mi się, że bardziej od Twojej wyobraźni Jeśli grającym postaciom nadasz imiona zgodne z imionami bohaterów fabuły - to wyobraźnia gracza musi się tu podporządkować Mi osobiście wydaje się fajniejsze granie kimś z uczestników - ale moja opinia za huhu nie jest obiektywna
No, blond włosy całkiem sporo zmienią |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 12-03-2009, 20:20
|
|
|
Ja bym chętnie zrobił bohaterów obozowych. I może tak będzie |
|
|
|
|
Enid
kanalia
|
Wysłany: 14-03-2009, 12:08
|
|
|
Rób, rób . Nie mogę już się doczekać aby w to zagrać :-P |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 26-02-2010, 00:10
|
|
|
Projekt umarł czy co? |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 26-02-2010, 00:51
|
|
|
Umarł w czasie tworzenia fabuły. Jak naprawie kompa to wznowię działania. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-03-2010, 02:15
|
|
|
Projekt dołączył do moda Neverwinter Nights z 2006... |