Fabularnie |
Autor |
Wiadomość |
Perth
Otwórz jajko wywołaj piorun
|
Wysłany: 16-09-2012, 12:58
|
|
|
Duża kazamata to ta, w której była woda prawdy w tym roku czy ta po lewej, gdzie schodzi się na dół (tam, gdzie była końcowa akcja 2009 roku)? |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 16-09-2012, 15:09
|
|
|
ta druga. |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
sars
|
Wysłany: 18-09-2012, 00:49
|
|
|
MISIE KRÓLISIE!
Wiem, że sobie tam sami beze mnie knujecie, ale fajnie by było, żebym jednak co nieco wiedziała
Po drugie, do poniedziałku musimy wymyślić i ogarnąć i mieć gotowy spis wyposażenia, jaki chcielibyśmy mieć. Także tego. Do dzieła. |
_________________ inteligentny wszystko zauważa, głupi wszystko komentuje |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 24-09-2012, 19:47
|
|
|
Czekam na wspomnianą przez Sarę listę. Ma być klarowna i uzgodniona, nie będę analizować waszej dyskusji, żeby wyłowić postulaty |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
A'hin
...z zamiłowaniem do dzikusów
|
Wysłany: 25-09-2012, 13:51
|
|
|
Indiano lista została wysłana na privie, tak samo jak moje zaklęcia |
_________________ "If someone hates you, you should say: "I love you" and rape this man." |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 27-09-2012, 20:18
|
|
|
ZATWIERDZONE:
MIKSTURY
(1 szt = 1 porcja)
3 szt. - kwas żrący (lekkie rany)
2 szt. - kamienna skóra, niewrażliwość na ciosy do ilości 10 ciosów (lub 3 obuchowe).Potem kruszy się.
1 szt. - trucizna śmiertelna na bazie botuliny - śmierć przez uduszenie.
1 szt. - trucizna paraliżująca na bazie kurary - natychmiastowe zwiotczenie mięśni na czas 1 godziny
1 szt. - "grzybki berserkera" - wprowadzenie w stan furii bitewnej do czasu wyczerpania organizmu (tj furia trwa, dopóki berserker bije, kiedy przestanie, szał mija). Uwaga - berserker bije każdą istotę w zasięgu ramienia. jeśli uchyli się od uderzenia przyjaciela, sam otrzymuje tą ranę.
1 szt. - maść "smocza łuska" wysmarowanie nią ubrania czyni z niego zbroję, wysmarowanie zbroi - daje jej drugą warstwę. Pęka po 5 odebranych ciosach.
Przedmioty:
Zbroja "Morta" - accept, 2 pkt. obrażeń (nie "do życia"! )
1 szt. pułapka rozpraszająca magię w promieniu 1 m. Aktywowana znakiem magicznym (proszę opracować znak, przedmiot będący pułapką oraz sposób aktywacji, może być np. odpalana przez OG petarda)
Załatwienie koniecznego wyposażenia typu pochodnie, broń etc leży w gestii OG, ale ma być z inicjatywy grupy (w sensie jak nie będziecie pamiętać, to nie będziecie mieli, ale OG na waszą prośbę ma to zorganizować).
Ahin, schemat do szamana masz na PW |
|
|
|
|
|
sars
|
Wysłany: 29-09-2012, 21:14
|
|
|
Czy ktoś ma jeszcze coś do postaci do zatwierdzenia? Nie chcę tego robić na ostatnią chwilę |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
|
|
|
|
sars
|
Wysłany: 30-09-2012, 00:13
|
|
|
Duża kazamata na Małym Chochole, masz kilka postów wcześniej napisane |
|
|
|
|
Akinori
Fenrir
|
Wysłany: 30-09-2012, 00:53
|
|
|
Saro, ty wiesz może czy Ahin i Perth skończyli ten rytuał opracowywać ? Bo coś mówili a ja nadal nic nie wiem : I |
_________________ "Eee tam, wyklepie się na warsztacie" |
|
|
|
|
sars
|
Wysłany: 30-09-2012, 01:03
|
|
|
Nic nie wiem, nic tu nie napisali. Mam ograniczony dostęp do internetu, więc na Skype raczej nie wejdę. |
|
|
|
|
|