221 |
Autor |
Wiadomość |
Grettir
|
Wysłany: 27-01-2007, 22:59
|
|
|
ej o co chodzi przeciez na weteranie nie bedzie dzieciakow wiec czemu mamy kombinowac? :-D |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2007, 00:27
|
|
|
ha a gdzie masz dowód dorosły kolego ;-) |
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 28-01-2007, 00:43
|
|
|
w domu zostawilem :-D ale za to mam legitymacje szkolna....no pare kibli strzelilem ;-) |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 28-01-2007, 01:19
|
|
|
Grettir, jaja sobie robisz....
JEDYNYM wyjściem, żebym dopuściła normalny alkohol na obozie, jest przywiezienie przez każdego z was (a niepełnoletnich to już na pewno) karteczki od rodziców gdzie napisane będzie:
Zgadzam się, aby mój syn/córka pił alkohol podczas trwania obozu, jestem świadomy konsekwencji prawnych oraz biorę pełną odpowiedzialność za wszelkie tego konsekwencje.
Zeby nie było, że coś się nie da.... |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Grettir
|
Wysłany: 28-01-2007, 01:36
|
|
|
jak najbardziej to byly jaja :-P |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 28-01-2007, 18:07
|
|
|
Yngvild napisał/a: | Zgadzam się, aby mój syn/córka pił alkohol podczas trwania obozu, jestem świadomy konsekwencji prawnych oraz biorę pełną odpowiedzialność za wszelkie tego konsekwencje.
Zeby nie było, że coś się nie da.... |
a jesli takową karteczke przywioze ^^ ? bo jest spora szansa |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 28-01-2007, 20:46
|
|
|
Własnie Indi ja ci taką karteczke moge załatwić.... ;-) |
|
|
|
|
Eryk [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2007, 20:50
|
|
|
podpisaną WŁASNORĘCZNIE |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2007, 21:58
|
|
|
ehh picie na RPG jest idiotyczne ... normalnie się zataczacie , a z napitkiem ?? |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:21
|
|
|
Jak wszyscy przywiozą takie karteczki, to dopuszczę normalne piwo na biesiadzie.....
A co mi tam, nawet miód dopuszczę :-P :-P :-P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 00:44
|
|
|
no to kicha bo ja nie przywiozę! |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 29-01-2007, 17:26
|
|
|
hue hue kurde Offie musisz psuc tak wspanialą idee :-/ :-/ hmm Indi jak bedziesz miała pełna juz liste uczestników to pogadamy z nimi i z ich rodzicami bo przeceiz chodzi tylko o biesiade końcowa i nikt nie mysli o całkowitym upojeniu alkocholowym oraz powiazanych z nim nie milych konsekwencji ktore moga dotknac osoby ze slaba głowa oraz żoładkiem i watrobą ... ;-) |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 17:34
|
|
|
Taaaak i myslisz ze przecietna matka takiego zalozmy 14 latka wystawi mu zgode na picie alkoholu :P:P:P:P |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 29-01-2007, 19:38
|
|
|
Oooczywiście Ale wiecie o tym, ze to absurdzik? |
|
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 29-01-2007, 21:08
|
|
|
miało być minimum 15 czy tam 16 lat... wiec jesli chodzi o 16 to chyba raczej nie bedzie tak wielkiego problemu...
jaki tam absurd :-P chociaz po wiekszych rozwarzaniach umysłowych stwierdzam ze to bez sesu... bo to i tka nie wypali a pozatym i tak chodzi o jedna impreze końcowa a co to komu szkodzi jak raz napije sie czegos z 0.03 % ;-) |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2007, 09:31
|
|
|
a może 16 latek będzie miał umysłowość 14 latka ... :lol: i nie pojedzie wtedy :-D |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 30-01-2007, 18:23
|
|
|
czepiasz sie a ja szukam jakiegoś dobrego wyjscia.. powinienes mnie wspierac a nie stwarzac problemy ;-) |
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2007, 20:14
|
|
|
jak chcesz ... Piwo dla każdego !!!!!!!!! :-P |
|
|
|
|
Eryk [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 00:02
|
|
|
jest jeszcze inna strona a co będzie jak 16 latek będzie miał umysłowość 12 latka co z tym wtedy zrobicie :-/ :-/ :-/
Wiem te osoby by nie popsuły innym imprezy w piciu czegoś co ma 0,03 :lol:
będą musiały iści sie powiesić
powiedziałem to JA |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 01-02-2007, 10:54
|
|
|
mam pomysł co do kubków!!! teraz sprzedajaa takie jogrty w glinianych kubeczkach...
nie maja one wieeeelkiej pojemnosci moze 300ml. ale obecnie posiadam takich 10 wiec jezeli bed dalej wsował to moge przywieść jeśli nam to pasuje.... ;-) ;-) |
|
|
|
|
Silas [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2007, 21:43
|
|
|
a u nas (tj. we wrocku) takich jogurtów nie widziałem..."to jest hamstwo...ja tego nie będę tolerować"...zaraz...kto to mówił...nie mogę sobie przypomnieć |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 15-02-2007, 17:32
|
|
|
Ja u mnie też nie widziałam takich jogurcików, ale kufel gliniany już mam :-) Właśnie z Allegro, jak Indi mówiła. A co do zgody, to też by sie załatwiło ;-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 22:40
|
|
|
Sesesese...Mówią, że by się załatwiło, ale jak by przyszło do podpisywania do by rzeczywistość walnęła wami mocno o ziemię. To jest raczej niewykonalne. |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 22:43
|
|
|
Fakt wykonalne nie jest to aby wszyscy tak owe zaświadcznei przynieśli |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:01
|
|
|
Naprzykad mnie moralność nie pozwala, abyśmy uprawiali takie nierządne czynności ,a pozatym gdyby jednak się udało to biesiada przynajmniej w moim wykonaniu byłaby dużo głośniejsza i zabawniejsza choć wątpie, żeby później dużo zostało z obozu |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:03
|
|
|
Agresor ci sie włącza Ziemowicie ?? ;-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:06
|
|
|
Raczej pozytywna i szalona wibracja |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:10
|
|
|
lecz niebezpieczna dla twojego otoczenia ... to nie weim czy tak owa jest pozytywna... ;-) ;-) |
|
|
|
|
Agnar [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:23
|
|
|
Ziemowit napisał/a: | w moim wykonaniu byłaby dużo głośniejsza i zabawniejsza choć wątpie, żeby później dużo zostało z obozu |
Nie boj nic juz by sie ciebie odpowiednio spacyfikowalo |
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:26
|
|
|
Ziemowit napisał/a: | biesiada przynajmniej w moim wykonaniu byłaby dużo głośniejsza i zabawniejsza choć wątpie, żeby później dużo zostało z obozu |
Rozumiem ze to jeden z tych argumentów który ma skłonic Indi do dopuszczenia alkoholu :-P zycze powodzenia - przyda wam się :-) |
|
|
|
|
|