|
Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)
|
Podsumowanie |
Autor |
Wiadomość |
Verlan
Atarowy synu!
|
Wysłany: 01-10-2015, 21:03 Podsumowanie
|
|
|
Dobra, ostatnie momenty spokojnego knucia. Warto podsumować nasze plany w jednym miejscu, więc proponuję to też uczynić.
1. Rytuał
Mamy ryt, mamy runy i mamy ich rozmiejscowienie, natomiast nie mamy inkantacji owe runy aktywującą, czy tak? I na czym w końcu stoi jeśli chodzi o Tryntów po rytuale? (Ja osobiście głosuję za opcją do piachu)
2. Trynt
Staramy się dogadać ze stroną Borg Du, a reszta, tj. Ludzie Bryna i duszki, do piachu, tak?
3. Samnia
Nasi kumple, jak to dobrze można zauważyć w mini sesji w naszej grupie, si?
4. Bryn
Oddajemy go w zaaranżowanym transporcie Tryntom, którzy odprawiają nad nim ryt i pomagają nam.
5. Duchy
Co z nimi? (I czego ode mnie oczekujecie w ich sprawie?)
6. Sprawa przeżycia…
Nie wdawać się w idiotyczne walki bez potrzeby. I słuchać siebie nawzajem
Jeśli ktoś ma korekcje, czy pytania to pisać, ale bez zbędnego gdybania, żeby nie zaśmiecać kolejnego tematu
Ja od razu mam pytanie do Abla, lub Prim: Czy kadra się zgodziła na te minerałowe elementy w uzbrojeniu? (Chyba, że coś przeoczyłem, wtedy przepraszam) |
_________________ 2011, 2012, 2013-Atar Valahid, łowca potworów z Ofiru
2014 i epilog- Verlan, najemnik z Wergundii, imperialista z kuzynem w postaci orczego wodza.
2015- Edan ev. Valahid- nikomu o tym nie mówiący łowca głów, Człowiek Bryna
epilog i zmiówka 2015 - Verlan, skaczący między stronnictwami imperialista
Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać
Chwała żywym, chwała martwym, a już na pewno chwała Ludziom Bryna!
#DziękiBryn |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 01-10-2015, 21:11
|
|
|
Najpierw to pomożemy Samni z resztą Tryntyjczyków, a potem pomyślimy co z nimi |
|
|
|
|
MrSzaman12
A burze chcesz?!
|
Wysłany: 01-10-2015, 21:57
|
|
|
Równolegle działamy z Samnią by rozwalić Tryntyjczyków i z nimi pertraktujemy? wat? To co w końcu? |
_________________ Nie mogę się lękać.
Strach zabija umysł.
Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę.
Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic.
Zostanę tylko ja. |
|
|
|
|
Frączek
Wergundia Pany
|
Wysłany: 02-10-2015, 11:29
|
|
|
Abel, czy w liście do Tryntow było info co do transportu? |
_________________ '13 - Zwiadowca / łucznik Celahir ( zwany 'Hobbit Sam'
Epilog '13 - mag ognia Divakar
'14 - Kapral Halvard, w służbie 15. kohorty Zielonego Tymenu
Epi '14 - podziemny hipnotyzer Akhel Ah'ran z rodu Diaeth (†)
'15 - imperialista aka najemnik Germeriusz 'Gałgan'
Epi '15 - wojownik Qa, Qorykohynaq
'16 - Ernest, szpieg z krainy deszczowców B)
QA FORTHEWIN
"Opętanie na Indianę! Bijesz Indianę!" |
|
|
|
|
Prim
niziołek
|
Wysłany: 02-10-2015, 12:50
|
|
|
Wprawdzie nie jestem Ablem ale wydaje mi się ze nie. |
_________________ Primula Seweird- niziołek i druidka, pierwsza Imperialistka wśród nie- ludzi, sprzymierzona z Ludem Qarnachasayosyran, Ludzi- którzy Wiedzą, przyjaciółka Nayestecae
Primrose Goldworthy- niziołek i druidka, sprzymierzona z orkami Imperialistka, która obudziła Starych Bogów
Phlox dar Gorn- była banitka, czarownica z mroczną duszą, wdowa po Lambercie dar Gorn,
Cinna- historyk i druid, sapientystka, członkini Sztabu Konspiracji Północy, jedna z tych, którzy przypisali domeny Północy Opiekunom
Tari'gar- nieustępliwa i wymagająca admirał floty Talsoi
Surfinia- hobbitka z gminy w pobliżu zgliszcz Birki, żona Szomera z krwią tysięcy na rękach
Pixie- goblińska wojowniczka z plemienia Harcu
profesor Delfina da Tirelli- archeolożka i badaczka, najmłodsza wykładowczyni Uniwersytetu w Messynie
„Aby coś znaleźć, trzeba poszukać.
Istotnie, zazwyczaj kiedy się szuka, w końcu się coś znajduje, nie zawsze jednak dokładnie to, o co chodziło...”
"Czasem ku przeznaczeniu prowadzi właśnie ta droga, którą nie chcemy kroczyć" |
|
|
|
|
Abel
|
Wysłany: 02-10-2015, 13:07
|
|
|
Nie było nic raczej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|