Sorontar 2012 |
Autor |
Wiadomość |
Tsuna
Łowca o Dualistycznej Naturze
|
Wysłany: 19-07-2012, 23:16 Sorontar 2012
|
|
|
Witam, jak widać w temacie, razem z Tiamatem jesteśmy zainteresowani Sorontarem 2012 i chciałbym się zapytać czy ktoś jeszcze ma ochotę się wybrać, zostało jeszcze sporo wakatów, larp mało kosztuje, podobno jest bardzo bitewny i ilościowo jest zaraz za Fantą! |
_________________ Łowca |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 24-07-2012, 20:12 Re: Sorontar 2012
|
|
|
Tsuna napisał/a: | podobno jest bardzo bitewny |
Prawda
Tsuna napisał/a: | i ilościowo jest zaraz za Fantą! |
Fałsz
Ja będę |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
Wysłany: 24-07-2012, 20:31
|
|
|
Mi brakuje opiekuna, bo z tego co pamiętam, mówiliście, że trzeba mieć takowego. Oraz czasu, żeby się ogarnąć.
Notabene, za rok, zarówno na Sorontar, jak i Ardę oraz Ennorath się chyba wybiorę.
Tak trochę zapoczątkuje spam, ale macie może namiary na LARPy w realiach postapokaliptycznych, na których nie trzeba mieć osiemnastki? |
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 25-07-2012, 18:53
|
|
|
Mam, ale nie wiem kiedy się odbędzie |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
Nila Laurelin
|
Wysłany: 29-07-2012, 13:01
|
|
|
Też bym pojechała na Sorontar. Muszę ogarnąć kiedy gdzie i za ile, a potem napiszę czy dam radę. |
_________________ Before doing something be sure to ask yourself: 'Could I get in trouble for this?' If the answer is 'No', find something more exciting to do. |
|
|
|
|
Tsuna
|
Wysłany: 30-07-2012, 21:34
|
|
|
Nilaaaaaaaaaaa <3 Wezmiesz mnie + Tiamata wrazie co pod skrzydla? ?Soro jest dosc wczesnie ... 11 sierpien |
|
|
|
|
Nila Laurelin
|
Wysłany: 01-08-2012, 02:40
|
|
|
Jeśli uda mi się pojechać to nie ma sprawy, ale to jeszcze nic pewnego.
Spróbujcie przekabacić Onfisa, on też już osiągnął magiczny wiek lat 18 |
_________________ Before doing something be sure to ask yourself: 'Could I get in trouble for this?' If the answer is 'No', find something more exciting to do. |
|
|
|
|
Tsuna
|
Wysłany: 01-08-2012, 14:50
|
|
|
Mu chyba termin nie pasuje. Jak tam urwisy? |
|
|
|
|
Nila Laurelin
|
Wysłany: 06-08-2012, 15:06
|
|
|
Przykro mi chłopcy, ale niestety w tym roku nie pojadę i musicie znaleźć sobie innego opiekuna Nie wyrobię się czasowo z ogarnięciem mechaniki i świata gry, niestety mam jeszcze trochę innych zajęć i obowiązków . Może wpadnę na konwent to się spotkamy |
|
|
|
|
Tsuna
|
Wysłany: 06-08-2012, 16:41
|
|
|
Spoko, ja też spasowałem. Za to za rok jadę na wszystko co się da. A ty pojaw się wreszcie na skype .-. mam wiele spraw do wypytania. |
|
|
|
|
|