O znajomych na rpg |
Autor |
Wiadomość |
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:04 O znajomych na rpg
|
|
|
Hodo napisał/a: | Czyżbyś zamierzała przybyc ze znajomymi ?? |
No tak, po pierwsze to okazało sie że w ogóle jade, co mnie bardzo ucieszyło a potem że jedzie ze mną pół mojego Teamu Na razie koło 5 osób a reszta jest na etapie "zastanowie się" :-)
No i sądze że ucieszy was informacja że wśród owej piątki są 2 dziewczyny...znaczy elfka i dziewczyna, bo chyba cos mieliście na obozie z tym problem |
Ostatnio zmieniony przez Doctor 09-10-2010, 22:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:05
|
|
|
Jakie tam problemy.. drobne braki.. zwłaszcza na pierwszym turnusie ;-) |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:36
|
|
|
Elin napisał/a: | Hodo napisał/a: | Czyżbyś zamierzała przybyc ze znajomymi ?? |
No tak, po pierwsze to okazało sie że w ogóle jade, co mnie bardzo ucieszyło a potem że jedzie ze mną pół mojego Teamu Na razie koło 5 osób a reszta jest na etapie "zastanowie się" :-)
No i sądze że ucieszy was informacja że wśród owej piątki są 2 dziewczyny...znaczy elfka i dziewczyna, bo chyba cos mieliście na obozie z tym problem |
ładne? |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:38
|
|
|
Pewnie starsze od ciebie o 5 lat co najmniej :lol: |
|
|
|
|
Doctor
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:40
|
|
|
Shamaroth napisał/a: | ładne? |
Krótko i wyraziście. |
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:48
|
|
|
Wiecie co - nigdy nie byłam feministka ale na takie pytanie przychodzi mi do głowy tylko jedno - seksiści ! :-)
Alathien powiedziała, cytujac Doktora, - "krótko i wyraziście" i na dodatek trafnie ;-)
Czy ładne ? oczywiście - nawet bardzo - tylko co to ma do rpg'ów.... |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:52
|
|
|
Elin... Profesjonalizm w rpegowej dziedzinie bije od Ciebie.... ;-) |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 02:59
|
|
|
bije od niej bycie MG ktory na pytanie gracza "czy w karczmie sa ladne kobiety?" wiedzac ze sa tam sam krasnoludzice nie ma pomyslu na odpowiedz.
conajmniej 5 lat? kurde. damy rade xD |
|
|
|
|
Thorfinn [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 03:02
|
|
|
Nie mogą być te wszystkie krasnoludzice takie złe... Myślę że każda istota musi mieć jakąś dobrą stronę. |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 03:05
|
|
|
dobra strona? potrafia sie golic ? |
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 03:33
|
|
|
Cytat: | conajmniej 5 lat? kurde. damy rade xD |
Ja wiem ze moze jestem tylko niemądrą kobietą ale mój umysł chyba nie do końca jest w stanie pojąc co owo "dacie rade" ma oznaczać Oświeć mnie więc, bo mam wrazenie że nie dacie ;-).
No cóż, ale niech bedzie - obie dziewczyny są naprawde bardzo ładne - zarówno Marta jak i Airis. Pięc lat nie są starsze - to było przyblizone - jakieś 3 z kawałkiem. Zresztą urode będziesz mógł ocenic sobie sam, obawiam się jednak, że moze to oznaczac dostanie z miecza/kolana/łokcia w głowę/brzuch/ bądz inne (do wyboru). |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 03:35
|
|
|
nie oceniam urody z tak bliskiej odleglosci zeby dosiegly damy rade w nawiazaniu dobrych kontaktow |
|
|
|
|
Rigo
Mroczny Strażnik Rosołu
|
Wysłany: 25-02-2007, 12:55
|
|
|
nawiązywanie dobrych kontaktów jest podstawą współpracy co na RPG'u bardzo sie przydaje;p |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 13:33
|
|
|
dobry RPG to nawiazywanie znajomosci z kazdym osobnikiem (kazdej plci i rasy ^^) |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 25-02-2007, 15:10
|
|
|
CO prawda nie znam owych kobietek, ale Shamcio, proponuję ci zapoznanie się z kanonami urody wg Mistrza Jaskra , który bez wątpienia przewyższa cię doświadczeniem, że o polocie nie wspomnę. Odsylam do źródeł, a tym czasem mam wrażenie że opisane dziewczyny, niczym pewna czarodziejka, są bez wątpienia bardzo atrakcyjne i bardzo niemiłe...
