Dróżyna na LARPG 2010 WETERAN |
Autor |
Wiadomość |
Travor
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:06
|
|
|
Nie, nie jest. Ale może się stać. Jak? Ano tak że okaże się że któryś z graczy ma za zadanie utrudniać Ci wykonanie jakiegoś konkretnego questa, a wyjściowo ma podane tylko Twoje imię. Na przykład. Jest jeszcze wiele innych kombinacji, w wyniku których lepiej nie rzucać swoim imieniem na lewo i prawo. Podobnie z całą resztą.
Ale jak już mówiłem to w sumie sprawa zamieszczającego, najwyżej będzie miał poziom trudności lekko wyższy
Kto się kłóci gdzie? My tylko dywagujemy |
Ostatnio zmieniony przez Travor 01-06-2010, 22:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:10
|
|
|
Imię? Eee tam...
Alastar pozdrawia zza grobu |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:13
|
|
|
Bo zaraz Doctor wezmie dzide i zrobi porzadek w temacie |
|
|
|
|
user205 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:13
|
|
|
Im trudniej tym lepiej |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:15
|
|
|
W sumie nie maiłbym nic przeciwko tematowi "co zamieszczać w internecie a przed czym niech bozinka strzeże" bo to jest temat iście głęboki |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:20
|
|
|
Niech sobie kazdy zamieszcza co chce A nie zastanawiales sie ze moze ktos wlasnie w mistrzowski sposob mydli oczy ? Tak jak ja - wszedzie sie opowiadam za wergundami, a tak naprawde w tym roku bede gral milujacego pokoj Samnijczyka |
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:24
|
|
|
Hodo napisał/a: | Tak jak ja - wszedzie sie opowiadam za wergundami, a tak naprawde w tym roku bede gral milujacego pokoj Samnijczyka |
Idąc tym tropem wnioskuję że zagrasz wrednego Wergunda |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:26
|
|
|
No to przecież mówię że to w sumie nie moja sprawa Z tym mydleniem oczu to ja tego i tak nie zrozumiem więc nie ma co próbować ;-) Takie zagrywki to ja bym innym przymiotnikiem określił, bynajmniej nie "mistrzowskie" ;-) Bo to głupie jest i zbędne
A swoją drogą, tyle postaci przecież będzie grał, że nie dziwota że i taki polityczny naród się tam znajdzie |
|
|
|
|
user205 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:26
|
|
|
no...skąd wiesz,że pod klasą nie kryje się coś innego? |
Ostatnio zmieniony przez user205 01-06-2010, 22:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 01-06-2010, 22:29
|
|
|
Nie wiem i - bez obrazy - średnio mnie to interesuję bom jest cholerny egocentryk. Jak z przyczyn fabularnych będę musiał się dowiedzieć to wtedy będę się interesował ;-) Otom rzekł |
|
|
|
|
user205 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2010, 09:23
|
|
|
w sumie to nie podałem swojego zdjęcia więc nie wiesz jak wyglądać będzie moja postać a jak już dostaniesz imię to tak i tak kogoś będziesz musiał się spytać który to ja i na jedno wyjdzie |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 02-06-2010, 11:02
|
|
|
Varthanis napisał/a: | Hodo napisał/a:
Tak jak ja - wszedzie sie opowiadam za wergundami, a tak naprawde w tym roku bede gral milujacego pokoj Samnijczyka
Idąc tym tropem wnioskuję że zagrasz wrednego Wergunda | Trafiony zatopiony |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Ian [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2010, 15:51
|
|
|
[quote="Yngvild"] Varthanis napisał/a: | Hodo napisał/a:
Tak jak ja - wszedzie sie opowiadam za wergundami, a tak naprawde w tym roku bede gral milujacego pokoj Samnijczyka
Idąc tym tropem wnioskuję że zagrasz wrednego Wergunda |
Nie, Varthanis - Hodo na pewno przewidział, że w ten sposób to rozszyfrujemy, i jednak zagra Samnijczykiem. Chyba, że to też przewidział... |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 02-06-2010, 15:56
|
|
|
E tam, Hodo pewnie zagra i tym i tym i jeszcze tamtym też |
|
|
|
|
Onfis
|
Wysłany: 02-06-2010, 21:19
|
|
|
A ja wam mówię, że zagra jakiegoś kochającego zabawę niziołka-tymi poprzednimi chciał nas zmylić |
|
|
|
|
Travor
|
Wysłany: 02-06-2010, 21:22
|
|
|
Moim zdaniem Hodo zagra Jarla Leifa |
|