Rezerwacja Obozów 2014 |
Autor |
Wiadomość |
Kili
|
Wysłany: 19-02-2014, 13:49 Rezerwacja Obozów 2014
|
|
|
Mam małe pytanie, w zakładce ceny i terminy obozów, jest napisane że obóz 10-19.07.2014 to Weteran (dla starszych uczestników) a na rezerwacji że to normal...
Mógłby ktoś pomóc? Bo z kompanią chcemy już się zapisać ale nie wiemy który to weteran.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź, z góry dziękuje |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 19-02-2014, 15:21
|
|
|
Poprawione, dziękuję.
Żaden nie jest "weteranem", ponieważ już od dawna te terminy się mieszały, więc w tym roku - 2 turnusy starsze i 1 młodszy, bez względu na stopień zaawansowania graczy |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Kili
|
Wysłany: 19-02-2014, 20:01
|
|
|
Dzięki wielkie!
Teraz mogę ze spokojem się zapisać |
_________________ Will you follow me? One last time...
I will not hide while others fight our battles for us! |
|
|
|
|
Kajetan
|
Wysłany: 25-05-2014, 15:16
|
|
|
Nie doszedł mojemu tacie mail po rezerwacji miejsca. W sensie po rezerwacji, a przed wpłatą zaliczki Wysłać jeszcze raz ankietę czy jak ? |
_________________ WALCZYĆ TRENOWAĆ VILLSVIN HIRD MUSI PANOWAĆ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 25-05-2014, 16:03
|
|
|
Ale Twoja rezerwacja dotarła. Może jakiś błąd w mailu czy coś? Wyślę ręcznie wieczorem. |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Kajetan
|
Wysłany: 05-06-2014, 22:06
|
|
|
nie doszedł mi ten mail, widocznie źle wpisałem. Nr konta: PKO BP 50 10205558 1111 1514 4100 0091 na to konto 100 zł tak ? |
_________________ WALCZYĆ TRENOWAĆ VILLSVIN HIRD MUSI PANOWAĆ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 05-06-2014, 22:55
|
|
|
Tak |
|
|
|
|
|
Marsis
Różowobrody krasnolud
|
Wysłany: 10-06-2014, 17:21
|
|
|
Mam pytanie. Wysłałem ankietę, ale nie wiem czy doszła, bo przy wysyłaniu był mały problem i teraz ankieta jest trochę bardziej rozbudowana. Czy mam wysłać jeszcze raz, czy wszystko jest w porządku? |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-06-2014, 17:55
|
|
|
Illima bodajże wczoraj/przedwczoraj załączał listę ankiet, które dotarły. Sprawdź, czy tam jesteś. Jak cię nie ma, to ślij. |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 10-06-2014, 18:03
|
|
|
Biorąc pod uwagę temat w jakim napisał Marsis, przypuszczalnie chodziło mu o ankietę zgłoszeniową na obóz, a nie ankietę postaci. Ale głowy urwać sobie nie dam. |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-06-2014, 18:52
|
|
|
Ojej, to przepraszam, tak to jest, jak elf najpierw pisze, potem myśli. I jeszcze jak wszyscy dookoła o ankietach postaci mówią |
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 10-06-2014, 18:55
|
|
|
Aerlinn napisał/a: | Ojej, to przepraszam, tak to jest, jak elf najpierw pisze, potem myśli. I jeszcze jak wszyscy dookoła o ankietach postaci mówią | Ja również mam w głowie tylko ankiety postaci i to o nich w pierwszej chwili pomyślałem. |
|
|
|
|
Marsis
Różowobrody krasnolud
|
Wysłany: 10-06-2014, 22:08
|
|
|
Tak. Chodeziło o ankietę postaci i dzięki. Zaraz sprawdzę, a jak nie nie doszła to wyślę od nowa. |
|
|
|
|
Marsis
Różowobrody krasnolud
|
Wysłany: 10-06-2014, 22:09
|
|
|
Aha gdzie jest ta lista żebym wiedział gdzie szukać? |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 10-06-2014, 22:31
|
|
|
http://forum.villsvin.naz...p?p=75698#75698
Proszę bardzo. |
|
|
|
|
Marsis
Różowobrody krasnolud
|
Wysłany: 10-06-2014, 22:32
|
|
|
Dzięki |