Poza tym - ty miałes być krasnoludką, pamietasz? :-P |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 25-02-2007, 16:30
|
|
|
Chyba trzeba sie szybko zapisywac, żeby sie nie okazało ze miejsca zabraknie :Z |
|
|
|
|
Illima
Dyrektor Instytutu Alchemii
|
Wysłany: 25-02-2007, 17:05
|
|
|
Hahaha, dziwie się że 60 postów nieprzeczytanych, ale teraz juz znam powód. Wystarczy wspomnieć krasnoludom o dziewczynach i już ślinotok + postotok, a i ostrzeżeniotok moze będzie. Fajnie, że będą dziewczyny bo na moim turnusie nie było żadnej wśród graczy (tak Indi, wsród graczy ). Już się niemoge doczekać obozu od dłuższego czasu, zapowiada się fajnie, bo będzie więcej weteranów równiez ^^ |
|
|
|
|
Shamaroth_Glupi
ugly bastard.
|
Wysłany: 25-02-2007, 18:39
|
|
|
Indi,krasnolud,krasnoludzica,kto by sie przejmowal,prawie nie widac roznicy xD |
|
|
|
|
Doctor
|
Wysłany: 25-02-2007, 19:27
|
|
|
Yngvild napisał/a: | proponuję ci zapoznanie się z kanonami urody wg Mistrza Jaskra |
Ale się uśmiałem. Ale nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni - skoro już lecę biblijnie. |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 22:19
|
|
|
Cóż, co facet ma między nogami to chyba większość z nas wie ,a dziewczyna na obozie jest dla nich bardzo motywująca. Zasadniczo im ładniejsza dziewczyna tym większa motywacja. |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 22:44
|
|
|
Hmm wyadje mis ie ze to Ty mowiles ze wytrzymasz tylko 7 dni i ani dnia wiecej... ;-) ;-) |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 22:59
|
|
|
Dawno i nieprawda, a pozatym jak się okazało wytrzymałem i teraz jestem silniejszy psychicznie i byle braki mnie już nie złamią :-P |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:01
|
|
|
Licze na ciebie. tylko w tym roku z tego co widze braków nie będzie.... |
|
|
|
|
Ziemowit [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:07
|
|
|
Tym lepiej dla ogółu... :-P |
|
|
|
|
Eskell
|
Wysłany: 25-02-2007, 23:09
|
|
|
No i mzoe tym razem Oktaw nic nie bedzie mówił o tasowaniu |
|
|
|
|
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 26-02-2007, 03:07
|
|
|
Thorkel napisał/a: | Yngvild napisał/a: | proponuję ci zapoznanie się z kanonami urody wg Mistrza Jaskra |
Ale się uśmiałem. Ale nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni - skoro już lecę biblijnie. |
No powiedz, że nie mam racji :lol: :lol:
Oj, kroi się wesoły turnusik, oj wesoły :lol: :lol: |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Ulfberht [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2007, 09:24
|
|
|
Sham nie będziesz już krasnoludzicą ?? Czemu ? Byłbyś idealny xD |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 26-02-2007, 11:13
|
|
|
Właśnie, Shamarothcie, szkoda, że nie będziesz krasnoludzicą, bo elfce łatwiej nawiązać kontakt z krasnoludzicą (moga wspólnie facetów poobgadywać) niż z krasnalem, teoretycznie. A propos, w tym roku nie gram elfkę tylko półelfką ;-)
A co do tematu o znajomych, to chyba jednak kuzynki mi się nie uda przemycić :-P |
|
|
|
|
Elin [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2007, 12:12
|
|
|
Alathien nie graj prosze półelfką - to mi zupełnie popsuje moją konwencje postaci a była juz taka...fajna ;-) |
|
|
|
|
Alathien
|
Wysłany: 26-02-2007, 15:03
|
|
|
Eee... Problem, granie nie półelfką popsuje mi też konwęcję... :-| Postać już przygotowałam i dostarczyłam MG, wątpię, bym mogła ją teraz zmienić... |
|
|
|
|
|