|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Uniwersytety magiczne |
Autor |
Wiadomość |
Kartoflen
Zostaw matkę mojego dziecka!
|
Wysłany: 20-08-2013, 23:48 Uniwersytety magiczne
|
|
|
Wiem, doskonale, że gdzieś na forum już o tym było, szukałem dobra godzinę i naprawdę nie udało mi się znaleźć. Nie lubię tak robić, ale nie mam wyjścia, muszę spytać Czy ktoś mógłby może przypomnieć mi, gdzie znajdują się uniwersytety magii poszczególnych żywiołów? Z góry dzięki za odpowiedź. |
_________________ 2012 - Syriusz, nekromanta, ekspert od pobierania ciężkich ran
2012 - Kenny, eksperymentalny uzdrowiciel bez palców
2013 - Kenneth Hathorne, alchemik, niziołek, pijak i złodziej (jak tego nie lubić?)
2014 - Kenneth Hathorne - część II "Powrót do uzdrowiciela" |
|
|
|
|
wampirka
|
Wysłany: 21-08-2013, 00:02
|
|
|
Strona, profesje. |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 21-08-2013, 00:04
|
|
|
A w razie problemów:
Cytat: | Uniwersytet Magii Wody mieści się w Birce. Uniwersytet Magii Powietrza znajduje się w Akwirgranie, Magii Ognia jest podzielony pomiędzy Messynę i Tulos, natomiast Magii Ziemi w Karantani. Uniwersytet Magii Życia mieści się w Askaronie. |
|
|
|
|
|
Kartoflen
Zostaw matkę mojego dziecka!
|
Wysłany: 21-08-2013, 00:12
|
|
|
Gapa ze mnie, Boże Wielkie dzięki, naprawdę. |
_________________ 2012 - Syriusz, nekromanta, ekspert od pobierania ciężkich ran
2012 - Kenny, eksperymentalny uzdrowiciel bez palców
2013 - Kenneth Hathorne, alchemik, niziołek, pijak i złodziej (jak tego nie lubić?)
2014 - Kenneth Hathorne - część II "Powrót do uzdrowiciela" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|