ZIMOWISKO RPG - reaktywacja |
Autor |
Wiadomość |
Indiana
Administrator Majestatyczny król lasu
|
Wysłany: 13-01-2010, 19:29 ZIMOWISKO RPG - reaktywacja
|
|
|
Po latach wracamy do tematu zimowiska w wersji mix - mamy narty zjazdowe, biegówki, średniowiecze czyli łuki i Wikingów, adrenalinę czyli liny i forty, a do tego sesje RPG, a nawet mały LARPik. Brak śniegu nam nie zaszkodzi
Oferta głównie, choć nie wyłącznie dla województwa dolnośląskiego, mazowieckiego i opolskiego.
Zapraszam |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
"(...).Loyalty. Honor. A willing heart... I can ask no more than that. "
|
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 13-01-2010, 20:09
|
|
|
może by tak jakiś epilog zimowy? |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 13-01-2010, 20:14
|
|
|
Pomyślimy O ile będą chętni
Ale tak czy owak w formie mieszanej - większość fabuły w formie RPG + epizod LARP |
_________________ "Boję się klatki, więzienia, do którego przywyknę z czasem, aż zniknie pamięć i potrzeba męstwa..."
"(...) niech umie spać, gdy źrenice czerwone od gromu i słychać jęk szatanów w sosen szumie (...)"
|
|
|
|
|
Varthanis
Nekromanta z Północy
|
Wysłany: 13-01-2010, 20:52
|
|
|
wydatki na najbliższe 2 miechy mam już rozdysponowane i niewiele zostało ale epizodzik w samnii - hmm, kuszące |
_________________ Jag tog mitt spjut jag lyfte mitt horn.
Fran hornets läppar en mäktig ton.
Hären lystrade marscherade fram.
De gav sig mitt liv, bergets stamm!
Dobry elf to martwy elf. |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 13-01-2010, 22:53
|
|
|
Ja bym przyjechał na epilog zimowy
A co do samego zimowiska to ni wiem... |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Katharziz [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2010, 23:07
|
|
|
Uzależniłbym to od terminu, kosztów i czy byłbym wstanie tak szybko zarobić określoną sumę... ale zainteresowanie jest z mojej strony ;] |
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 13-01-2010, 23:14
|
|
|
No mi głównie termin tego zimowiska. Tydzień przed górnym Śląskiem ;( |
_________________ "Nie miecz uczyni z Ciebie wojownika, lecz waleczna dusza i wola przetrwania" - cytat własny. |
|
|
|
|
Lena
|
Wysłany: 14-01-2010, 01:39
|
|
|
Bardzo chętnie Was odwiedzę o ile zgra się termin i zawartość moich notorycznie pustych kieszeni. |
|
|
|
|
Lena
|
Wysłany: 14-01-2010, 01:41
|
|
|
o ile przygarniecie zółtodzioba, ofc ^^ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 14-01-2010, 01:45
|
|
|
Żółtodzioby mile widziane Wnoszą albowiem nieprzebrane pokłady entuzjazmu
Więc zapraszamy |
|
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 14-01-2010, 18:19
|
|
|
Entuzjazm... Tak, rzeczywiście potrzebny. No cóż, ja na 75 % nie pojadę. Jedno województwo za daleko, jeden tydzień za wcześnie :-/ |
|
|
|
|
Indiana
|
Wysłany: 14-01-2010, 18:51
|
|
|
QUarties, wierz mi, że gdybym miała na to wpływ, to wszyscy mieliby w jednym terminie :] Ale nie mam. Więc wybrałam termin, gdzie nakłada się maksymalnie dużo województw czyli aż 3, oraz przerwa w sesji kadry :] |
|
|
|
|
|
Quarties
An old man by seashore
|
Wysłany: 14-01-2010, 19:21
|
|
|
Jasne, w pełni zrozumiałe Indi |
|
|
|
|
|