Zdjęcia |
Autor |
Wiadomość |
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 04-10-2011, 22:41 Zdjęcia
|
|
|
Doszła do mnie plotka że niedługo pojawią się zdjęcia Prawda/Fałsz (niepotrzebne skreślić) |
_________________ "Eee tam, wyklepie się na warsztacie" |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 04-10-2011, 23:24
|
|
|
Prawda. Ale ponieważ chcę je wrzucić razem z filmami, to potrzebuję jeszcze chwilkę. Niestety dla mojego sprzętu obróbka filmów to dramat (np. dziś od 4 godzin usiłuję zapisać filmy z urwisa )Myślę, że jeszcze ze 2 dni.
(co za czujny agent wywęszył galerię na silberze? ) |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 05-10-2011, 00:20
|
|
|
Zauważyłam, że zanim zdążyłam zmienić, już ją ktoś oglądał W każdym razie, zaraz będą |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
karalek
Iker
|
Wysłany: 05-10-2011, 00:40
|
|
|
ale na tyle "zaraz" że opłaca mi sie czekać czy na tyle "zaraz" że sie wyśpię, pójdę i wrócę ze szkoły i dopiero będą? |
_________________ Obozowy Iker z Urwisa 2008, 2009, 2010 i z normala w 2011r. oraz z I turnusu w 2012, 2013 i 2014 roku. A w 2015 na +18 Mgr. Iker Fries czyli alchemik ze specyficznym hobby |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 05-10-2011, 01:13
|
|
|
Karalek, wyśpisz się Zaraz czyli jutro lub pojutrze, w skali od obozów, to "zaraz"
O ile moja maszyna się nie zagotuje w międzyczasie :/ :/ |
|
|
|
|
|
karalek
Iker
|
Wysłany: 05-10-2011, 01:14
|
|
|
ok, jednak bym prosił; IKER |
_________________ Obozowy Iker z Urwisa 2008, 2009, 2010 i z normala w 2011r. oraz z I turnusu w 2012, 2013 i 2014 roku. A w 2015 na +18 Mgr. Iker Fries czyli alchemik ze specyficznym hobby |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 05-10-2011, 01:18
|
|
|
Hm, to może ... zmień nick'a? |
|
|
|
|
|
karalek
Iker
|
Wysłany: 05-10-2011, 01:20
|
|
|
E tam za dużo robty z tym a ja leniwy jestem.... Zresztą jak przystało na rase ludzką |
|
|
|
|
|