O postaciach i wymaganiach :) I znów o kobietkach |
Autor |
Wiadomość |
Alathien
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:33 O postaciach i wymaganiach :) I znów o kobietkach
|
|
|
Hodo napisał/a: | Ale pod warunkiem że będzie krasnoludzicą | nie będzie, wyobrażasz sobie drobną dziewczynę grającą ochydną krasnoludzicą? Mam jedną kumpele, co lubi grać krasnoludzica, wiesz jaka jest? łatwiej przeskoczyć, niż obejść, a trudno z nią wytrzymać dłużej niż 10 min :lol: . |
Ostatnio zmieniony przez Doctor 09-10-2010, 22:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:38
|
|
|
Shamaroth napisał/a: | ja bym bardzo chetnie pojechal na jeden turnus jako rola einhardowa ^^ |
a ja chce byc ZŁY :-D moge? ZŁO! ZNISZCZENIE! Call me Godfather! :-D |
Ostatnio zmieniony przez Grettir 09-12-2006, 23:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:38
|
|
|
Tfu! To elfice są ohydne, krasnoludzice są piękne, kształtne i wysublimowane tak jak ich męscy odpowiednicy |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:39
|
|
|
No, dla nas też nie ukrywam, lepiej jest robić je pod rząd :-) Potem wypada się z klimatu |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:42
|
|
|
Tyle ze to jest tylko gra - ja jestem mała i raczej drobna a jedna z moich ulubionych postaci jakie stworzyłam jest d&d'kowa półorczyca ;-) Co prawda nigdy nie bawiłam się w nia na larpach, bo to troche mało wykonalne -jestem za słaba fizycznie zeby ja odegrać, ale to nie zmienia faktu.
"Ta", bo tak jej na imie jestt przesympatyczna postacią (to znaczy sympatia to odczucie bardzo subiektywne, ale...)
RPG to gra - mozesz byc kim masz ochotę :-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:42
|
|
|
To ja mam lepszy pomysł. Wędrowny+zwykły.Wędrowny=weterani. Zwykły=nowi. Obóz 16 dni i Weterani to ci źli i biją nowych |
|
|
|
|
Rigo
Mroczny Strażnik Rosołu
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:43
|
|
|
Varthanis kazał przekazać że jedzie:D
wieć mamy już Nekromante załatwionego:D:D |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:46
|
|
|
Generalnie jeśli na II turnus liczebność będzie podobna jak w tym roku, to BN - ów będzie aż nadmiar :-) W tym roku te z był nadmiar. Dlatego biorę pod uwagę wyłącznie opcję, gdy takowy wet przyjeżdża na II turnus jako gracz...hmmm... wyższego stopnia :-P |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:47
|
|
|
Ziemowit, nie bardzo rozumiem twojego posta ale zgadzam się żeby bić nowych |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:49
|
|
|
Ziemowit, przemknęło nam to przez myśl :-) ;-)
Dłuższe turnusy wychodzą drożej :-) Lepiej zrobić dwa krótsze. |
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:49
|
|
|
Ziemowicie zaiste dobry pomysł!!! :-D a do tego zli beda mieli straszna zuczą machine |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:56
|
|
|
Co do krasnoludzic, Hodo - no coment :-P Ja Gram elfką na LARPie, bo jestem bardziej jak elf zbudowana, nie jestem niska, krępa i tak umięśniona jak krasnoludzica i nie mam brody Moja kuzynka będzie pewnie elfką, albo półelfką. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:59
|
|
|
Haha Alathien to się nazywa skromność xD xD |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:02
|
|
|
Jak skromność?! Hodo, przecież właśnie przyznałam, że jestem raczej jak ta ochydna elfica i daleko mi do tego krasnoludzkiego ideału |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:04
|
|
|
no dobra niech ci bedzie ^^ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:06
|
|
|
Hodo, a jak ci załatwimy na obóz pannę o aparycji krasnoludzicy, obiecujesz, że będziesz do niej wzdychał przez cały turnus...? :lol: :lol: :lol: ;-) |
|
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:07
|
|
|
Właśnie, jak bardzo chcesz, to mogę przekonac ową kumpelę To Co? |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:08
|
|
|
Nie o to mi chodzi Ja chce ładną pannę która odgrywałaby krasnoludzicę, a nie krasnoludzicę, któa odgrywałaby krasnoludzicę |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:09
|
|
|
Nie za dużo aby chcesz....? :lol: :lol: :lol: Nie można mieć ciasteczka i zjeść ciasteczka :-P |
|
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:12
|
|
|
Wiesz, ładność, to pojęcie względne Wiem jak wygląda dorodna krasnoludzica i ona jest właśnie taka, tylko brody nie ma :-( Nie będzie ci to przeszkadało Hodo?
W obecnych czasach za ładną uważa sie dziwszyne o NIECO innej sylwetce i posturze (pomijając brodę) niż mają krasnoludzice. Zadna panna nie chciałaby grać krasnoludzicą, łeee... |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:16
|
|
|
Ładne panny powinny grać krasnoludzicami i basta!
Ładne w sensie ładne, czyli uwzględniając dzisiejsze kanony piękna O to chodzi w RPG zeby odgrywać kogoś kim sie nie jest ;p |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:17
|
|
|
Kutfa, po waszej ostatniej dyskusji na temat Liv Tyler to ja naprawdę za Huna cięzkiego pojęcia nie mam kogo wy uważacie za ładną kobitkę |
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:19
|
|
|
no taka krasnoludzica 90-60-90 to jest cos :-D |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:20
|
|
|
W RPG, na LARPie np. Elin trudno by było grać orczycą Bo na LARPie klase i rase raczej dobiera się uwzględniając swoje zdolności, nie mogę być zielażem, jeśli nie znam się wogóle na ziołach i nie moge być krasnoludzicą wojowniczką, jeśli nie mam zbyt wyrobionych mięśni i nie umiem walczyć na bokeny, chyba oczywiste? |
Ostatnio zmieniony przez Alathien 10-12-2006, 00:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:21
|
|
|
Ostatnio ta sama numeracja to nie było coś, tylko decha, za płaska i bez biustu Z tym że dla dziewczyn była ona za gruba... |
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:22
|
|
|
O przepraszam ja z dyskusją o Liv Tyler nie mam nic wspólnego ;p |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:24
|
|
|
No ale jaki z tego morał....? W związku z tym tym bardzioej nie wiem, o co dokłądnie ci chodzi |
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:29
|
|
|
Toż to proste jak włos mongoła Chcę ładnych kobiet odgrywających krasnoludzice |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:31
|
|
|
Kiedyż tłumaczę ci, że jeśli dziewczyna jest ładna nie ma ochoty grać szkaradną krasnoludzicą zwłaszcza na LARPie! |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 10-12-2006, 00:31
|
|
|
ja tez chce...plissssss |
|