Karczma pod Silberbergiem Strona Główna Karczma pod Silberbergiem
Witamy na nowym-starym forum dla larpowiczów Silberbergu :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Epilog
Autor Wiadomość
Eskell 

Wysłany: 06-11-2011, 19:50   

Dzieki za przyjemna zabawe, bardzo przyjemnie było z wami knuć i grac ;)

Nila Laurelin 

Wysłany: 06-11-2011, 19:56   

nawet nie wiedziałam jak bardzo mi tego brakowało przez ostatnie miesiące ;) ja też wszystkim bardzo dziękuję :mrgreen:

Marin 
Nie wiem co tu jeszcze robię.

Wysłany: 06-11-2011, 20:08   

Wielkie Dzięki :D Było super. Tylko szkoda że tak krótko. No cóż w lecie mamy obóz ;)

Powój 
Rozwydrzona

Wysłany: 06-11-2011, 20:11   

Podpisuje się, pod przedmówcami.
Zabawa przednia, klimat również, nie mówiąc już o knuciu oraz naszych minach gdy Styryjczycy nagle pojawili się w wejściu do Pałacu :D

Marin 

Wysłany: 06-11-2011, 20:13   

Ah i dodam że ludzie , elfy i krasnoludy oczywiście były super towarzystwem :D

Powój 
Rozwydrzona

Wysłany: 06-11-2011, 20:14   

Jak mogłaś zapomnieć o NIZIOŁKACH?! :shock:

Marin 

Wysłany: 06-11-2011, 20:16   

Oj przepraszam wielka gafa niziołki wspaniałe :D (a starałam się nikogo nie pominąć :sad: )

Wojo 
3ząb

Wysłany: 06-11-2011, 20:23   

:P A teraz fabułe opowiadać ! Raz !

Kajetan 

Wysłany: 06-11-2011, 20:51   

Dzięki, było świetnie :) //Wulfryk

Tiamat 

Wysłany: 06-11-2011, 21:36   

Zabawa była przednia, nieobecni mogą (i powinni) żałować. :P .

Akinori 
Fenrir

Wysłany: 06-11-2011, 21:52   

Świtna zabawa : )
Mam nadzieje że następnym razem będę mógł też pojechać :)

Onfis 

Wysłany: 06-11-2011, 22:02   

Dzięki wszystkim za te godziny naprawdę świetnej zabawy! Było bardzo ciekawie!

Hodo 
Emeryt

Wysłany: 06-11-2011, 22:42   

Dołączam się do podziękowań. ;)

Gvyn 

Wysłany: 06-11-2011, 23:15   

Wy się bawiliście, a ja robiłem zadanka i kułem do sprawdzianów. Gdzie tu sprawiedliwość?

wampirka 

Wysłany: 07-11-2011, 00:03   

Mi również było bardzo miło ^^

Aerlinn 
Tavariel In'Tebri

Wysłany: 07-11-2011, 13:51   

Dzięki wielkie! Genialna fabuła, ciekawe zakończenie, dużo niespodzianek ("nikt nie może bić mojego braciszka oprócz mnie" nabrało nowego znaczenia) i cudowna zabawa! Ja chcę już tam wracać!!!
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua)

Wojo 
3ząb

Wysłany: 07-11-2011, 18:58   

Czy ktoś napisze fabułe ?

Travor 

Wysłany: 07-11-2011, 19:14   

Heh.
Epilog był świetny. Przez cały czas bawiłem się wyśmienicie - był naprawdę fajnie pomyślany, wszystkie motywy były zgrabnie ułożone w jedną całość. Do tego - przynajmniej moja grupa - spotkała w sumie dość pokaźną ilość postaci niezależnych względem poprzedniego epilogu, co bardzo uatrakcyjniło zabawę.
Cóż, na lekki minus wyszła w moich oczach trochę kwestia ludzka - wszyscy na siłę chcieli mieć z nas swoich wrogów. I mieli. :(
I tu specjalne podziękowania dla Tiaamata, który w przeciwieństwie do mnie nie miał problemów z przejściem na potrzeby postaci z moralności dobrobytu na moralność przetrwania i zamiast moich gadek szmatek zaproponował politykę "trądem i mieczem".
Cóż, jak się okazuje była ona wielce na miejscu. :(
A automatyczna nieprzychylność i nadmierną skłonność to jednoczenia się gdy tylko pojawialiśmy się na horyzoncie, jestem w stanie pozostałym grupom wybaczyć, biorąc pod uwagę nasz względem ich szach mat na każdym istotnym gruncie ;)
BTW. dziękujemy że nie zniszczyliście naszych ciał a zadowoliliście się jedynie zabraniem beretu :D
Bo tak na koniec parafrazując pewną njarr z Laro "A kim jest ten ich książe?" ;) ;) ;)
Ostatnio zmieniony przez Travor 07-11-2011, 19:18, w całości zmieniany 3 razy  

Indiana 
Administrator
Majestatyczny król lasu

Wysłany: 07-11-2011, 19:47   

Travor napisał/a:
był naprawdę fajnie pomyślany, wszystkie motywy były zgrabnie ułożone w jedną całość.
O :) To bardzo dziękujemy :)

Travor napisał/a:
spotkała w sumie dość pokaźną ilość postaci niezależnyc
Trzy ;) Wszystkie grane przeze mnie :D Nie nudziło się Wam? :D
Travor napisał/a:
zamiast moich gadek szmatek zaproponował politykę "trądem i mieczem".

