|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Taktyka |
Autor |
Wiadomość |
Tsuna
Łowca o Dualistycznej Naturze
|
Wysłany: 02-11-2011, 21:11
|
|
|
No to może i ja się przedstawię , może już czas ...
A Więc zacni panowie i piękne panie, nazywam się Tsuna , urodzony w jednym z pobocznych rodów Aenthilu . Za młodu szkoliłem się na łowce potworów , jak tylko skończyłem naukę wyruszył w świat , miałem wiele przygód , ciekawych i tych nie za bardzo... Jestem też dość bliskim przyjacielem Onfisa ... a przynajmniej tak mi się wydaje ... |
_________________ Łowca |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 02-11-2011, 21:45
|
|
|
Ale gafa... to i ja się przedstawię, choć pewnie większość z was skądś mnie zna. Jam Aerlinn Tavariel, córa Erliny i służebnica Silvy. Niemal od samego wyboru ścieżki zajmuję się uzdrawianiem, czemu zawdzięczam podróż na dalekie ziemie Tryntu i Wergundii... hm, w sumie Onfisa też poznałam dzięki temu... Mam nadzieję, że nie będziecie testować moich medycznych zdolności, zbyt wiele już krwi widziała aenthilska ziemia. Za to byłabym wdzięczna za jakiegokolwiek wieści o losach Zgromadzenia po ataku na stolicę. |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Lyar
To ja, Leclerc
|
Wysłany: 02-11-2011, 21:59
|
|
|
Cytat: | to i ja się przedstawię, choć pewnie większość z was skądś mnie zna. |
Ahem, ahem, czy ktoś tu mówił o kapłańskiej pokorze?
A właściwie, to czy ten temat się nie nazywa "Taktyka"? Mamy omawiać bitkę, czy przedstawiać się? |
_________________ Weteran i Epilog 2011 - Lyar Greed, włamyhobbit
II turnus 2012 - Kail Wrathwine, hobbit kupiec
II turnus 2012 - Bran Spadającobrody, krasnolud, "śpiewajła z Shamarothu" (W sumie nieoficjalna postać)
II turnus 2012 - Lainus Envidius, pół-niziołek z Tulos, łucznik... i jego kocyk bezpieczeństwa.
II turnus 2013 - Glaton Leclerc, mag powierza z Mercji i Imperialista.
III turnus 2014 - Lior Lecorde, psionik, głowa rodu, a w końcu pustelnik - człowiek o dobrych chęciach, lecz słabej woli.
IV turnus 2014 (kadet) - Lewi Grinwald Polecam Się, kupiec i wierny sługa Rodziny Lecorde.
IV turnus 2014 (kadet) - Jango Horkherei, wędrowny hipnotyzer z Sapientii. |
|
|
|
|
Onfis
|
Wysłany: 02-11-2011, 22:12
|
|
|
Ale ważnym elementem taktyki jest znajomość grupy. mocnych i słabych stron. Więc Illima, epilogu już za dwa dni, mógłbyś się przedstawić |
|
|
|
|
Bryn
|
Wysłany: 03-11-2011, 23:46
|
|
|
Dobra, nie chcę otwierać nowej zakładki, więc piszę tutaj. Powodzenia Ocalcie Aenthil! |
_________________ 2011 i 2012 - Tirianus Taeleth, kapłan bitewny Silvy
2013 - Emrys, syn Drogowita z Wojniłłów Karanowic, witeź / Małgorzata
2014 - Cadan a.k.a. Kaban/Shazam/Conan - laryjski psionik
2015 - Brynjolf Gunnarson Sliabh Ard |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|