Sprzęteł |
Autor |
Wiadomość |
Powój
Rozwydrzona
|
Wysłany: 26-11-2015, 02:56 Sprzęteł
|
|
|
Czy jak w postaci poprzedniego epilogu jest szansa na dostanie samnijskiej narzutki na grzbiet, łuku i strzał (wraz z kołczanem bo nie chcę ich gubić)? |
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 26-11-2015, 02:58
|
|
|
Załatwione |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 26-11-2015, 23:35
|
|
|
Indi ja tak jak prosiłem, jeżeli mogę skorzystał bym z przeszywki hirdu.
W końcu będę uroczym bałwankiem.
Indi czy mogli byśmy też dostać kawałek pochodni materiałowej? Tak by w razie jakiegoś totalnego zgubienia móc łatwo zapalić jakiś ogniem. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 27-11-2015, 00:11
|
|
|
Mirko napisał/a: | przeszywki hirdu | Ok, z założeniem, że wyczyścisz/naprawisz w miarę potrzeby
Mirko napisał/a: | pochodni materiałowej | Niestety wyszły. Świeczki? Rozpałka? |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 27-11-2015, 00:15
|
|
|
Spoko
Chodziło mi o coś co na pewno zapali i przeniesie ogień dalej. Więc nie świeczki.
Rozpałka w kostce to był mój plan b. Jest u ciebie trochę takiej do przygarnięcia czy kupić?
Ps. Będzie śmiesznie jak będę używał tylko lewej ręki do walki. XD |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 27-11-2015, 00:22
|
|
|
Czemu tylko lewej?
wiesz co, jak kupisz to na pewno się nie zmarnuje. Mam jeszcze gdzieś heksaminę, tylko muszę znaleźć. |
|
|
|
|
|
Mirko
|
Wysłany: 27-11-2015, 00:41
|
|
|
Dostałem na treningu jakoś dziwnie federem po przedramieniu.
To postaram się kupić.
A jeszcze jakby znalazł się kaptur albo czapka to jakbym mógł pożyczyć będę jeszcze bardziej wdzięczny ( w domu mam tylko kominiarki xD) |
|
|
|
|
Powój
Rozwydrzona
|
Wysłany: 27-11-2015, 11:25
|
|
|
Czapkeły mogę poszukać u Akiego, ale nic nie obiecuje. Mogę też zabrać drugi płaszcz jak ci potrzeba - ten co w nim biegałeś na 18+ |
|
|
Mirko
|
Wysłany: 27-11-2015, 14:03
|
|
|
Będę wdzięczny |
|
|
|