A moim zdaniem, mieliście przewagę bojową nawet nad połączonymi pozostałymi grupami ;) Trzeba było iść z buta ;) ;)
Travor napisał/a:
Bo tak na koniec parafrazując pewną njarr z Laro "A kim jest ten ich książe?"
Czy to jest sugestia do mistrzów gry....? 8-)
8-) :D

Z cyklu pytań za 5 groszy - postać Rah'de teoretycznie miała być postacią męską. Jak wyszła? ;)

Travor 

Wysłany: 07-11-2011, 19:59   

Indiana napisał/a:
rzy ;) Wszystkie grane przeze mnie :D Nie nudziło się Wam? :D

Wiesz, mówię o odniesionym wrażeniu ;) Nie liczyłem na palcach. Wrażenie było naprawdę dobre. Zwłaszcza że komesa też niejako pojmowaliśmy jako postać niezależną, do czasu oczywiście.
Indiana napisał/a:
postać Rah'de teoretycznie miała być postacią męską. Jak wyszła? ;)

Aaahah :D To wyjaśnia gdzie się podział ten cały zdrajca dowodzący widmową armią o którym wszyscy mówią :D :D

Indiana 
Administrator
Majestatyczny król lasu

Wysłany: 07-11-2011, 20:05   

Czemu zdrajca? :D I jak to, gdzie się podział? Siedział na Oromardi i nawalał w bębny wojenne ;) ;) A potem odszedł do krainy wiecznych łowów ;)

Travor 

Wysłany: 07-11-2011, 20:17   

Zdrajca czy tam morderca, nie wnikałem w sumie, ważne żeby to usunąć z linii frontu ;) No bo ja tam widziałem jakąś dowódczynię a potem wszyscy mówili o jakimś kolesiu ;)

Hodo 
Emeryt

Wysłany: 07-11-2011, 20:32   

Travor napisał/a:
Cóż, na lekki minus wyszła w moich oczach trochę kwestia ludzka - wszyscy na siłę chcieli mieć z nas swoich wrogów. I mieli. :(

Kurde, ja nie chciałem! Gdybyście mnie przekonali na białym domku, że jesteście w stanie zdjąć klątwę, to bym się do was przyłączył!
Indiana napisał/a:
A moim zdaniem, mieliście przewagę bojową nawet nad połączonymi pozostałymi grupami ;)

Ale się na was wściekliśmy, jak wymyśliliście motyw z trądem, chowając się po krzakach. Gdybyście po prostu weszli do halli z zaskoczenia, natłuklibyście wszystkim i zgarnęlibyście komesa bez problemu.

wampirka 

Wysłany: 07-11-2011, 20:36   

Ej, to czemu w takim razie nie żyją? :twisted:

Indiana 
Administrator
Majestatyczny król lasu

Wysłany: 07-11-2011, 20:36   

Hodo napisał/a:
Gdybyście mnie przekonali na białym domku, że jesteście w stanie zdjąć klątwę, to bym się do was przyłączył!
Jak pisałam w "grupie II" - Ofir miał cel zbieżny z Tavar. No i jeszcze jeden cel, który niestety nie wyszedł w ogóle. Mianowicie mieliśmy naświetlić konsekwencje czynów Miguela. Cóż. Trzeba będzie to zrobić w opowiadaniu :)

Travor 

Wysłany: 07-11-2011, 20:42   

Oj, coś widzę że czas odszukać futrzaną czapę i nakarmić jaki bo się ten Ofir rozbiega ;)

Hodo napisał/a:
Kurde, ja nie chciałem! Gdybyście mnie przekonali na białym domku, że jesteście w stanie zdjąć klątwę, to bym się do was przyłączył!

Racja, ale musielibyśmy ujawnić znaczenie kuli, więc nie mogliśmy tego zrobić dopóki jej nie odzyskamy. W sumie nie wiem dlaczego nie gadali z Tobą już potem, tam w siedzibie kapłanki, no ale ja chwilowo zaliczałem skrzywienie kręgosłupa ;)

Indiana 
Administrator
Majestatyczny król lasu

Wysłany: 07-11-2011, 20:56   

Travor napisał/a:
W sumie nie wiem dlaczego nie gadali z Tobą już potem, tam w siedzibie kapłanki, no ale ja chwilowo zaliczałem skrzywienie kręgosłupa ;)
Właśnie :) Dlaczego Hodo, wjechałeś do świątyni z buta, skoro powinno Ci zależeć na ułagodzeniu kapłanki i zdjęciu klątwy.

Hodo 
Emeryt

Wysłany: 07-11-2011, 21:10   

No cóż, po pierwsze to nie wiedziałem, że odnajdę tam jakąś kapłankę ;) Po drugie, do zdjęcia klątwy potrzebne było wskrzeszenie narzeczonego, a ja nie wiedziałem, że Ysy to potrafią, więc pozostało zaufać, że Nila zwolni ich z przysięgi.

Indiana 
Administrator
Majestatyczny król lasu

Wysłany: 07-11-2011, 21:18   

Ale to by było bez sensu, armia najbardziej była potrzebna pod Silberem, gdzie walczy Laro.
Jednak w końcu się dowiedziałeś, że jest tam kapłanka i że Ysy próbują się z nią dogadać. I nie bardzo to coś zmieniło ;)

Hodo 
Emeryt

Wysłany: 07-11-2011, 21:44   

Za długo już byłem z elfami, żeby ich zdradzać na sam koniec ;) Zwłaszcza, że ysy nie potrzebowali za bardzo pomocy ;)

Odpowiedz do tematu