|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
...tym, czego chcą Gracze :) |
Autor |
Wiadomość |
wampirka
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:42
|
|
|
Tiamat napisał/a: | Z tym niejako wiążą się też opętania, Gracze kochają opętania |
Ignaś! My mieliśmy dla Ciebie akcję indywidualną opracowaną, jakbyś tylko 10 dusz zebrał! |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:42
|
|
|
Viron napisał/a: | Wróćmy do starego, dobrego szalonego kapłana Lothara |
Ahahaha, aleś palnął Elias był wzorowany na Lotharze xD |
|
|
|
|
Tiamat
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:44
|
|
|
Było potraktować mnie łaskawie w sprawie z Tsuną...
Nie martwcie się, za rok pewno znów zrobię nadętego magusa/demonologa i jeszcze coś wymyślimy <3. |
_________________ 2010- Telamont Guldar, psionik czerwonej togi
2011- Tiaamat, lisz Ys
2012- Archias, spirytualista [*] |
|
|
|
|
wampirka
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:45
|
|
|
Oh, już nie mogę się doczekać! |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:47
|
|
|
Tiamat napisał/a: | gracze, w dużej części siedzący przed kompami o prowadzący nudne życie studentów/uczniów szukają adrenaliny | ... No! To rozumiem i to ogarniam w 200%
Tiamat napisał/a: | . Nic, NIC tak nie tworzy klimatu jak straszne akcje. | A jednak wielokrotnie przeważało zmęczenie, lenistwo, nuda, niechęć... Dobra, wiem, marudzę Tak, horror to jest to i będziemy dalej knuć straszność
Tiamat napisał/a: | to powoduje że wychuchane miecze z przygotowań przedobozowych mają nagle mniejszą wartość niż kondycha i szybkie nogi, że serducho wali chociaż nie ma filmowych efektów | I nie krzyczycie wtedy na nas, że to nie fair, bo miało być plus pińcet do turbo-obrażeń i w ogóle o-żesz-ja-cie-piernicze-taka-moc! a tu BN się tylko strzepnął i zadygotał.Foch i bez sensu...
?
Tiamat napisał/a: | Gracze kochają opętania | TO wiemy Ale - ile można?
Właśnie? Ile? Czy to się wciąż nie nudzi? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Viron
Viron van Redriel
|
Wysłany: 09-10-2012, 00:51
|
|
|
Hodo napisał/a: |
Ahahaha, aleś palnął Elias był wzorowany na Lotharze xD |
Eee? To ja chyba pamiętam innego Lothara |
_________________ 2006 - Viron
2007 - Viron
2008 - Engvar (??????????)
2009 - Viron
2010 - Viron
2011 - Viron
2012 - Viron |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:01
|
|
|
I dobrze, bo gdybyśmy zrobili takiego samego to byś walnął pretensją tak jak w przypadku akcji z wampirami, która już była w 2007. |
|
|
|
|
Tiamat
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:03
|
|
|
Cytat: | I nie krzyczycie wtedy na nas, że to nie fair, bo miało być plus pińcet do turbo-obrażeń i w ogóle o-żesz-ja-cie-piernicze-taka-moc! a tu BN się tylko strzepnął i zadygotał.Foch i bez sensu... |
Trza głośno drzeć ryja z czarami :p Chociaz było sporo na obozie "czaroodpów" to w zasadzie zastanawiam się czy to nie dlatego ze magowie po prostu tych BN-ów by roznosili.
Po prostu miło czasem zobaczyć moc swojej klasy. A, w kontekście kotołaków i innych stforków, nigdy nie pamiętam żebym myślał wtedy o tym, czy ten czar zadał pińcset obrażeń tylko żeby mnie nie zeżarło.
Cytat: | A jednak wielokrotnie przeważało zmęczenie, lenistwo, nuda, niechęć... Dobra, wiem, marudzę |
No kiedy prócz tych nieszczęsnych Kymerów? Bo ja mam słaba pamięć ;( |
2011- Tiaamat, lisz Ys
|
|
|
|
Tiamat
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:06
|
|
|
Cytat: | I dobrze, bo gdybyśmy zrobili takiego samego to byś walnął pretensją tak jak w przypadku akcji z wampirami, która już była w 2007. |
Pretensje? Do akcji z Wampirami? Ktoś miał pretensje? Ja tam jak Travor do mnie podbiegł i mi uświadomił o co chodzi (bo chciałem nie iśc, bo deszcz :D) to po minach ostałych przy życiu weteranów widziałem że raczej jest chęć nić pretensja. |
2011- Tiaamat, lisz Ys
|
|
|
|
Viron
Viron van Redriel
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:16
|
|
|
Hodo napisał/a: | I dobrze, bo gdybyśmy zrobili takiego samego to byś walnął pretensją tak jak w przypadku akcji z wampirami, która już była w 2007. |
No, of kors!
A propos czarów, to uważam, że NAJPIERW powinna być formułka magiczna, a dopiero później, co to oznacza, bo jeśli jest na odwrót, to ja słyszę "kula ognia!'' i zaczynam spierniczać, a gdybym usłyszał coś niezrozumiałego, to nie wiedziałbym, jak zareagować, co byłoby dużo bardziej realistyczne |
2007 - Viron
2009 - Viron
2010 - Viron
2011 - Viron
2012 - Viron |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:22
|
|
|
Tiamat napisał/a: | Po prostu miło czasem zobaczyć moc swojej klasy. | Ale moc klasy nie jest zależna od strony barykady, nie? A jednak osobiście dostałam po pysku fochem, że nie reaguję na ten fajny turbo czar
(Zauważ, Tiamat, że zupełnie dotychczas pomijam tekst, jaki mi z rozmachu rzuciłeś na Zamkowej Albowiem był NA PEWNO fabularny.... )
Tiamat napisał/a: | No kiedy prócz tych nieszczęsnych Kymerów? Bo ja mam słaba pamięć ;( | Z pamięci- powrót zdechłych weteranów z Zamkowej? 1 turnus na oblężeniu...?
Wiem, gadaliśmy już o tym, ale skoro wracamy to wracamy
Nie, serio nie chodzi o wyrzucanie tego Wam personalnie, ani o w ogóle wyrzucanie tego graczom. Z mojej strony chcę ogarnąć, co dla Was - ogółu graczy - jest ważne. |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Tiamat
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:26
|
|
|
Kod: | (Zauważ, Tiamat, że zupełnie dotychczas pomijam tekst, jaki mi z rozmachu rzuciłeś na Zamkowej ;) Albowiem był NA PEWNO fabularny.... :D ) |
Nie pamiętam, daj jakaś wskazówkę na pw...;<
A Zamkowa to zawsze masakra
A w oblężeniu nie było zdychania tylko kolesiostwo, na którego temat już się wypowiedziałem tu i ówdzie |
2011- Tiaamat, lisz Ys
|
|
|
|
Viron
Viron van Redriel
|
Wysłany: 09-10-2012, 01:28
|
|
|
Tiamat napisał/a: | A Zamkowa to zawsze masakra |
O, to to... |
2007 - Viron
2009 - Viron
2010 - Viron
2011 - Viron
2012 - Viron |
Ostatnio zmieniony przez Viron 09-10-2012, 01:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|